View Full Version : Kaktüs Kardeşliği (fazla kaktüslerimizi paylaşalım)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
Kadriyeemir
02-05-2016, 09:03
kaktüslerinizden banada gonderirmisiniz
Kadriyeemir
02-05-2016, 09:06
Erdem01 eger elinizde hala kaktüs varsa banada gonderirmisiniz vendede 2 xesit var bende size gonderirim
Erdem 01
02-05-2016, 09:27
Yavrular kaldı biraz büyüsünler göndermeye başlarım.
Merhaba.4 kişiye gönderebileceğim Haworthia Fasciata , Huernia Pendula ve Chamaecereus Silvestri mevcut. Chamaecereus köklü değil düşen parçalar diğerleri köklü ama topraksız .Zarar görmeden hemen göndermek istiyorum.Sizinde paylaşabileceğiniz kaktüs ve sukulent varsa çok sevinirim..
Bayrakgil
12-05-2016, 14:32
Bende yeni yavrular diktim çoğalsinlar hemen bu kardeşlik zincirine katılacam inşallah. Pek bi sevimliler paylaşamamak olmaz :)
Sn Bayrakgil elimdeki türlerden isterseniz ptt kargo karşı ödemeli olarak gönderebilirim .
Bayrakgil
12-05-2016, 21:03
Sn Bayrakgil elimdeki türlerden isterseniz ptt kargo karşı ödemeli olarak gönderebilirim .
Çok ama çok memnun olurum. Özelden görüşelim
Kadriyeemir
12-05-2016, 22:33
arkadaslar bende yeni katildim benimde 4, 5 kaktüsüm var bende degis tokus yapmak istiyorum
Kadriyeemir
12-05-2016, 22:34
eger mümkünse bende isterim benimde var bende size gonderirim
Kadriyeemir
12-05-2016, 22:36
eger hala elinizde varsa bende alabilirmiyim bende size gonderirim benimde var ama isimlerini bilmiyorum
Sn kadriyeemir size de elimdeki 3 türden gönderebilirim.Adresinizi verirseniz yarın göndereyim.
Sn kadriyeemir adresinizi kadar özelden yazarsanız kargonuzu göndereceğim , yoksa gönderme şansım olmayacak.
Kadriyeemir
13-05-2016, 10:47
Sn kadriyeemir adresinizi kadar özelden yazarsanız kargonuzu göndereceğim , yoksa gönderme şansım olmayacak.
Adrrsimi özelden gonderdim çok tesekkür ederim
Kargonuz yola çıktı umarım sorunsuz elinize ulaşır ,güzel güzel büyürler.
Sn Bayrakgil sizin minikleri de sürat kargoyla gönderdim.Güle güle büyütün.
Bayrakgil
13-05-2016, 21:57
Nasıl mutlu oldum anlatamam süper heyecanla bekliyorum
Bayrakgil
14-05-2016, 17:56
Sevgi07 den misler gibi kargom geldi çok m un oldum çok Tsk ederim hakkınızı helal edin ne olur.
Kadriyeemir
15-05-2016, 20:46
sevgi hanim kargom geldi cok tesekkur ederim bende en kisa surede sizinkileri gonderecegim
Rica ederim keşke daha çok tür olsaydı gönderebileceğim.Çoğaldıkça seve seve yine paylaşırım.
Mesut Duvarcı
17-05-2016, 10:03
arkadaşlar merhaba elindeki kaktüslerden paylaşmak isteyen varsa ben alabilirim benim elimdeki kaktüslere sayfamdan bakabilirsiniz elimdeki türlerden paylaşabilirim
Merhaba kaktüsseverler;
Yaklaşık bir yıldır kaktüs yetiştiriyorum. Süreç içinde forumdan, sizlerden çok şeyler öğrendim. Halen de öğrenmeye devam ediyorum. Kaybettiğim, çürüttüğüm kaktüsler oldu maalesef. Kaktüslerim henüz paylaşabilecek seviyeye gelmediler. Paylaşmak istediğiniz kaktüslere talibim.
coskukoz
09-06-2016, 22:39
Merhaba arkadaşlar, ben bu forumu arkadaşımın önerisiyle duydum ve çok beğendim. Herkes çok nazik. Ben de bir süre önce kaktüslere ilgi sardım ve şimdiden birkaç çeşit kaktüsüm var. Orta büyüklükte bir kaynana dili kaktüsüm var. Yavrularını başka tür kaktüslerle takas yapmak istiyorum ve çeşitleri artırmak istiyorum. İlgilenenler bana yazabilir.
esemeral
18-06-2016, 10:45
Selam arkadaşlar Kaktüs kardeşliğine beni de dahil eder misiniz? 1-2 Ay içinde Allah Nasip ederse kendi evime taşınacağım haliyle elimdeki az sayıdaki çiçeklerimi de elden geçirip; gönül rahatlığı ile daha fazla çiçek edinebileceğim. Saksılarım elden geçerken kaktüslerimdeki boll yavruları buradan paylaşmayı ve yeni çeşitler edinmeyi artık gerçekleştirebileceğim. Şimdiye kadar iş yerimdeki arkadaşlarımla buradan edindiğim bilgilerimi ve çiçeklerimi paylaşıyordum. İleride bende burada elimdeki çiçeklerimi paylaşmak adına kendi sayfamı açmak nasip olur. elimde bulunan kaktüs çeşitlerini aşağıya ekledim. isteyen arkadaşlar özelden bilgilerini iletebilirler. Anlaşılacağı üzere ben de çiçek gönderilerine açığım. Hata çook memnun olurum.
Bende bulunan kaktüs çeşitleri bunlar:
Mammillaria (krem rengi çiçek açan), Echinopsis oxygona (Kaynana Topuzu-Kaynana Yumruğu), Opuntia microdasys (Tavşan Kulağı), Chamaecereus silvestri, Opuntia tuna monstruosa, echeveria elegans
Bol Çiçekli Günler dilerim.
kntlmelek
19-06-2016, 13:19
bilgisayardaki virüsden dolayı çok geç fotograf koydum kusura bakmayın.
coskukoz
19-06-2016, 17:51
bilgisayardaki virüsden dolayı çok geç fotograf koydum kusura bakmayın.
Syn kntlmelek size özel mesaj gönderdim. Eğer yavrularından kaldıysa talibim :)
Bu kardeşliğe tekrardan dahil olmak istiyorum mümkünse. Artık hiç bir engelimde kalmadı Allaha şükür. Elinizde fazla olan kaktüs ve ya sukulentlere talibim. Eğer vericeklerde tropikal ve nano bitkili akvaryumu olan varsa moss çeşitlerinden de ben gonderebilirim
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sûz-i Dilârâ
24-07-2016, 10:15
ilk talibe bir adet atlas (rengini bilmiyorum) ve çeşitli kaktüs-sukulent çeliklerinden göndereceğim.
atlasa talibim.onaylarsaniz bilgilerimi ozelinize atarim
Sûz-i Dilârâ
24-07-2016, 13:26
İlk talibe demiştim zaten :) Kısmetli sizmişsiniz. Adresinizi özelden atarsanız atlas ile birlikte kaktüs, sukulent çeşitlerimden gönderebilirim.
Kargo ücreti alıcıya aittir.
Kaktüs ve sukulentleri istemezseniz ben alabilirim
Sûz-i Dilârâ
24-07-2016, 15:46
Kaktüs ve sukulentleri istemezseniz ben alabilirim
Atlasım yok ama sizin için kaktüs-sukulentlerimden gönderebilirim.
Atlasım yok ama sizin için kaktüs-sukulentlerimden gönderebilirim.
