agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Bağcılık
(https)




Beğeni Düzeni166Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-03-2016, 14:41   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-10-2014
Şehir: ADANA
Mesajlar: 267
Adana Mersin çevresinde Bağcılara salamuralık yaprak üretimi üzümden daha iyi kazandırıyor. Üzüm istemiyorsanız Asmayı yaprağına budama yaparsınız. Oluşan üzümleri de korukken kesin. Salamura asma yaprağı üretiminde en fazla tercih edilen ve bu konuda ön plana çıkan çeşitler; Ege bölgesinde Sultani Çekirdeksiz, Tokat yöresinde Narince ve Trakya yöresinde Yapıncak çeşitleriymiş. Ankara için üçünü deneyin Narince sanırım daha iyi olur. Eğer çardakta gölge yapsın veya kokulu şarap istiyorsanız Kokulu Trabzon siyah üzümü öneririm. İri kabak yaprağı gibi tüylü yaprağı salamuraya gelmez. Hastalanma özelliği yok. Çilek aroma kokulu üzümleri var. Adana'da Evde Denemesini yaptık. Çilek, böğürtlen ahududu Kokulu bir şarap oluyor. Antalya'da üniversite de şarap tadımcısı hocaya gönderdim çok hoşuna gitmiş. Kendi aramızda 'Laz Kızı Şarabı' adını verdik. Profesyonelce yapın belki ödül bile kazanırsınız.

kocasedir beğendi.
Erdem 01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025