agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler
  • 1 Gönderen Eser İlhan
  • 1 Gönderen Hhatice
  • 1 Gönderen sigortacihasim
  • 3 Gönderen Wallnut

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-12-2010, 19:03   #13
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Dolmada balığın eti çıkarılmaz. Kahvaltı bıçağı ile kılçığı altından ve üstünden içeri sokup etten ayırırsınız. Bir kaç denem gerekir başarmak için. Balık kılçığından ayrılır. İçi doldurulur. Dereotu şarttır. Kızartılmaz. Tepsiye dizilir, fırında az sulu olarak pişirilir. Keyfe göre üstüne zeytin yağı ya da tereyağı konulabilir pişirilirken.
Üstad! Eğer yapıyorsanız lütfen bizim için de safha safha fotoğraflar mısınız?
İnanın çok makbule geçer.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025