O zaman seve seve talibim
cok sevindim .inanin sabirsizlikla bekleyecegim.kaktus ve sukulentte gonderirseniz ****** yok demem:)
Sayın kntlmelek sizin için uygunsa ben de kaktüs isterim. :)
Sûz-i Dilârâ
25-07-2016, 18:11
O zaman seve seve talibim
cok sevindim .inanin sabirsizlikla bekleyecegim.kaktus ve sukulentte gonderirseniz ****** yok demem:)
Bugün bitkilerinizi kargoya verdim. Şanslısınız, soğanlı bitkilere ve özel birkaç bitkiye ağırlık vermek istediğim için kaktüs ve sukulentlerimi saksılarından çıkarıp ikiye bölüp size gönderdim. ;) Bitkiler topraklı, pis diye şikayet istemiyorum:D Kolilerinden çıkarınca güzel bir banyo yaptırır öyle saksılarına alırsınız. İkinizin ki de büyük birer koliyle geliyor:D Ptt kargoyla ve iki gün sonra elinizde olurmuş.
Çok teşekkürler size zahmet verdik. Şuan sabırsızlıkla bekliyorum. Ellerinize sağlık hakkınızı helal edin. 😀
Vakit ayirip da paylasimda bulundugunuz icinTesekkur ederim .keşke bende de soğanlı bitki olsada size gönderebilsem...
kntlmelek
27-07-2016, 14:49
sayın against ****** gönderebilirim adresinizi yazarsanız
kargom elime ulasti.cok cok sagolun.hepsi birbirinden guzel ve saglikli.siz kadar olmasada en guzel sekilde buyutmeye calisicam:))
Kargom elime ulaştı umduğumdan büyük hediyeler çıktı. Çok teşekkürederim.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/0aeba791bab4888741dda98e6a402c8c.jpg
Bugün üye oldum siteye, zaman zaman orkidem ile ilgili bilgi almak için forumdaki gönderileri okuyordum. Birkaç çeşit çiçekli ve çiçeksiz bitkim var, yeni yeni kaktüs bakmaya da başladım ve çok sevdim bu bitkileri. Şimdi şu gönderileri görünce keşke daha erken üye olsaydım diyorum. Hepsine imrenerek baktım, umarım birdahaki sefer talihli ben olurum.
Sûz-i Dilârâ
01-08-2016, 21:22
Sayın kntlmelek, bitkilerinizi bugün kargoya verdim.
Bir sonra ki paylaşıma talip olabilirim . Teşekkür ederim.
kntlmelek
02-08-2016, 08:08
Çok teşekkür ederim çok saolasin suz i dilara
ÇİÇEKLERR
03-08-2016, 09:44
ilk talibe bir adet atlas (rengini bilmiyorum) ve çeşitli kaktüs-sukulent çeliklerinden göndereceğim.
hala varsa bana da gönderebilir misiniz
sevgili hemşerim geçmi kaldım acaba :p yinede bir şansımı denesem diye düşündüm
:D:dilli:
Sayın kntlmelek, kaktüsler, sedumlar ve sanıyorum bir adet de lithops için çok teşekkür ediyorum. Hediyelerinizin bir kısmını iş arkadaşlarımla paylaştım. Onlar da inceliğiniz için teşekkür ediyorlar. :D
kntlmelek
05-08-2016, 07:35
Ben teşekkür ederim
Sûz-i Dilârâ
08-08-2016, 17:19
Bitki istemek için özelden ve buradan mesaj yazan arkadaşlar şu an elimde çelik verecek bitkim kalmadı. Sonbaharda olursa belki, buradan belirtirim.
Merhaba,
Evde kendim tohumdan yetiştirdiğim Echinopsis lerimden 16 tanesini ücretsiz vermek istiyorum. Bir kısmını fotoğrafta görebilirsiniz. Almak isteyenler için hepsini fotoğraflayacağım. Beğendiğinizi Ankara içi elden teslim edeceğim. Succulentler lithops, portulacaria, mammillaria gibi katüslerle takas ta olabilir. Ama dediğim gibi takas şart değil. Öncelikli olarak bedava vereceğim.
Saygılarımla,
Sn. İlkayde;
Tohumdan yetiştirdiğiniz echinopsisler başka bir tür olabilir mi? Benim bildiklerime çok fazla benzemiyor. Daha çok uzayan başka bir kaktüs cinsi gibi geldi bana. Hiç çiçek açan oldu mu? Tohumdan gerçekten sağlıklı bir şekilde yetiştirmişsiniz. Oldukça uzun zaman almıştır bu kadar büyümeleri.
Sayın Muda,
Haklı olabilirsiniz. Başka tür olabilir. Tohumları interneten sipariş etmiştim. San pedro yazıyordu tohumların paketinde. Teyit etme şansım olmadı. 2 yıldır bendeler. Çiçek açmadılar henüz. Altları biraz zayıf kaldı. Üstten kesip, çelik alıp yeniden yetiştirmeye alınca daha da kalınlaşırlar diye düşünüyorum. Kendime ayırdıklarımı öyle yapmayı planlıyorum. Ama öncelikle fazla olan bitkileri dağıtıp yer açmalıyım :)
Sayın Muda,
Haklı olabilirsiniz. Başka tür olabilir. Tohumları interneten sipariş etmiştim. San pedro yazıyordu tohumların paketinde. Teyit etme şansım olmadı. 2 yıldır bendeler. Çiçek açmadılar henüz. Altları biraz zayıf kaldı. Üstten kesip, çelik alıp yeniden yetiştirmeye alınca daha da kalınlaşırlar diye düşünüyorum. Kendime ayırdıklarımı öyle yapmayı planlıyorum. Ama öncelikle fazla olan bitkileri dağıtıp yer açmalıyım :)
Sn. İlkayde;
Haklıymışsınız. Kaktüsünüzün tam adı Echinopsis pachanoi ( San pedro Kaktüsü ). O kadar çeşit ve tür var ki. İnsan tam olarak isimlerini öğrenemiyor. Ankara'ya gelme durumum var. Elimdeki çeşitlere bakayım. Elinizde olmayan çeşitlerden gerekirse kargo ile göndereyim.
Tamam nasıl isterseniz. Dediğim gibi mutlaka yerine kaktüs vermek zorunda değilsiniz. Önemli olan kaktüs seven birisine gitmesi kaktüslerimin. Ankara'ya geldiğinizde haberleşiriz.
Sayın Aleydi, mesaj kutunuz dolduğundan özel mesajlar gönderilemiyor. Kutunuzu boşaltırsanız gönderdiğiniz mesaja cevap yazacağım.
ÇİÇEKLERR
23-08-2016, 13:51
Kaktüs isteyen varsa ücretsiz gönderebilirim. Kaktüs bölümünde kaynana topuzu ve creus dev kaktüs bölümünde fotoları var. Kaynana topuzları köklü, beyaz çiçek açanları kaldı.Pembe çiçek açanları anaç üzerinde yavru olarak var. Creusları köklendirmeye çalışıyorum köklenmiş varsa gönderebilirim.
bunlar bana gönderdiğiniz kaktüslerin şimdiki hali çok teşekkür ederim
coskukoz
27-08-2016, 09:59
Merhaba arkadaşlar, eğer elinizde varsa kaktüslerinizin yavrularına talibim :)
kaktüsaşığı
31-08-2016, 19:25
Eğer fazladan yavru kaktüsünüz veyq tohumunuz varsa ben de talibim ben dee :)
NesliSezgin
31-08-2016, 21:33
Merhaba,
Eğer varsa ben de talibim. Sevgiler.
dembudemdir
01-09-2016, 15:49
Sn. ilkayde eğer elinizde varsa ben de değişik türler edinmeyi çok istiyorum paylaşım için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Echinopsisler'in 4 tanesini verdim. Diğerleri duruyor. Elimde yılbaşı çiçekleri (zygocactus) de var verebileceğim. Ama hafta içi müsait olamıyorum. Bu yüzden kargo ile gönderme şansım pek yok. Ancak Ankara içi elden verebilirim.
