![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her üründe olduğu gibi talep arttıkça fiyatlar da artıyor. Ben artık almıyorum onun yerine sakız sardunyalarımla avunuyorum Hem onları her sene yenilememe gerek yok. Sevgiler...Düzenleyen limon : 15-05-2007 saat 11:05 Neden: düzeltme |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama haklısınız, ben de sakızlarımın yanına normal petunyalardan da renk renk alıyim diyorum. Hatta pembe sakızla aynı saksıya beyaz petunya dikmek istiyorum ama biri mevsimlik biri kalıcı diye sonbaharda sorun çıkarırlar mı karar veremedim. Güzel olurdu aşağı doğru pembe, yukarı doğru beyaz.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Sevgili Gilan Ben üst tarafa sarkmayan kırmızı sardunya , alta kırmızı sakız sardunya ve sarkan kırmızı petunya ektim şu anda çok az çiçek açtılar ama canlanıp hepsi çiçek açtığında manzaraya doyum olmayacağına eminim bu arada ben sarmaşık petunyaları çok ucuza aldım saksısı 3 ytl .Aynı zamanda bu denemeyi beyaz ve pembeyede yaptım şimdi merakla havaların ısınıp hepsinin canlanmasını bekliyorum.Bunlarda benim petunya ve ateş çiçeklerim ateş çiçeğinin morunu ilk defa gördüm Düzenleyen ceviz ağacı : 15-05-2007 saat 09:58 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Praktikerde kopmuş bir dal sarmaşık petunya buldum. Ben de onu diktim diğer petunyaların saksısına. Bakalım nasıl olacak. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|