![]() |
2 Eklenti(ler)
Yeni açan kırmızı lisianthus.
|
Şahane...
|
Vildan hanımcığım, tam komşu çatlatan olmuş, süpper...
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlarım, bu fotoğrafı tam güneş ışığında çekmiştim parlak bir kırmızıydı. Bu akşam eve karanlıkta geldim. Sürpriz: tamı tamına vişne rengi. Kötü bir fotoğraf oldu. Yarın sabah ilk iş güneş altında olmadan, aydınlıkta fotoğrafını çekeceğim.
|
Lisianthus
1 Eklenti(ler)
Güzelliğini yarın göstereçekmiş
|
benim mor ve beyazlarım açtı bir türlü fotoğraflayamadım ama çok güzeller resimdekiler harika şahane :) seneye bunlardan da edinmek lazımm :)
|
Lisianthus
1 Eklenti(ler)
Ben açıldım
|
Lisianthus
1 Eklenti(ler)
Bende varım
|
Her rengi ayrı güzellik. Elinize sağlık.
Sn.KGürsan, son gönderdikleriniz çok keyifli büyüdüler, bugün ilk tomurcuklarını gördüm. Merakla bekliyorum çiçeklerini. Tekrar çok teşekkür ederim. |
Lisianthus
5 Eklenti(ler)
Lisianthus
|
çiçeklenen lisiler
3 Eklenti(ler)
son açanlar
|
Sn Şevket yaşar son (3.) foto çeşidin adı: Blue blush dur. Bilginize.
|
Lalegül
4 Eklenti(ler)
Bunlar da diğerleri.Sayın KGürsan inşallah seneye de dikmek ve çiçeklerini görmek nasip olur.
|
Şahaneler Şevket Bey. Çok keyfliler.
|
Öncelikle herkese merhabalar,
uzun süredir siteye girmeye elim varmıyordu, büyük bir hevesle 1 sene bekleyip sonunda edindiğim 70 adet lisianthus'tan sadece 2 tanesini hayatta tutmayı başarabildik. Maalesef sanırım toprağını sevmediler. 2 taneden de 1'inde sadece 1 adet gonca var. Gözünün içine bakıyoruz açsın diye. Siteye girip sizlerin güzellerinizi görünce içim acımadı değil, nazar etmiyorum maaşallah hepsi çok güzeller. Ama neden neden diye sorup duruyorum kendime, biraz da kısmet işi bu sanırım. Bu arada Lisilerin yanında gelen hediye, minicik begonyalar ise coştukça coştu. Onları saksıya dikmiştik. Ama yılmak yok, bu sene sanırım artık çok geç ama seneye ne yapıp edip başaracağım. Kimbilir belki Kamil bey benim için saksılarda büyütür ben de gidip bahçeye gömerim ;) |
Üzülmeyin sevgili Trida, yalnız değilsiniz :(
Ben de bu sene 45 fideden birini bile yaşatamadım, seneye bahçeye dikmeyeceğim, saksıda da pekala olabiliyor. Sayın Şevket Yaşar, bu güzelliklere sahip olabildiğiniz için çok şanslısınız, süper olmuşlar, seyrine doyum olmaz. |
Yoğurt kovasındaki morumdan sonra diğeri de pembe açtı...5 fideden 2 si beni mutlu etti..
Düğün arası gelen giden göz koydu ama ben uyanık sakladım arka odaya:)) Teşekkürler sn.kgursan..En kısa zamanda foto koyacağım.. |
Benimkiler de çok güzel açtılar ama yapraklarında lekeler oluştu , acaba güneşten olabilir mi?
|
Benim de 35 taneden sadece 5 tanesi yaşadı ve dün ilk çiçek beyaz açtı. Çok güzel bir çiçekmiş. Umarım diğerleri farklı renk açarlar.:confused:
Sn. kartopu nasıl lekeler bunlar? Fotoğraflarsanız mutlaka yardımcı olan olacaktır. |
5 Eklenti(ler)
Lisentuslarımdan birkaç renk daha açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Kuruyan çiçeklerde tohum keseleri oluşmaya başladı.
|
demet halinde ve düğün için kullanılmış halini gördüm ve bence çok güzel çiçekler.bahçede ilk kez görüyorum.Sanki bahçeye çok uygun değil gibi fazla narin görünüyor.
|
3 Eklenti(ler)
Açan lisianthuslarımdan bir kaçı:
|
Lisianthus
2 Eklenti(ler)
Bu 2 renkten Tohum almak için özen gösteriyorum
|
5 Eklenti(ler)
Benimkilerin son hali;
|
Alıntı:
|
lisianthus
4 Eklenti(ler)
Yaz başı yapılan çeliğin çiçek vermesi ,yeni yan sürgünlerden çelik yapılmasını
uygun görüyorum |
Ülkü'cüğüm, harika olmuşlar, tohumlarını almayı ihmal etme, seneye lisi fideleri senden :)
|
Kesinlikle sıcağı-güneşi seven, suyu sevmeyen bir bitki...
Bahçedeki lisiler tatil nedeniyle 9 gün sulanmamasına rağmen tam güneş altında hiçbirşey olmadı. Kamil Beyden aldığım 20 fide eksiksiz çiçek açtı... Teşekkürler kgursan :) |
Adalet Ablacım tohum keseleri oluşmaya başladı, seneye inşallah bol bol fidelerimiz olacak.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025