Sayın Neslisezgin, Eryaman'da ikamet ediyorsunuz galiba. Yarın (03 Eylül Cumartesi) ortak bir noktada buluşup kaç adet isterseniz verebilirim echinopsislerden. Ayrıca yılbaşı çiçeği de isterseniz verebilirim.
coskukoz
13-09-2016, 21:05
Herkese hayırlı bayramlar, elinizde paylaşmalık kaktüsler varsa kaktüs aileme eklemek isterim :)
merhaba arkadaslar kaktus kardesligine bende katilmak istiyorum iki aydir kaktus almaya basladim
benim henuz yavru sayilir kaktus vermek isteyen arkadaslar kalbinize siginarak (kaktusler ve sukulentler artik ruyalarima giriyor:))
verebileceginiz tum kaktus ve sukulentlere talibim.umarim beni duyan olur.
Sûz-i Dilârâ
25-09-2016, 15:31
Merhaba arkadaşlar, eğer elinizde varsa kaktüslerinizin yavrularına talibim :)
Sayın coskuoz, adres bilgilerinizi özelden atarsanız, çeşitli sukulentlerden göndereceğim size.
Sayın esinka msj göndermişsiniz , elimde bulunan kaktüs ve skulentleri seve seve paylaşırdım .Ama yeni yeni her gördüğüm yerde rozet yaprak toplayarak diktiğim büyüsün diye dõrt gözle beklediğim zavallıcıklar yeni sahiplendiğimiz kediciğimizi bayramda 2 gün evde bırakmamız ve sanırım onun canının sıkılması sonucu talan oldu .Ben de sizin gibi yeni yeni başladığım için çok fazla tūr yok ama kırılıp dökülenleri yine diktim biraz toparlansınlar, olduğu kadar paylaşırım tabi..
Sayın Sûz_ı Dilârâ cömert paylaşımlarınızdan cesaret alarak daha önce sayfanızda gördüğüm senecionuz mevcutsa ve paylaşılabilecek durumdaysa bir dalda olsa gönderebilirmisiniz.
Sûz-i Dilârâ
27-09-2016, 13:32
Arkadaşlar sn. coskuoz, yazdan istemişti ve ona kendi kendime söz vermiştim, çelik olursa ilk ona göndereceğim diye.
Çelik çıkarsa yine bu sayfadaki istek sırasına göre göndereceğim. Çelik isteklerinizi bu sayfadan iletmeniz gerekmektedir. Özel mesajla sıra karışır ve daha önceden isteyen arkadaşlara haksızlık olur.
Benim de bazı bitkiler için senelerce aradığım, beklediğim oldu. Bu işler sabır işi. :)
coskukoz
28-09-2016, 06:35
Arkadaşlar sn. coskuoz, yazdan istemişti ve ona kendi kendime söz vermiştim, çelik olursa ilk ona göndereceğim diye.
Teşekkür ederim sn Sûz-i Dilârâ :)
aysemseray
30-09-2016, 22:07
Syn Sûz-i Dilârâ,
Eğer uygun görürseniz bende istiyorum..
Sûz-i Dilârâ
04-10-2016, 10:04
hala varsa bana da gönderebilir misiniz
Sayın ÇİÇEKLERR, son olarak yazdan kalan sayın aleydi ve siz varsınız. Eğer hâlâ çelik istiyorsanız adres bilgilerinizi özelden atarsanız, sizin için elimde kalan stapelia, yılbaşı, ve diğer bitkilerimden küçük bir paket yapabilirim.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/4048d7175f57791c7b049f11fcbda82a.jpg
Elimde bu cesitlerden var. İsteyen varsa 3 kişiye gönderebilirim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
Evde kendim tohumdan yetiştirdiğim Echinopsis lerimden 16 tanesini ücretsiz vermek istiyorum. Bir kısmını fotoğrafta görebilirsiniz. Almak isteyenler için hepsini fotoğraflayacağım. Beğendiğinizi Ankara içi elden teslim edeceğim. Succulentler lithops, portulacaria, mammillaria gibi katüslerle takas ta olabilir. Ama dediğim gibi takas şart değil. Öncelikli olarak bedava vereceğim.
Saygılarımla,
Merhaba, mevsim Echinopsis alıp dikmek için uygun mu bilemiyorum ancak eğer elinizde kaldı ise ben de talibim :) Kalmadı ise de umarım gittikleri yerlerde mutlu olurlar, paylaşım için teşekkürler. Keyifli hobiler dilerim.
Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. İçinde bulunduğumuz mevsim için bitki alıp dikmek ya da saksı değiştirmek vb. hususların uygun olmadığı yönünde makaleler okudum. Diğer taraftan da bir hevesle bitkilerle haşir neşir olmak istiyorum. Her şeyi satın almak yerine bu şekilde bitki seven kimselerden küçük yavrucuklar ya da tohumlar edinip yetiştirip büyütüp ve akabinde paylaşmanın daha manidar olacağını düşünüyorum. Paylaşmayı düşündüğünüz bitkilere talibim. Hepinize keyifli hobiler dilerim. Şimdiden paylaşım için teşekkürler. Sağlıcakla kalın.
Kıymetli arkadaşlarım,
Elimdeki Echinopsis leri dağıttım. Kalan bir kaç tanesini denemek için kestim. Eğer kesilen yerlerden yavru verirse yavruları dağıtırım.
İlginiz için teşekkürler.
ÇİÇEKLERR
06-10-2016, 14:13
elinizde varsa bana da gönderebilir misiniz özelden iletişim bilgilerimi gönderiyorum. şimdiden teşekkür ederim
ÇİÇEKLERR
06-10-2016, 14:18
Sayın suz-i dilara iletişim bilgilerimi özelden mesaj olarak gönderiyorum şimdidn teşekkur ediyorum
Sn pulibet paylaştığınız bitkilere ben de talip olsam ..Sizin için de uygunsa bilgilerimi gönderiyorum .
Sayın pulibet elinizde kaldıysa banada gönderebilirmisiniz
Sn pulibet mümkünse banada gonderebilirmisiniz
Adresini özele yazanlara müsait bir zamanda kargolarını göndereceğim.
Sayın hcorak adresinizi özele yazarsanız size de gönderebilirim.
Arkadaşlar kaktüs veya sukulent gönderebilecek kimse yok muu? :))
Sûz-i Dilârâ
10-10-2016, 15:50
Sayın ÇİÇEKLERR bitkilerinizi kargoya verdim.
Bitki dağıtımım sona ermiştir.
ÇİÇEKLERR
11-10-2016, 09:09
çok ama çok teşekkür ederım elime ulaştığında ınsallah fotolarını paylaşırım :p
Özele adresini yazanlarin kargolarini biraz önce verdim. Hepiniz Güle güle büyütün.
Arkadaşlar kaktüs veya sukulent gönderebilecek kimse yok muu? :))
Ve yine bir istek daha hüsranla sonuçlandı :)
ÇİÇEKLERR
12-10-2016, 09:05
hediyeleriniz geldi çok tesekkur ederım :p
ÇİÇEKLERR
12-10-2016, 09:12
hediyeleriniz arkadaşlarının yanında yerlerini aldılar
coskukoz
12-10-2016, 13:23
Sn Sûz-i Dilârâ çok çok teşekkür ediyorum paylaşımınız için. En yakın zamanda fotoğraflarını da yükleyeceğim.
ÇİÇEKLERR
13-10-2016, 13:12
kargonuz elime ulaştı hediyeler için çok teşekkür ederim.
:p
Rica ederim. Güle güle büyütün.
