![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Sn. tufan, Petunyalariniz cok güzel ciceklenmisler masallah. Gözüm kaldi dogrusu, kiskanmadim desemde yalan olur, ama endise etmeyin nazarim degmez ![]() Bu arada sn. tufan Mudanyadanmisiniz, resime bakinca mudanya`ya benzettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sn.LuNa; çok teşekkür ederim, biraz hastalıkla boğuştuk ama evet gene de güzel oldular fakat henüz tam olarak istediğim hale gelmediler. Ben daha çok sarksınlar istiyorum enaz bir metre olsalar süper olacak. İnşallah çok şey istemiyorumdur. Nazarınızın değmeyeceğine eminim. Benim balkonum bir tarafı doğudan sabah güneşi, her iki tarafı da akşama doğru tam güneş alıyor. Güneşi çok seviyorlar, suyunu da her sabah biraz, akşamları da yeteri kadar veriyorum. İki haftada bir de sıvı besin. E beyaz sinek ilaçlarını da unutmamak gerekir, 3-4 gün de bir, bu aralar. Evimiz Mudanyada değil, Bursanın dışında sayılırdı ama gittikçe Bursa yaklaşıyor. Carrefourun arkasında, Orhaneli yoluna doğru. Biliyorsanız tabii Bursayı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Sn. Tufan sizinkilerde çok güzeller inanın ben şaşırmış durumdayım.Saksıdakiler gitmek üzereler,ama yerdekiler hergün çiçeklerini (solmuş olupta tohum yapacakları) koparıyorum daha büyümesinler bir daha aynı yerde çıkmasınlar diye ama ters tepiyor sanki.Onların altında kalan bodur yıldızlarıma olan oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |