![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten renkleri de farklı farklı çıkarsa tam seyirlik olucak uzun saksılarıma ekicem sarkıcaklar... Sayın Yeşim Özgün sizinkilerde çimlenir umarım en kısa zamanda benimkiler biraz sabırsız çıktı üzerlerini hep nemli tutun.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
Sn; Mum Işığı foruma resim eklerken resimleri küçültme işi benimde çok sıkıntısını duyduğum bir durum, nasıl yapıcağımın binbir türlü yolunu biliyorum sorun nasıl yapmakta değil her seferinde aynı şeyleri yapmaktan üşeniyor olmam, vakitte kaybettiriyor üstelik. Sizin resimlerinizi küçültebileceğiniz ücretsiz bir program var, aşağıdaki linkten o programı indirip bilgisayarınıza kurarsanız kolayca resimlerinizin boyutlarını küçültebilirsiniz. Programı İndir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
benim bebislerimin ekili oldugu yer sabahtan aksama gunes aliyor ![]() ![]() bekleyip gorecegiz artik ![]() ![]() bu arada bilgisayarinizda microsoft office picture manager programi olmali.. butun makinelerde oluyor normalde. ordanda resimleri yukledikten sonra kucultme yapabilirsiniz. ben bu programdan yapiyorum buraya da yukluyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-05-2009
|
Benim kedi tirnaklarin her gecen gun dahada hizli buyumeye basladilar.Havalarin biraz daha isiniyor olmasi onlarin daha hizli gelismelerine yardimci oluyor diye dusunuyorum. Bu arada bir hafta once diger saksilara attigim tohumlarimda kendilerini gostermeye baslamislar. Ama tek sorunum sadece bir saksida olanlarim epey bir sikisik durumda gelisemiyorlar boylari kisa kaldi cunku ayni zamanda attigim tohumlarla diger saksidakiler boy attilar . Bunlari biraz seyreltsemmi karar veremedim.Yer degistirdiginde buyume ve gelisimleri biraz yavaslayacak onuda biliyorum kararsiz kaldim. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2008
|
Selamlar, Pazardan alırken pazarcının ithal oldugunu söylediği kedi tırnagım, Sizinkilerden farklı bir formda. Sarkmıyormuş ve de yayılmazmış. Bu gün bir sürpriz yapmış açıvermiş.Bunun türünü bilen var mı? Bakımı hakkında bilgi almak istiyorum da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
tohumundan ziyade fidesini alın derim..zira hem ucuz hemde çabuk gelişir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
o kadar minik ve inceler ki ![]() ![]() heyecandan hemen haber vermek istedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
bir anne kus nasil bebeklerini besler hani dikkatlice zarar vermeden karinlarini doyurur ya ... iste bende oyle suluyorum.) odum patliyor birsey olacak diye. sularken insan strese girer mi, yahu? ![]() boy boy poz poz fotolarini koyacagim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaçsever
|
Sevgili Powered inanin ne kadar narin ne kadar hassas olunabilecegini bildigim gozlerinin icine bakar gibi gidip gelip kontrol etmelerimden en ufak bir seyde hemen atlamalarimdan (sanki bir sey olacakmis gibi) sizi anlamamak mumkun degil. Bu olsa olsa cicek sevgisi olsa gerek ![]() Herkesin citirlarini gordukce nasil mutlu oluyorum bilemezsiniz birde cicekler gelmeye baslayinca daha da super olacaktir arkadaslar.... sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nariel her renkten çıkmış çok güzel olmuşlar ama saksıyı henüz dolduramamışlar, biraz daha büyümeleri gerekiyor. Sevgili mum ışığı özelinize mail adresimi attım, siz bana tüm resimleri yollayın ben hepsini foruma koyabilieceğiniz şekle dönüştüreceğim, böyle olmuyor merak ettik vallahi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaçsever
|
Sevgili powered mesajinizi aldim cok sevindim simdiden tesekkurler. Burada 3 gundur durmaksizin surekli yagmur yagiyor. Inanilir gibi degil alistim demek istiyorum ama haziranin 4 geldi yaz gelemedi hala dedirtiyor gercekten. Ama bahcemi ve ciceklerimi dusununce bir yandan da sevinmiyor degilim. Benim citirlarda henuz cicek yok ama gunes gorur gormez acacaklarini dusunuyorum. Diger resimleri goruyorum renkgarenk sanki gokkusagi gibi olmuslar diyorum. Super gorunuyorlar nariel masallah diyelim. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