Melaike21
13-10-2016, 17:18
Merhaba arkadaşlar, kaktüs kardeşliğine geçensene katıldım erdem 01 saolsun bi kaçtane kaktüs yollamıştı kaktüslerime yeni arkadaşlar arıyorum eğer elinizde varsa kaktüslerinizin yavrularına talibim
Arkadaslar fazladan varsa bana da gonderirmisiniz?
Sn pulibet kargonuzu teslim aldım hepsi birbirinden güzel ve bende olmayan türler .Çok teşekkür ederim .
Sn pulibet kargonuzu teslim aldım hepsi birbirinden güzel ve bende olmayan türler .Çok teşekkür ederim .
Sevindim. İyi günlerde büyütün.
İşten gelir gelmez kaktüsler kardeşlerinin yanına , skulentleri de geçici saksılana yerleştirdim.Elinize emeğinize sağlık tekrar teşekkürler. .
Elindeki fazla bitkileri paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim, ancak sizlerden ricam yeni üyelerimizin çoğu nedense burada (http://www.agaclar.net/forum/uyeler-tanisiyor-tartisiyor-toplaniyor/2595.htm) kendilerini kısaca tanıtmadan evvel hemen bitki talebinde bulunuyorlar.
Lütfen kendilerini önce ilgili başlığa yönlendirin.
Sn pulipet kargomu bugün aldım çok teşekkür ederim.emekleriniz içinde ayrıca teşekkürler sağlıkla kalın.
Sn pulibet hediyeleriniz bugün elime ulaştı.Çok teşekkür ederim.
reckoner
22-10-2016, 19:21
Merhabalar,
Yeni üyeyim ve kaktüs yetiştirmeye de yeni başlıyorum. Paylaşabileceğiniz kaktüsünüz var ise sevinirim.
Teşekkürler.
şeymaonder
27-10-2016, 20:23
merhabalar, ben de yenilerdenim :) sukulent hayranıyım şimdilik 16 saksım var :) grapto, echeveria ve sedumlara hayranım. ustaların bahçelerini gezerek geçiriyorum akşamlarımı. sukulentlerini paylaşmak isteyen birileri varsa beni çok mutlu ederler.
şimdiden teşekkürler
şeymaonder
27-10-2016, 22:04
bu arada dağıtım mevsiminin geçtiğinin de farkındayım :) dağıtım zamanı beni de hatırlayan olursa çok memnun olurum hepinize sevgiler
Ayşegül81
28-10-2016, 16:14
Ben de fazla kaktüs ve sukulentlere talibim.
thunderon
07-11-2016, 08:50
MErhaba elinizde varsa bende alabilirim
coskukoz
08-11-2016, 06:45
Önümüzdeki baharda ben de kaktüslerimden paylaşacağım. Beklemede kalın!
Önümüzdeki baharda ben de kaktüslerimden paylaşacağım. Beklemede kalın!
Baharı dört gözle bekliyorum.
Bende kaktüs yavrularınıza talibim. Mümkünolduğu müddetçe bende elimdeki kaktüslden paylaşacağım. Elimden geldiğince diyorum çünkü şehir merkezine çok uzak bi yerde oturuyorum küçük bebeklede şehire inmek zor.
http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/31738.htm
bunlarda benim kaktuslerim simdilerde bir kismi sizlere omur digerleri buyuyor yanlarina yeni eklenenler var
Ayşegül81
25-12-2016, 12:05
Bir yerlerde okumuştum kaktüsleri kışın soğuk balkonda durmasıyla ilgiliydi. Acaba kınşın evde sıcakta durmamalarımı gerek. Bilgisi olan varmı?
Ayşegül81, kaktusler kasim ayi itibariyle sulanmasi kesilmeli ve nisan, mayis aylarina kadar donmuycak şekilde biraz serin bi ortamda bulunmalari gerekiyor.Mayis geldiginde sicak ortama alip suyu verdigimizde, kaktüs baharin geldigini anlayip cicek açacak.Bu bilgileri bu sitede kaktus yetistiren arkadaslarin paylaşimlarindan okudum.Şuan benim kaktusler petegini kapali tutdugum bir odada ve kasimdan beri sulamadim.Gorunurde kötüye giden bisey yok :)
Ayşegül81
27-12-2016, 13:53
Sayın Dmtmrt çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar elimdeki kaktüslere profilimdeki açtığım konulardan bakabilirsiniz. İsteyen olursa seve seve paylaşabilirim. Yalnız nereden kesilmesi gerektiğini bana açıklamanız gerekiyor daha önce hiç denemedim kaktüs çoğaltmayı.
Bende olmayan kaktüs ve sukulentleriniz varsa onlara da talibim:)
umitcatar
09-03-2017, 10:13
Kaktusle tanışmam yenilerde oldu. Elinde fazla olup paylaşmak isteyen olursa seve seve talip olabilirim:)
feast3874
09-03-2017, 13:27
merhaba duygu. öncelikle hışgeldinişz. elinizdeki kaktüs ve sukulentleri gördüm. aloe vera dışındakilerden gönderebilirseniz ben isterim. yapraklı sukulentlerin yaprağından diğerlerinide kökünden ayırmanız lazım diye biliyorum.
feast3874
09-03-2017, 13:29
evimde ki boş akvaryumuma teraryum kurmayı düşünüyorum. her türlü teraryum bitkisi, kaktüs ve sukulente talibim. gönderebilecek olan varsa memnun olurum.
livingdead1978
14-03-2017, 07:28
Merhabalar Elimde 100 tane kadar bu kaktüsten var çoğalıp gidiyor isteyenlere 2-3 göndermek istiyorum
http://www.agaclar.net/forum/attachments/kaktus/12245d1180677837-kaktuss.jpg
yorum yapabilirsiniz **** mesaj atabilirsiniz bende yaylaya ekmek için sizde meyve fidanı varsa alabiliri yoksada sorun yok isteyene gönderecem kaktüslerden
Sizdeki çeşitleride görmek isterim
coskukoz
15-03-2017, 16:19
Merhabalar,
Ben de bahar geldiğine göre artık kaktüslerimden dağıtmaya başlayabilirim. Farklı çeşit kaktüslerim var. Size gönderebilecek durumda olanlar küçük. Ama ben de küçük almıştım ve büyüttüm. Zaten güzel yanı da bu:) ..Ancak çalışıyorum ve kargoya gitme şansım yok. Eğer bilginiz varsa iş yerinden kargo alım yapan firmalar ya da başka bir yöntem bana söylerseniz çok iyi olur.
Bana şu şekilde siteden özel mesaj gönderebilirsiniz:
İsim Soyisim:
Telefon Numarası:
Adres:
Paketi alabileceğiniz tarih aralığı:
Tercih ettiğiniz kargo firması:
Kargo firması isteğinize dikkat etmeye çalışırım ama söz veremiyorum.
Görüşmek üzere.
Sayın livingdead1978 banada gönderirmisiniz
Sayın coskukoz ben kaktüslerinize talibim. Ptt kargo adresten alıyor ama iyice netlestirip size öyle yazacağım. Ben de birkaç çesit kaktüs yetiştiriyorum ve benimkiler de daha çok minikler.
Türlerini merak ettim. Görsel paylaşma imkanınız var mı?
Arkadaşlar, kargo ücreti ne kadar ödüyorsunuz?
Merhaba bugün birkaç kaktüsümün saksılarını ayırırken bunlarda özgürlüklerini ilan etti sempervivumsan 1 tane var sadece seneye büyüyüp yavruları çoğalınca tekrardan paylaşmayı düşünüyorum. Diğerlerinden 2 kişiye gönderebilirim.
