![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
Ben de simdi saksida yetistirme deneyleri yapiyorum. Önceden yetistirip istedigim yerlere ekebileyim diye. Sevgiler. Düzenleyen ciceksever70 : 10-03-2012 saat 22:29 Neden: Ekleme |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili çiçeksever70, ben de bugün lupin tohumlarımı saksıya ektim. Gelişmeleri burada paylaşırım. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili SDurul, sürekli saksıda büyütmeyi planlıyorsanız saksıya ekin. Kesinlikle oynatılmayı sevmiyorlar. Çok güzel çimleniyor. 3-4 yapraklı iken kendiliğinden ya da yer değiştirme sonraı kuruyorlar. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Lupin deneyimin sonuclari... Kisin saksida cimlendirdigim lupinleri yaklasik on gün önce bahceye aktardim. Bugünkü durumlari böyle. Yasarlarsa gelismis hallerini de eklerim. Bahcemde yer gök lupin ama bu deneyi yapmamin nedeni orda burda cimlenenleri baska yerlere aktarabilmekti. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Göreselliğini çok beğendiğim lupin inatla yetiştirmek istediğim bir bitki. Daha önce tohumdan çimlendirmiştim, ama şaşırtma yaptıktan sonra yaşamamıştı. Bu kez köklü olarak buldum, aldım ve bazıları tuttu. Bir tane tutsa da olur, pazarlık yapıyorum , gerçi kalabalık olarak gruplandırıldığında göresellik katlanır ama olsun, çiçeğini görebilmeyi çok istiyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|