agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-12-2010, 19:15   #1
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yaşar kaptan Mesajı Göster
Çok güzel..işte enkolay tarif..Bildigimiz lakerda tadında olmasada dikkatli yapıldıgında çok lezzetli gayet güzel bir tad..Ancak uzun süre bekletildiginde aynı tadı almak biraz sorun olur gibi.( Kendi tecrübelerime göre balık mutlaka aynı günün balıgı olmalı ve dişli palamuttan yapılmalı.konuya nacizane katkım olsun istedim umarım kızmamaşsınızdır)
Ne demek, bizimkisi amatör işi Öylesine, arada bir canım çektiğinde yaparım. Dediğiniz gibi, yapıp 3-5 günde tüketmek daha iyi. Aslında bir saklama yöntemi daha var. 3-5 dilimlik küçük paketleri folyo ile satıp derin dondurucuya atmak. Öylesi lezzetini daha iyi muhafaza ediyor gibi.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025