Konu: Propolis
View Single Post
Eski 17-07-2021, 10:16   #49
asdafas
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 01-10-2020
Şehir: bursa
Mesajlar: 32
Propolis doğrudan tüketim için uygun bir malzeme değil ayrıca çerçevelerin üzerinden sıyırma yoluyla ile toplananlar da balmumu oranı daha yüksek olduğu için üretilen ürünün değeri azalmış oluyor birde çerçevelerde boya vernik çivi vs olması durumu da işin diğer boyutu tuzaktan toplama veya temiz çerçeveden toplanan propolis gıdaya uygun %90 üstü alkol veya asiti yüksek zeytinyağı içinde bekletilmek yolu ile veya uygun alet var ise basınç altında santrifüj edilerek burda basınç önemli ısınmaması için elde edilir ben her hem zeytinyağı hemde alkollü olanı üretiyorum ama benim tercihim alkollü olan çünkü çözünme oranı dolasıyla propolis etkeni daha fazla

asdafas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön