View Single Post
Eski 02-06-2008, 00:13   #341
tufan
Ağaç Dostu

tufan's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2008
Sn.ErtanGM;
teşekkür ederim, bir kenara not alayım, en kısa sürede bir tane edinmek lazım.
Koçtaş' tan; Aguatic marka, 2 litrelik, pompalı püskürtme, ÇİN malı almıştım. 3/4 kullanmadan sonra pompanın olduğu yer kırıldı, götürdüm. Kendi imalatları gibi ! , kullanım hatasından olmuştur dediler, zaten orada çalışanları biliyorsunuzdur, hepsi genç. Bizde de var, birşey olmadı bizimkine diyor gençkız. Geri almadılar. İtiraz etmelerine rağmen orada bıraktım, çıktım, sonuçta kullanılamayacak halde. Ve eminim sattıklarının % 80-90 ı kırılmış olarak geri gelecek. Kısaca birdaha Koçtaş' tan birşey almayacağım. Ama Hobby marka sprey' i bulacağım mutlaka başka yerden.
Sn.olay9;
tabii ki ziraatçilere danışıyorum. Karşı komşum sera, ziraat mühendisi. Sağolsun benim için telefon açtı, zirai ilaç satan arkadaşlarına, elimde olanları söyledik. Bir ilaç var beyaz sinek için özellikle, şuan ellerinde yok, '' elindekileri kullansın sonra bulmaya çalışırız'' dedi. Başka biryerden buldum gene özellikle beyaz sinek için dediler. Aldım, benim evdeki delthari' ni damlatmışlar suya, yani aynı ilaç.
Neyse sonuçta, enazından mücadeleye devam. Bugün daha iyi çiçekler, yarın tekrar ilaçlama. Teşekkürler.

tufan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön