![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
Sayın limon_sever bayıldım hem çiçeklere hem tespih yapmışsınız harika olmuş bende yetiştirip tespih yapmak istiyorum ,tohumlarınız varsa istemem mümkünmü? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Fakat başlığa bakarsak 2 ayrı bitkiden bahsediliyor.. Biri bildiğimiz Canna diğeri de sizin tohumlarından tespih yaptığınız mısır bitkisine benzeyen bitki.. Tohum bankasında paylaşılan tohumların ne olduğunu tam olarak bilmek lazım.. Geçmiş sayfalara bakınca sizdeki bitkiden kimsede olmadığı görülüyor.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Başlıklar karışmış, bir ayıran olur elbet.. Görünen o ki, doğru yoldasınız.. Sizden başka bu bitkiyi yetişriren olmamış..Keşke daha fazla tohum olsaydı.. Dediğiniz gibi, belki sayenizde seneye daha çok tohum paylaşılır.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-11-2018
|
Merhaba ben bu tohumu boncuk olarak kullaniyorum ve ihtiyacim var şuan.Elinizde varsa ucret karsiliği talibim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-04-2019
|
merhaba halen ilgileniyorsanız elimizde çok miktarda bulunmaktadır. fiyat konusu sorun olmayacaktır diye düşünüyorum Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-10-2019
|
Mümkünse almak isterim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-02-2020
|
Merhaba ben de coix lacryma ekmek istiyorum, bahardan önce bana gönderebilir misiniz, özelden mesaj gönderebilirsiniz |
|
|
|
![]() |
|
|