Fakat biraz bekleticem hem çok minnaklar hem de şehir dışına çıkmak zorundayım sağlık sebeplerinden ötürü. Özelden ulaşabilirsiniz
coskukoz
16-03-2017, 08:45
Sayın coskukoz ben kaktüslerinize talibim. Ptt kargo adresten alıyor ama iyice netlestirip size öyle yazacağım. Ben de birkaç çesit kaktüs yetiştiriyorum ve benimkiler de daha çok minikler.
Türlerini merak ettim. Görsel paylaşma imkanınız var mı?
Merhaba, buradan bakabilirsiniz.
http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/39732.htm#post1477970
Ptt kargo konuttan alır ama bu kargoları ücreti alıcıdan hizmetiyle gönderemezsiniz birde en az 3.75 adresten alma ücreti ilave edilir..
Sayın coskukoz ve Sayın Sevgi07 ptt kargo ile biraz önce görüştüm adresten alıyorlarmış alıcı ödemeli de oluyormuş ama evet minimum 3.75 adresten alım farkı varmış. Ptt telefonunu arayak kayıt oluşturmanız gerekiyormuş. 444 lü bir numarası var. Buraya yazmam sakıncalı olabilir düşüncesiyle tamamını yazmıyorum.İsterseniz özelden atabilirim
mister73
17-03-2017, 06:26
. ... Elimdeki türleri sayfamdan gorebilirsiniz. Beğendiğiniz tür fide verilebilecek durumdaysa seve seve gonderirim. :p
Sayın Derya ünal, elinizdeki türlerin hepsi de çok güzeller maşallah. Paylaşılabilecek durumda olanlara talibim, ben de Ankara'da olduğum için müsait olduğunuzda elden alabilirim.
Hatta size şöyle bir teklifte bulunabilirim; aşağıdaki linkte ayarlamaya çalıştığımız Ankara buluşmasına teşrif etmeniz halinde hem diğer Ankaralı üyelerle hep birlikte tanışmış oluruz hem de üyelerin gönüllü olarak getirecekleri tohum, çelik gibi paylaşımlarına siz de katkıda bulunmuş olursunuz. Mesela ben katılabilirsem buluşmada ev yapımı enzim paylaşmayı düşünüyorum.
Elbette ki davetim şu anda bu mesajı okuyan tüm üyelerimiz için, bilhassa başkentliler için geçerlidir. :p
Ankara buluşması (http://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/40678.htm)'nda görüşmek üzere...
feast3874
20-03-2017, 09:47
#coskukoz
kaktüslerinizden bende istiyorum. özel mesaj gönderdim. Milli den de gönderecekmisiniz? Gönderirseniz ondanda isterim. Emeklerine sağlık. Teşekkür ederim.
Merhaba, ben kaynana dili istiyorum gönderebilecek var mı? :)
Ah bir de yılbaşı çiçeği istiyorum, bir dalına kıyıp gönderebilen olursa inanılmaz sevinirim. Ne zamandır arayıp bulamadığım bir kaktüs.
Kaktüsleri kargo ile gönderince bir sıkıntı olmuyor mu?
Derya ünal
20-03-2017, 16:49
mister73 fide alabilecegim bir kac tur var. Fakat işlerim yoğun olduğu için. Ankara'nın uzak bir yeri olursa elden teslim zor. Ben Gölbaşı'ndayim,kargoyla da gonderebilirim sizin icin sorun olmazsa.
mister73
20-03-2017, 19:05
mister73 fide alabilecegim bir kac tur var. Fakat işlerim yoğun olduğu için. Ankara'nın uzak bir yeri olursa elden teslim zor. Ben Gölbaşı'ndayim,kargoyla da gonderebilirim sizin icin sorun olmazsa.
Kargo ile sorun yaşıyoruz sürekli, evde kimseyi bulamayınca geri dönüyor, geri döndüğünden bizim haberimiz olmuyor veya çok geç haber veriliyor, hele de canlı bir bitkiyse gelen, iş işten geçmiş olabiliyor :( Gölbaşı'nda, Ahlatlıbel'de veya Oran'da size uygun ortak bir nokta söylerseniz ben oradan alabilirim. Sizin için en uygun neresi olursa benim için fark etmez, ben elden almayı tercih ederim :)
Merhabalar, ben de Ankara'dayım, hala varsa 2 adet bana da verir misiniz?
Ben de bendekilerden istediğiniz varsa size verebilirim. ;)
Merhabalar Elimde 100 tane kadar bu kaktüsten var çoğalıp gidiyor isteyenlere 2-3 göndermek istiyorum
yorum yapabilirsiniz **** mesaj atabilirsiniz bende yaylaya ekmek için sizde meyve fidanı varsa alabiliri yoksada sorun yok isteyene gönderecem kaktüslerden
Merhabalar, ben de Ankara'dayım, hala varsa 2 adet bana da verir misiniz?
Ben de bendekilerden istediğiniz varsa size verebilirim. ;)
Bende Ankara'dayim.Milli ve kaynana topuzundan isteyen varsa verebilirim.Varsa eger bende kaktus isterim.Ankara'da olup almak isteyen olursa ozelden yazsin isyerime gelirse kendisine bir cay ikramindada bulunurum.Sevgiyle kalin.;)
Geçen sene Echinopsis lerden elimde kalanları dağıtmayı düşünüyorum. Ankara içi elden teslim tercihimdir. Hem oturduğum yer itibariyle hem de işyeri itibariyle kargo firmasına uzağım. Ayrıca dağıtmayı düşündüğüm diğer türleri de fotoğraflayıp akşam buraya koyacağım inşallah.
Saygı ve selamlarımla.
Merhabalar, sukulent ve kaktus yetiştiriyorum. Elinizde fazladan olanlara talibim. Kaynana dili özellikle şifa icin ariyorum. Elimde bir tane var annem.kullanmaya baslayacak ama devamini bulmamiz lazim. Simdiden cok tesekkur ederim...
Bende Ankara'dayim.Milli ve kaynana topuzundan isteyen varsa verebilirim.Varsa eger bende kaktus isterim.Ankara'da olup almak isteyen olursa ozelden yazsin isyerime gelirse kendisine bir cay ikramindada bulunurum.Sevgiyle kalin.;)
Sadece Ankara'ya mi gonderiyorsunuz? Kaktusum yok ama minik sukulent yavrularim var. Birde mililer hangi renk acaba?
Sadece Ankara'ya mi gonderiyorsunuz? Kaktusum yok ama minik sukulent yavrularim var. Birde mililer hangi renk acaba?
Sayin tuna ,
forumda bir arkadaş milli ve kaktüs istedi.Bende bir şaşali kesip çicegi icine yerlestirip koli baydiylada sabitledim.Kargo sirketini is yerime çagirdim.Gelen çalisan goñnderiniz nedir? Diye sordu cicek deyince, ğonderiyi şubeden mesuliyeti kabul ediyorum diye evrak imzalamaniz gerek dedi.1 Nisan itibariyle alinmiş bir kararmiş.Paketi aksam eve getirdim.Babama rica etdim bir sokak ileride baska bir kargo şubesine göturdu.Onlarda bu tür gonderide karsi ödemeyi kabul etmeyip mesuliyet alamayiz demis.Babam elinde paketle geri geldi:( Saglik sorunlarimdan dolayi ben halledemiyorum malesef, insanlarada surekli bir şey soylemek istemedigimden, Ankara'da alabilecek arkadaşlari tercih etdim.Milli cicegim kirmizi aciyor.Tekrar özur dilerim isteginizi yerine getiremedigim icin.
