View Single Post
Eski 28-02-2014, 02:37   #85
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Heh, işte şimdi yakalandım, iyot gibi açığa çıktım, iyi mi?)

Eh heh höh, şimdi şöyle Ranamiraçcığım, eee, ööö, nasıl desem? Tamam ya, söylüyorum, ben bu rozetin anacı yani annesi olan rozeti çaldım geçen yıldan önceki yaz belediyenin diktiği rozetlerden, mutlu musun ha, mutlu musun?

Sonra işte o rozet öldü, herhalde diğer arkadaşlarından ayrı olmanın hasretine dayanamadı.

Tamam, çaldım, çaldım ama bir sor niye çaldım

Neyse, o ölmeden önce tohumlardan alabilmiştim, hatta burada yukarıda bir mesajda sormuştum ya elimde 3-5 tohum var diye, onlar işte onun tohumuydu Neyse işte ben o mesajdan sonra ektim onları.

Normal salça tenekesi var ya, 830 gr'lık işte ona ektim, 2 tane yan yana, şimdi ondalar - ya da şaşırtma yapmışımdır belki hatırlamıyorum da, aylardır o salça kutusundalar. Sonra işte, biliyorsun 2 senedir burada yana yakıla çiçeklere evden temin edilecek malzemelerle gübre yerine ne kullanırız diye orada burada ağlaştım, pek bir neticeye ulaşamadım. En sonunda, birkaç ay önce ilk kez sıvı gübre aldım, biraz dandik bir şey ama - çiçeklendirici olanından aldım.

Sonra geçenlerde o sıvı gübreli sulama suyundan bu 2 rozet yavrusuna da verdim, kaç kez verdim hatırlamıyorum. Sonra bunlar birden çıldırdı, ölmek üzereydiler halbuki, bir coştular. Şimdi de çiçek açtılar ama boyları kısacık. yani belki de kötü ettim sıvı gübre vermekle bilmiyorum ama öleceklerdi.

Ne bileyim böyle bir Frankenstein mı oldular nedir?

Bu arada balkonda değiller tabi, salon camındalar.

Halis mulis köy rozeti dedin, gözlerimdeki sinsi pırıltıyı gördün mü? Bak şu an kaş göz işareti de yapıyorum sana, aldın sen mesajı

Tamam o zaman, ben bunları ayırayım, sıkış tepiş olmasın ikisi, bir salça kutusuna bir rozet olsunlar, öyle olur herhalde değil mi? Diğer seçenekler 1,5 litrelik pet şişe veya 2 kg'luk yoğurt kabı.

Gerçi 2 kg'luk yoğurt kabına tek bir rozet de az olur, yani yer kalmıyor sonra koyacak ve toprak da kalmıyor.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön