![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sizinkiler ne güzel açmışlar öyle. Özellikle kırmızı olan harika. Sanki, bordo renkli kadife kumaş gibi bir görüntü vermiş.
O dönemde bende tomurcuklarını yolup, derin budama yapmıştım. Budama çok iyi geldi. Gövde kalınlaşıp daha bir sağlam oldu. Üzeri şu anda açmak için bekleyen tomurcuklar ile dolu. Sanırım, bizim buraları henüz sıcak geliyor olmalı ki, daha açmadılar. |
Teşekkürler sayın ayazkentli, aslında İstanbul'da da havalar gayet güzel gidiyor sanırım cinslerine göre de açıyorlar bir tane daha kasımpatım var henüz yeni yeni tomurcuklanmaya başladı.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Hakkı Şen'den şubat ayında gelen kasımpatılarım.
Yalnız gözüm sevgili Yeni Gine'nin sarı kasımpatılarında kaldı. ;) |
4 Eklenti(ler)
...
|
Sevgili Sûz-i Dilârâ teşekkürler; isterseniz yollayabilirim size sarı kasımpatlardan. Sizin kasımpatlarınız da çok güzeller.
|
Sevgili Yeni Gine, teklifiniz için teşekkür ederim.. Bu yıl yeni çiçek almıyorum taşınma, tayin durumumuz var netlik kazanmasını bekliyoruz. Taşınırken çiçekler mahvolacağı için çiçek sayısını en az hasarla taşıyabileceğim sınırda tutmaya çalışıyorum. Böyle çok zor oluyor istediğin çiçeğe sahip olamamak ama napalım sabretmek zorundayım. ;) Hevesimi ilerisi için saklıyorum.
|
4 Eklenti(ler)
Merhabalar KASIMPATI sever arkadaşlerım.Şimdilik kendi kasımpatları değil,Eyüp teki çiçek satan fidanlıklardan değerlediğim bir iki kareyi ekliyorum.İlerde kendiminkilerini ekleri..Gözlere ziyafet..
|
Sevgili Yeni Gine ve Suzi Dilara,kasimpatlariniza Masallah..Cok guzeller
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene istilalar sonucunda tohumdan yetiştirebildiğim 3-5 kökten biri. Seneye gürleşecek inşallah :p
Eklenti 340961 |
1 Eklenti(ler)
Evdeki kasimpatilardan biri..
|
Harika görünüyor.Balkondaki üç saksı kasımpatımı (10 kök) anneme göndermiştim.Bahçesine ekmişti.Yarın kısmetse Ankara'ya gidip göreceğim. :)
|
Alıntı:
|
Kasımpatıları gördüm,hepsi sarı açmış.Oysa bendeyken farklı tonlarda açıyorlardı.Nasıl bir şey anlamadım.
|
Alıntı:
gercekten harıka bı renk bayıldım gule gule yetıstırın bende hazır benımkılerde cıcek acmısken resım koyup sızın begenınıze sunayım dedım ama beceremedım nasıl yapıcamı bılemıyorum da :o |
bu arada unutmamısken acaba kımde mor renklısı var bende dolu renkler var hepsıde harıka ama guzel bır morum yok :(
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 342074 |
Kasım geldi. Fotoğraflar nerede kaldı? En renkli sayfa olması gerekli şimdi burası!..
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Hakkı Bey, terasınıza baktım göremedim. Sizin kasımpatı fotoğraflarınız nerede kaldı?;)
|
Benim kasımpatılar henüz açmadı. Nedense geciktiler bu yıl :( Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı çok güzel olmuşlar sevgili Suz-i Dilara ellerinize, emeklerinize sağlık..
|
Alıntı:
|
Sevgili loveforlife, bu çiçekleri görmek için taa şubattan bu yana ne bakımlar yaptım bilsen.;) Yağmur suları, toprak hazırlarken karıştırdığım organik gübreler, gübre şerbetleri, yazın potasyum-fosfor karıştırılmış sular... Bu kadar bakıma açmazlarsa ayıp olurdu. ;) Çok sevilmeleri de cabası...
|
Ellerinize sağlık sevgili Sûz-i Dilârâ siz onları memnun etmişsiniz; onlar da sizi memnun etmişler. Çok güzel kasımpatlarınız.
|
1 Eklenti(ler)
Evdeki kasımpatlardan bir tür daha..
|
5 Eklenti(ler)
Benimde, sayın Hakkı Şen beyden gelen kasımpatılarım sonunda açtılar. Ne kadar
merakla bekledim renklerini :) Hakkı beye tekrar teşekkürlerimi sunuyorum buradan. Bunlar bazıları :o Aslında çiçekleri çok küçük ama fotolarda büyük gibi çıkmışlar. Eklenti 343744 Eklenti 343745 Eklenti 343746 Eklenti 343747 Eklenti 343748 |
5 Eklenti(ler)
Bunlarda kırmızılarım :o
Eklenti 343749 Eklenti 343750 Eklenti 343751 Bu kırmızılar büyük çiçekli olanlar, onları başka bir köyden buldum. Eklenti 343752 Eklenti 343753 |
Alıntı:
|
Saksıda, Kasımpatı çiçeği
4 Eklenti(ler)
Kasımpatı çiçeği zamanı. tomurcuklar açmaya başladı.
|
Üzeri tomurcuk dolu açacaklar inşallah
1 Eklenti(ler)
|
kasımpatı
1 Eklenti(ler)
Bu da ablamın bahçesinden..:rolleyes:
Eklenti 344356 |
1 Eklenti(ler)
Kasımpatı
|
Benim Kasımpatılarım
1 Eklenti(ler)
|
kasımpatılarla bu ay yine muhteşem gececek:)saksıda bakmaya cesaret edemeyip bir türlü alamadığım kasımpatıları, burda yazılanları ve fotoğrafları gördükten sonra almaya karar verdim bu ay da çelikten tutturan olduğunu okudum eski msjlarda, komşumuzda pembesi vardı bi isteyip deneyeceğim.
|
1 Eklenti(ler)
merhabalar
bu da benim geçen sene bir karış kadar boyda iken aldığım kasımpatı, bu sene boylandı biraz birkaç sokak ötede bir apartmanın bahçesinde aynı bu cinsin açık pembesi var, çelik alıp köklendirmeyi deneyeceğim bakalım başarabilecek miyim ?? |
5 Eklenti(ler)
Ucundan kıyısından çiçek açan bir kaç kasımpatı..
|
2 Eklenti(ler)
Saksı toprakları iyice eskidiğinden sanıyorum bu sene kasımpatılar çok keyifli değiller :(
|
Kasımpatı
3 Eklenti(ler)
Kasımpatı çiçeği - Devamı
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar,Maşallah hepinizin kasıpatları çok güzel..Nazar değmesin...
Bu da bizim bahçemizin diğer güzelleri |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025