![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sayın Meyvelitepe, Sayın Nariçi, ŞAUAN Samsun'da ailemin yanındayım,Babamın 4 yıl önce bahçeye güneşi iyi alan bir yere diktiği çekirdeksiz beyaz üzüm epey dallanmış ve uzamış üzümlerin yapraklarında resimlerde de görüldüğü gibi garip bir hastalık oluşmuş ve üzümlerin bir kısmı kurumuş ve buruşmuş.Bu hastalık nedir ve nasıl bir ilaç önerirsiniz?(Fotoğraflar ektedir.) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Herkese iyi aksamlar. Ben asmalarima uygulamak icin kükürt sormaya gittigimde seradakiler ne istedigimi anlamiyorlar. Almanca olarak kükürtü baska ne sekilde isteyebilirim, bilen var mi ? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
serada ne işiniz var. Seralarda pek kükürt kulanmazlar. Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Wettable Sulphur diye isteyin. Örneğin bayerin ürünü; Wettable Sulphur Bayer WP 80 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili denizakvaryumu merhabalar iyi bayramlar dilerim. Bana önerdiginiz ürünü burada bulamadim Avrupa Birligi yasalarina göre kükürtün gida ürünlerinde kullaniminin yasak oldugunu ve satilmadigini söylediler. Bayer firmasinin web sayfasiyla iletisime gectim onlar da böyle bir ürünü tanimadiklarini ve bu isme benzer WG 80 olarak fare ilaclarinin oldugu cevabini verdiler. Asmalarda mantar hastaliklari ya da zararlilar icin baska ilaclar var ancak aldigim bilgiler kafami karistirdi Bayer ürünü ile ilgili olarak ve sizlerle de paylasmak istedim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
asmalarınız külleme hastalığına yakalanmış. Ama fazla bulaşık değil, . Akşamleyin kökürt atın. Asma ıslak olmasın. Birde asmanız susuz kalmış. Bolca sulayın. Asma suyu sever. Yapraklardaki sarı lekeler küllemenin işi. Ama yaprak uclarındaki geniş kavrulmalar susuluktan ve güneş yanığı. Asmanızın boyu uzun, oraya kadar su taşıması için daha çok su vermeniz gerekiyor. (işte böyle bir sor bin işit) Saygılar |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|