![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-05-2015
|
Benim bodrum papatyam çok güzeldi ama bir anda kurudu kökten 4 parmak kadar bırakıp kestim düzenli olarak sulamaya devam ediyorum hala yaprak belirtisi yok kurtaramaz mıyıım neden öyle bozuldu anlamadım sulamasına fln dikkat ederim çürüme yok |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2015
|
Sn.Elisa09 Benim de iki kök gösterişli bodrum papatyalarım bu sene kurudular malesef,benim tahminim Sakarya iklimi bunların uzun süreli yaşamasına müsait değil olduğudur,kışın mümkün ise korumaya alınmalı ve muhafaza altında tutulmalı diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-05-2015
|
Alıntı:
Acaba aldığım tür tek yıllıkmıydı seralarada zerre kadar güvenim yok. Balkonumda sabah güneşi alıyordu 2 ay kadar yaşadı hiç tutmasa yerini sevmedi diyeceğim. Çanakkale şehitliklerinde bu yıl heryer bodrum papatyası, o rüzgara güneşe dayanmışlar nasıl güzel olmuşlar benimki öldü sebebini bilsem içim rahat edecek Balkonum kapalı o yüzden kışın problem yaşamam |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Aynı anlattığınız durumdaki bodrum papatyamı bende geçen yıl derin budamıştım. Önce kendini yeniliyormuşcasına taze sürgünler verdi.. Sonra kaybettim ne yazık ki.. Lila renkli olanlardandı ve kocaman saksıyla satın almıştım, beyaz olanı palette küçükken almıştım, şuan beyaz olan kocaman oldu, moru kaybettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|