Sayin tuna ,
forumda bir arkadaş milli ve kaktüs istedi.Bende bir şaşali kesip çicegi icine yerlestirip koli baydiylada sabitledim.Kargo sirketini is yerime çagirdim.Gelen çalisan goñnderiniz nedir? Diye sordu cicek deyince, ğonderiyi şubeden mesuliyeti kabul ediyorum diye evrak imzalamaniz gerek dedi.1 Nisan itibariyle alinmiş bir kararmiş.Paketi aksam eve getirdim.Babama rica etdim bir sokak ileride baska bir kargo şubesine göturdu.Onlarda bu tür gonderide karsi ödemeyi kabul etmeyip mesuliyet alamayiz demis.Babam elinde paketle geri geldi:( Saglik sorunlarimdan dolayi ben halledemiyorum malesef, insanlarada surekli bir şey soylemek istemedigimden, Ankara'da alabilecek arkadaşlari tercih etdim.Milli cicegim kirmizi aciyor.Tekrar özur dilerim isteginizi yerine getiremedigim icin.
Estagfurullah �� hic olurmu... Kirmizi mili var bende pembeye hevesleniyordum ☺ Hayirli gunler dilerim
cemre_77
19-04-2017, 09:31
Merhabalar. Elimdeki kaktus çeşitlerinden isteyen varsa paylaşabilirim. Bende ekli resimdeki echeveria cinsinden arıyorum. Gönderecek olan varsa sevinirim
Merhaba elinizde varsa ben isterim
Şükran45
27-04-2017, 12:56
Sayın livingdead1978, istemek için geç kalmadıysam iki tane de ben istiyorum. Tamam derseniz adresi göndereyim.
meralesin
02-05-2017, 08:31
Merhabalar. Elimdeki kaktus çeşitlerinden isteyen varsa paylaşabilirim. Bende ekli resimdeki echeveria cinsinden arıyorum. Gönderecek olan varsa sevinirim
Merhaba :) Ben utanarak bu miniklerden rica edebilirmiyim acaba?
Birde benim elimde fotoğraftaki gibi minik yavrular var, tam sizin istediğiniz tür mü bilemiyorum ama isterseniz size gönderebilirim :)
https://ibb.co/hgKKbQ
https://ibb.co/mtTUbQ
https://ibb.co/bsTHVk
https://ibb.co/h4O6O5
Sa livingdead1978 ben rica edebilir miyim geç kalmamışımdır umarım.. satın aldığım kaktüslerimin minicik çiçeklerini de seviyorum ama bundan bulmaya çalışıyordum . Gönderirseniz çok sevincem .
tropikpepino
10-07-2017, 07:49
Elinde hint inciri olan varmı
Elinde hint inciri olan varmı
Bayramda köye gideceğim. Köyde bol miktarda var hint incirinden. Bizim oralarda pabuç inciri derler. Bayram tatilinde kargolar açık olursa gönderebilirim. Bayram bitmeden uçakla döneceğim için İstanbul'a getiremem ama eğer üzerinde meyvesi varsa tohumundan alıp bayram sonrası da gönderebilirim.
Sûz-i Dilârâ
22-09-2017, 17:32
Elimdeki kaktüs, sukulent türlerinden mini bir paket yapabilirim, ne çıkarsa bahtınıza. ;)
İlk talipliye gider:D
Ben...:D
Kısmet bana galiba. Zahmet olmazsa...
Yakınlarda da ben yapacağım bir paylaşım ama başımdaki yoğunluktan sonra...:)
Teşekkürler şimdiden...
Değilmişim Gitti stapelia ve Atlas lar ☺
Sûz-i Dilârâ
22-09-2017, 18:25
Maalesef Sevgi07 :) Alemin en hızlı çakmak çekeni siz değilmişsiniz (Hababam sınıfından, bayıldığım bir repliktir.)
Nasip olursa başka sefere
Teşekkürler Suz-ı Dilara nasip değilmiş ☺ Güle güle büyütün sn Aygün ..
Teşekkür ederim. İsterseniz size gönderirim içlerinden Sn Sevgi07. Hiç sorun değil..:)
Teşekkür ederim sn Aygün .Açıkçası sn Suz-ı Dilara da görmüş olduğum atlas ve stapelia türleri için talip oldum .Çok istediğim türler olduğu için eğer paylaşabileceğiniz durumda olurlarsa bu güzel teklifinizi sevinerek kabul ederim.
Teşekkür ederim sn Aygün .Açıkçası sn Suz-ı Dilara da görmüş olduğum atlas ve stapelia türleri için talip oldum .Çok istediğim türler olduğu için eğer paylaşabileceğiniz durumda olurlarsa bu güzel teklifinizi sevinerek kabul ederim.
Ben de seve seve gönderirim. Yalnız bundan sonraki günlerde nete giremeyeceğim için adresinizi şimdiden mesaj atarsanız iyi olurdu.
Sn Aygün iletişim bilgilerimi özelden gönderdim .Teşekkür ederim..
feast3874
25-09-2017, 15:08
merhabalar. kaktüs ve sukulentleri çok seviyorum. özellikle hawortia, sempervivum ve yaprakları etli olan sukulentleri çok seviyorum. yaprak ve yavrularından paylaşmak isteyen olursa talip olmak istiyorum.
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum kaktüs sukulenta pişmanlıktır ya da komşu ve akraba pişmanlıktır. Evinde olan varsa elinde imkanıda varsa odayı balkonu kitleyin siz yokken teker teker gidebilir hepsi bu bir tecrübe
Sûz-i Dilârâ
16-11-2017, 15:15
Arkadaşlar, çeşitli kaktüs-sukulent ve paylaşılabilecek durumdaki bitkilerimden paylaşım yapacağım.
Forumda aktif katılımda bulunduğunu gördüğüm arkadaşlardan istek yapana gidecek.
Paylaşımda bulunacağım bazı bitkilerin isimleri şöyle:
Telgraf, mum (iki çeşit), crassula marnierina, huernia zebrina, p. compactum, peru mumu, stapelia ve huernia türlerinden karışık, aloe vera türleri (şifalı olanı da dahil), bir gecelik gelin, atlas vs. vs.
Paketin kargoda beklememesi için pazartesi günü nasipse gönderimi yaparım.
Forumda yeni üyelere böyle bir paylaşım hakkı da var mıdır acaba :)
Bir aloe vera merakı ile geldim... Hala da araştırıyorum...
tesla273
16-11-2017, 19:50
Arkadaşlar, çeşitli kaktüs-sukulent ve paylaşılabilecek durumdaki bitkilerimden paylaşım yapacağım.
Forumda aktif katılımda bulunduğunu gördüğüm arkadaşlardan istek yapana gidecek.
Paylaşımda bulunacağım bazı bitkilerin isimleri şöyle:
Telgraf, mum (iki çeşit), crassula marnierina, huernia zebrina, p. compactum, peru mumu, stapelia ve huernia türlerinden karışık, aloe vera türleri (şifalı olanı da dahil), bir gecelik gelin, atlas vs. vs.
Paketin kargoda beklememesi için pazartesi günü nasipse gönderimi yaparım.
merhabalar, bulunduğum konum itibariyle temin etme imkanım çok fazla yok benimle paylaşırsanız mutlu olurum eğer paylaşmak isterseniz bilgilerimi özel mesajla sizinle paylaşabilirim şimdiden teşekkürler...
Sayin suz i dilara ben de talibim.bana da gonderirseniz cok sevinirim.
Sûz-i Dilârâ
17-11-2017, 07:19
Sayın Emin01, aloe vera merakınızı cevapsız bırakmamak adına size,
Sayın tesla273, bir ayağınız İzmir'de sanırım ama beyanınızı esas alarak erişim zorluğunuz nedeniyle size,
Sayın Muberra, forumdaki varlığınız nedeniyle (katılımınızın daha yoğun olması dileğiyle) size,
gönderim yapacağım;)
Lütfen üçünüz de ad-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi özelime gönderin.
Tesekkur ederim suz i Dilara Hnm.
