agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Arıcılık
(https)




Beğeni Düzeni26Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-07-2021, 10:16   #39
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 01-10-2020
Şehir: bursa
Mesajlar: 32
Propolis doğrudan tüketim için uygun bir malzeme değil ayrıca çerçevelerin üzerinden sıyırma yoluyla ile toplananlar da balmumu oranı daha yüksek olduğu için üretilen ürünün değeri azalmış oluyor birde çerçevelerde boya vernik çivi vs olması durumu da işin diğer boyutu tuzaktan toplama veya temiz çerçeveden toplanan propolis gıdaya uygun %90 üstü alkol veya asiti yüksek zeytinyağı içinde bekletilmek yolu ile veya uygun alet var ise basınç altında santrifüj edilerek burda basınç önemli ısınmaması için elde edilir ben her hem zeytinyağı hemde alkollü olanı üretiyorum ama benim tercihim alkollü olan çünkü çözünme oranı dolasıyla propolis etkeni daha fazla

camouflage beğendi.
asdafas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
propolis


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025