![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
Sevgili cymbelina; Uzaya savrulmuş sorunu cevaplamak istiyorum.(istediğim sorudan başlayabilirim sanırım ) Ben tohumları mart ayında ekmiştim. Çok kolay yetişen bir çiçek. Balkondaki saksının dibine düşen tohumlar şu anda kendiliğinden çimlenmiş büyümeye çalışıyorlar,havalar sıcak bu günler. Ben torf kullanmamıştım,bahçe toprağına ektim, yine de büyüdüler.Ev içinde uygun ısıda çimlendirmeyi deneyebilirsin. Sevgiler Düzenleyen Rana+miraç : 07-02-2013 saat 09:01 Neden: imla |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Bunlarda bizim balkondaki Vinca minor'ler (rozet, pervane vs..). 3 kök var. Suyu çek seviyorlar. 2-3 gün su gelmeze hemen yapraklar salıyor kendini.. Ben bu çiçeğe rozet yerine pervane ismini daha çok yakıştırıyorum. Yaprakların üstüste gelmesi felan ayni pervane ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-03-2013
|
benim saksıya diktiklerime bir haller oldu.yaprakları sarıya döndü kuruma vs yok ama rengi yeşilden sarıya doğru gidiyor.çiçekleri duruyor hatta tomurcuklar var herhangi bir bozulma yok.anlamadım gitti.dün akşam sıvı besin verdim.güneş gören yerdeler üstelik.fikri olan varmı? ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
|