Çok teşekkürler Suz-i Dilara Hanım :)
thunderon
17-11-2017, 11:51
Sayın tesla273, bir ayağınız İzmir'de sanırım ama beyanınızı esas alarak erişim zorluğunuz nedeniyle size,
Sayın Muberra, forumdaki varlığınız nedeniyle (katılımınızın daha yoğun olması dileğiyle) size,
gönderim yapacağım;)
MErhaab Dilara hanım listenize beni de ekleyebilir misiniz:)
tesla273
17-11-2017, 15:13
gönderim yapacağım;)
bilgileri özelden yolladım şimdiden teşekkür ederim :)
Sûz-i Dilârâ
17-11-2017, 15:40
MErhaab Dilara hanım listenize beni de ekleyebilir misiniz:)
Bakalım bir şeyler çıkarabilir miyim;) Önümüzdeki hafta içine kalır ama. Pazartesi arkadaşlarınkini göndereceğim. Sizinki de salı çarşamba netleşir inşallah.
Geç mi kaldım Sayın Suz-i Dilara?
Bu arada üç yeni tür de ben aldım sayfamda paylaşacağım ama isimlerini hiç bilmiyorum.
Eğer listeye girersem şifalı aloevera ve mor yeşil çizgili olan telgraf bende var.
Sûz-i Dilârâ
20-11-2017, 14:37
Arkadaşlar kargolarınızı bugün PTT kargoyla gönderdim. Özel mesajla takip numaralarınızı bildirdim. Bitkileriniz elinize ulaşınca buradan bildirirseniz sevinirim.
-Sayın thunderon dışında- paylaşım şimdilik sona ermiştir. Diğer talepleri karşılama imkânına sahip değilim. Bitkilerim müsait hale geldiklerinde yeni paylaşım açarsam buradan haber veririm.
Sn suz i Dilara kargomu aldim.cok cok tesekkurler .doludolu bir paket gondermissiniz .ins tum bitkileri yasatabilirim
Sn suzi dilara gonderdiginiz bu bitkilerin isimlerini malesef bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkurler.yeri burasimidir bilemedim ama ..
Ben de bugün teslim aldım... Dilara hanıma çok teşekkür ediyorum... Böyle güzel paylaşımların devamını diliyorum... Çok mutlu olduk... Esen kalınız..
tesla273
23-11-2017, 09:38
ben de bugun aldim. sabah sabah nasil mutlu ettiniz beni tarif edemem. umarim bu emeginizi bosa cikarmadan yasatabilirim. cok tesekkur ederim.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171123/b7287d1c55068352cbca755d5c1cdbd3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20171123/6f7d3197b6590a1713eea5ab8fb88ab1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20171123/35b92777f6fe9bec923401d4702cc4ea.jpg
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu fikri cok sevdim. Elimde bir suru tur kaktüs ve sukulent var. Ha bire yetistirmeye de ugrasiyorum. Paylasim yapmaktan memnun olurum.
Sayın Acelea paylaşım yapacaksanız talip olmak isterim. Bende de sizde olmayanlardan varsa gönderebilirim. Çeşidim az olduğu için henüz paylaşım başlığı açamıyorum.
Biraz küçük puntolarla yazarsanız da arkadaşlar okuyabilirler herhalde.
Sizin çeşitlerinizi Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri - agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri) olarak sayfa açıp tek tek veya topluca yüklerseniz biz de görmüş oluruz.
Fotoğraf yükleme ile ilgili sorununuz olursa http://www.agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/6256.htm burada anlatıldığı şekilde yükleyebilirsiniz.
thunderon
07-12-2017, 06:09
Arkadaşlar kargolarınızı bugün PTT kargoyla gönderdim. Özel mesajla takip numaralarınızı bildirdim. Bitkileriniz elinize ulaşınca buradan bildirirseniz sevinirim.
-Sayın thunderon dışında- paylaşım şimdilik sona ermiştir. Diğer talepleri karşılama imkânına sahip değilim. Bitkilerim müsait hale geldiklerinde yeni paylaşım açarsam buradan haber veririm.
Selamlar hediyeleriniz dün elime ulaştı çok teşekkür ediyorum.
bu paylaşım hala devam ediyor mu? 9 ay kadar geç görmüşüm :)
Ben bu fikri cok sevdim. Elimde bir suru tur kaktüs ve sukulent var. Ha bire yetistirmeye de ugrasiyorum. Paylasim yapmaktan memnun olurum.
Merhaba ben talibim eğer gönderim yaparsanız paylaşırsanız kaktuslerınızden cokk sevınırım anlatamam
Elimdeki kaktüs, sukulent türlerinden mini bir paket yapabilirim, ne çıkarsa bahtınıza. ;)
Merhaba gonderdıklerınızı gordum eger olurda bana da gonderırsenı varsa cok memnun olurum. suan tek bır kaktusum ve sukulentım var sureklı onlara bakıyorum cok sevdım. bir kısıye daha yazdım o gonderırım derse yazarım sıze gonderen oluyor dıye :)
elifaydin
21-12-2017, 14:15
Bu paylaşım devam ediyorsa talip olmak isterim. ben henüz acemi olduğum için tek bir tane var paylaşabileceğim tür, onun da resmini akşam çekip yarın yüklemeyi planlıyorum.
Ben de isterim, lütfeennn :)
Fırtına42
22-01-2018, 10:31
Hala geçerliyse bende yerimi alayım .
desertflower
18-02-2018, 11:42
herkese merhabalar ben uzun zamandır paylaşımları bilgilendirmeleri takip etmekteyim.Sukulent çelikleri kaktüsler tür ve boyut farketmemekle birlikte elinde benimle kıymetlilerinden paylaşmak isteyenler olursa çok mutlu olurum.Ben bahçemizde çiçekler yetiştiriyordum ancak zaman bulmakta sorun yaşadığım için bu günlerde evimde yetiştirebileceğim bu türlere yöneldim. Mutlu günler :)
Herkese merhaba ben de bu tombul kaktüs ten isteyebilirmiyim.Ancak bu kendimi tanıtma msj dan sonraki ilk msj.İstemesine istedim de elime nasıl geçer Kısmet bakalım
Sûz-i Dilârâ
09-03-2018, 16:58
Arkadaşlar pazartesi günü talepte bulunan iki kişiye kaktüs gönderimi yapacağım.
Önşart: Mesaj sayısı 100 üzeri olan iki kişi.
Ben talibim şimdiden teşekkür ederim.
İlknur44
09-03-2018, 19:38
Bende talibim çok teşekkür ederim.
Sûz-i Dilârâ
09-03-2018, 20:08
Arkadaşlar özelden adreslerinizi atarsanız, pazar günü bitkilerinizi hazırlar ertesi gün kargolarım.
Ben yine kaçırdım Sn. Suz-i Dilara...insallah bi daha ki sefere:)
Sûz-i Dilârâ
09-03-2018, 20:15
Sayın zekoş, adresinizi atın özelden size de bir şeyler ayarlamaya çalışayım. :)
Paylaşımım sona ermiştir.
Şimdiden çok tesekkür ederim;)
Sayın Sûz-i Dilârâ bu sefer alemin en hızlı çakmak çekeni ben olmuşum galiba:p
elifaydin
10-03-2018, 09:04
Yine mi geç kaldım. Özelden adres yazıp şimdiden kuyruğa mı girsem acaba bir sonraki paylaşım için.
Sevgili Sûz-i Dilârâ kaktüslerim elime geçti çok teşekkür ederim. En iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım.
Bir arkadaşımıza yetecek kadar kaynana topuzu, leş kaktüsü, tür adını bilmediğim bir kaktüs daha ve sukulentim var. En az 50 mesaj sayısı olan ilk arkadaşımızla paylaşmak istiyorum.
Kaktüslerime kavuştum teşekkürler Suz-i Dilara;)
İlknur44
15-03-2018, 04:20
Sevgili Sûz-i Dilârâ abla bende kaktüslerime kavuştum çok teşekkür ederim.
