agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 2 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen livadi

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-12-2012, 09:33   #1
Ağaç Dostu
 
livadi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: Rize- Şanlıurfa
Mesajlar: 303
Sevgili Kiraz evet salamura hamsi ile az yağda yapılır benim dediğim ve aynen dediğiniz gibi tavanın yüzeyini kaplayacak genişlikte ve bir parmak kalınlığında olur.

Sevgili Sevim K, buna ormanlı hamsi dendiğini ben de bilmiyordum, tarifi okuyunca bizim sebzeli hamsiyi hatırladım.

Malzemeler çok değişkendir, elinizde bulunan tüm sebzeleri kullanabilirsiniz, pazı, nane, yeşil soğan, kabak, patates hepsi olabilir. Memlekette özellikle meyvenin çok yendiği yaz aylarında, canımız tuzlu şeyler çektiğinde çok yaparız bunu


Düzenleyen livadi : 24-12-2012 saat 09:38 Neden: ekleme
livadi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025