agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 2 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 5 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Melihçetin

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-03-2015, 20:56   #12
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Eşim karides çok sever ama ben evde güvecini yapmazdım. Bugün tarifinizi denedim, nefis oldu. Ama karidesleri ayıklayacak vaktim olmadığından ayıklatıp aldım, sonra haşladım, kabukla haşlanma gibi olmadı tabii. Taze mantar ve taze kekik ekledim bir minik defne yaprağı da koydum.

Denemek isteyenlere hiç durmayın derim Güler Abla o kadar güzel fotoğraflamış ki okumaya bile gerek yok. Tekrar ellerinize sağlık.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025