3-4 gundur buradada havalar pek iyi değil, dün ve bugün fazla olmasada yağmurluydu. Yağmur yağsın iyidir berekettir, fakat havalar ısınsın, yani yağmur olsun ama hava soğuk olmasın, yoksa hava ısınmayınca güneş olmuş neye yarar. Bu arada resimleri foruma uygun hale getirip mailinizi yolladım haberiniz olsun. Düzenleyen powered : 06-06-2009 saat 00:50 Neden: Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaçsever
|
Sevgili powered, herhald yanlis anlasildim. Resimleri kucultebiliyorum ama siteye ekleme yaparken siteden kaynaklanan bir problem var eror veriyor. Yani sorunum siteye ekleme yapamiyorum. Rica etsem benim adima eklermisiniz? tesekurler simdiden. Bugun nasil oldu ise 3 gundur non stop yagan yagmur durdu citirlar yeterince sagnak yagmura ve suya doydular diye dusunuyorum. Hatta saksilarin ici agzina kadar su dolmustuki hepsini bu sabah bosaltmak zorunda kaldim. Bugun dahada canli oldular. Sabirsizlikla renk cumbusunu bekliyorum. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mumışığı, Fotoğrafları ekledim, saksının toprağı görünmeyecek şekilde saksıyı nasıl doldurmuşlar hayret, maşallah. Acaba bunlar bodur cins olabilirmi? Çünkü ne kadar sık ekersek ekelim, bizimkiler ince uzun olarak büyüyorlar, sizinkiler dolgun dolgun büyümüşler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Kaybettik
|
Merhabalar; Sizin ve Narielin resimlerine şaşkınlıkla baktım. Çok güzel büyümüşler. Benim balkonumda da kedi tırnağı var. Ancak bir iki tomurcuk gördüm daha çiçeklenmedi. Üstelik sizinkiler kadar büyüyüp dallanmadılar da. Bütün mesajları okudum. Bol su veriyorum ve güneş alan yerde duruyorlar. Neredeyse bir hafta öncesine kadar sık sık yağmur yağdı, hava çoğunlukla bultluydu. Onun etkisi olabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
Sn; Sevim K Eğer bir fotoğraf yükleyebilme imkanınız varsa, bitkinizin fatoğrafını yüklerseniz, size daha çok yardımcı olabiliriz. Şikayetinizi anlayabiliyorum ama hastayıda görmeden bir şey demek yanlış olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
cok uzgunum ![]() sakislardan bir tanesini bu sabah kontrol ettigimde cikan minicik filizler bembeyaz olmus gorunmeyecek durumdalardi. olduler ![]() neyse ki digerleri su anda yasiyor. durumlarinda gayet iyi..bir an once onlar toparlasalar kendilerini, biraz serilse govdeleri, icim rahat olucak. oofff ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
|
Ticarette bir kural vardır, parayı tek bankaya yatırmıcaksın, 2 **** daha fazla bankaya yatır ki, risk bölünsün. Sevgili Yeşim, akıllıca davranıp iyi ki 2 saksıya ayrı yarı dikmişsiniz, bende genelde hep böyle yaparım bir çiçeği tek saksıda bırakmam, muhakkak 2 saksı yaparım ki risk 2 ye bölünsün. Neyse ki 1 saksınız sağlam duruyor. Çok fazla güneşte kalmışarsa olabilir, yeni çıkan fidelerin ne kadar sulasanızda, gün boyu tam güneşe tahummulleri olmayabilir. Bence fideler birazcık güçlenene kadar tam güneş altında tutmayın! Diğer saksıdakilerde inşallah ölmez ama ölürsede canınız sağolsun ben tekrar tohum gönderirim merak etmeyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaçsever
|
Sevgili yesim hn cok uzuldum simdi allahtan ikinci saksiniz var. Evet powered in dedigi gibi bence kisa bir sure direk gunesten alikoyun biraz daha cabuk toparlanacaklardir. Sevgili powered benimkilerde normal olanlardan bodur boylardan degiller. Farkina varamadan bu sene tohumlari biraz fazla sik atmisim tek sebebi o. Hatta bir minicik saksim varki onda topragi gormek mumkun degil. Ama boy atmadilar sikistilar en kisa zamanda ayirmam gerekecek de acikcasi korkuyorum ayirinca bir sey olur diye. Bazen dusunuyorumda nasil bir duygudur bu onlara bir sey olmasina asla tahammul edemiyorum. Ayiristirdigimda resimleri atarim size.. Henuz ciceklerimiz gelmedi. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|