agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Arıcılık
(https)




Beğeni Düzeni26Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-04-2013, 02:53   #34
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-03-2010
Şehir: kırklareli
Mesajlar: 757
Propolisin ızgarasını koyarken, taze sakızdan bir çay şekeri kadar parçanın tadına baktık,
sakız kıvamında, çok hafif acımtırak, mayhoş...

Çiğnedikçe mayhoşluğu azalıyor, ama dişlerde ince sarı bir örtü gibi bir müddet kalıyor.
Bu durum ağız ve diş sağlığına uzunca bir süre olumlu steril bir ortam sunuyordur.

Bir saat gibi çiğnenen propolis, azalıyor ve ilk mayhoşluğu kalmıyor.
İyice posası kalmış sakızı yutmak da gerekmiyor..

Eklenen Resimler
 
ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
propolis


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025