Sevgili YeşimM Hanım,ben talibim yavrularınıza,şimdiden teşekkür ederim.Sevgiler:)
Merhaba, paylaşım yapmak çok güzel bir fikir, benim de dört çeşit kaktüsüm var. Çoğaltınca sizlerle paylaşmayı çok isterim. Kaktüslerimin türlerini merak ediyorum. Buradan öğrenebilir miyim, yoksa tür isimlerini öğrenmek için özel bir bölümden mi sormalıyım? Bir de mor ve pembe saksılardaki iki tür kaktüsümün üzerlerinde çıkan yavruları kırarak çoğaltmam doğru mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sayın tuyku sizin kısmetinizmiş;)Kargo bilgilerinizi gönderir misiniz?
Sevgi Durul
15-03-2018, 10:27
Merhaba, paylaşım yapmak çok güzel bir fikir, benim de dört çeşit kaktüsüm var. Çoğaltınca sizlerle paylaşmayı çok isterim. Kaktüslerimin türlerini merak ediyorum. Buradan öğrenebilir miyim, yoksa tür isimlerini öğrenmek için özel bir bölümden mi sormalıyım? Bir de mor ve pembe saksılardaki iki tür kaktüsümün üzerlerinde çıkan yavruları kırarak çoğaltmam doğru mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bitki isimleri için, bu (http://www.agaclar.net/forum/bu-bitkinin-adi-nedir/) bölümden yararlanabilirsiniz. Diğer sorularınız için ilgili başlıkları kullanabilirsiniz.
Sevgili YeşimM Hanım,özelden paylaşıyorum şimdi :)
Herkese merhaba.yeni üyeyim ve ilk mesajım.kaktüs ve sukulent hayranıyım ve yetiştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.kaktüs vermek isteyen varsa ben de çok isterim.sevgiler...
archangel
20-04-2018, 00:37
Merhaba kaktüs talebim var umarim umarim çok mesajım yok diye red edilmem :( simdiden tesekkurler ..
acemibitkisever
29-04-2018, 12:30
merhaba
bende ilk defa kaktüs ve sukulent büyütmek istiyorum
paylaşmak isteyen varsa büyük bir istekle talibim,teşekkürler
Merhabalar elimde birkaç dal plectranthus tomentosa ve crassula rupestris var. İsteyen iki kişiye gönderebilirim.
Merhabalar elimde birkaç dal plectranthus tomentosa ve crassula rupestris var. İsteyen iki kişiye gönderebilirim.
Merhaba Duru hanım. Plectranthus Tomentosa çoğaltımı nasıl oluyor?
Merhaba Duru hanım. Plectranthus Tomentosa çoğaltımı nasıl oluyor?
Dallarını toprağa batırıp suluyorum çok kolay tutuyor. Suda köklendirip de dikilebilir ama hiç denemedim.
Tek dala sahibim, yavruluyormu yani
Merhaba uzun zamandır siteden uzak kaldım. Son zamanlarda kaktüs ve sukulentlerle ilgileniyorum. Mesaj sayım azdır. Paylaşım yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Zamanı ve miktarı önemli değil.
Crassulalar çok hoş duruyor. Çiçekli kaktüsler ayrı bir güzel oluyor.
http://https://photos.app.goo.gl/p8WSw6cX7LD2VSNX7
http://https://photos.app.goo.gl/koa5qPW3jd3gHHWE7
Selamlar saygılar. Bu iki kaktüsün ismini bilen varmı. Birde dikensiz olan çiçek açar mı ileride.
EUPHORBIA MILII var elimde baya bı çalı formunda nasıl çoğaltılabilir bilen varmı.
kader_bpkp
14-06-2018, 21:37
Merhabalar.. Sukulent yetiştirmek isteyen ancak alacak yer bulamayan arkadaşlar için kendi çoğalttığım sukulentlerden ücretsiz göndermek istiyorum.. ( sadece kargo alıcıya ait olacak.. Ne kadar tutar pek emin değilim, ptt kargodan öğrenip mesajda güncelleme yaparım.) Göndereceğim bitkiler minik köklü yavrular olacak. Yarın resimlerini ve isimlerini de eklerim.. 20 kişiye 10 ar çeşit.. İsteyen arkadaşlar yarın resim ekledikten sonra mesaj gönderebilirler.. İlk 20 kişi diyelim.. İsteyenler özelden isim adres tel. no gönderirler..
Ben hangi çeşit olursa olsun çok isterim adresi mesaj attim. Eğer gönderirseniz cok memnun olurum. iyi aksamlar
kader_bpkp
15-06-2018, 14:08
Göndereceğim minik sukulentler
kader_bpkp
15-06-2018, 14:11
Sukulentler çok çabuk büyüyen bitkiler.. 3 -4 ay sonra 2 katı boya ulaşacaklar..
kader_bpkp
15-06-2018, 14:14
10 ar çeşit demiştim ama 15er çeşit olacak.. İki türü köksüz göndereceğim ama toprağa batırınca çok kolay kökleniyorlar..
kader_bpkp
15-06-2018, 14:16
...
kader_bpkp
15-06-2018, 15:20
Bitkilerin isimleri sırasıyla şöyle ;
Graptopetalum pentadrum superbum
Portulaca afra variegata
Sedum stahlii coral beads
Pachyphtum hookeri
Crassula rupestris
Pachyphtum compactum
Crassula mesembryanthemoides
Crassula muscosa
Sedeveria letizia
Graptosedum alpen grow
Echeveria lola
Graptoveria titubans
Echeveria perle von nurnberg
Echeveria runyonii topsy turvy
En sonuncunun adını hatırlayamadım. Ama büyüyünce resimdeki gibi olacak.
Hepsi çok güzel özellikle kırmızı renkli olana bayıldım sabırsızlıkla bekliyorum umarım bende de hızlı büyürler
Sayın kader_bpkb iyi bayramlar, ben miniklere talibim.
Graptopetalum pentadrum superbum
Portulaca afra variegata
Crassula rupestris
Pachyphtum compactum
Crassula mesembryanthemoides
Sedeveria letizia
Graptosedum alpen grow
Echeveria lola
Echeveria perle von nurnberg
Echeveria runyonii topsy turvy
Bir de e sonuncusundan rica ediyorum mümkünse.
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi bayramlar sevgili kader.. Ben de listenize katılmak istiyorum, teşekkür ederim :))
Herkese iyi bayramlar. Paylaşım olduğuna çok sevindim.Umarım 20 kişi dolmamıştır. Ben de talibim bu güzelliklere
Hayırlı bayramlar, bende bu güzellikler için listeye adımı yazdırmak istiyorum. Teşekkürler
hayirli bayramlar.bana da gonderirseniz cok sevinirim.
elifaydin
18-06-2018, 09:07
20 kişi dolmadıysa ben de talip olabilir miyim?
esemeral
18-06-2018, 10:13
Merhabalar beni de listeye dahil edebilir misiniz?
kader_bpkp
18-06-2018, 12:15
Şu ana kadar istekte bulunanların listesi şöyle, (adres tel bilgisi göndermeyenler var)
Gozde26
Ensclate
YeşimM
Cleryaa ve annesi
Busra
Nevinn
Muberra
Elifaydin
Esemeral
24 ün den sonraki hafta içinde gönderimleri yapacağım. Sonrasında vaktim olmayacağı için adres bilgileri olmayanlara ve geç kalanlara maalesef daha sonra gönderme imkanım olmayacak..
Mümkünse listeye dahil olmak isterim.
elifaydin
19-06-2018, 10:31
Yakın zamanda faucaria tigrina mı kaybettim elinde bana gönderebileceği yavrusu olan varsa talip olabilir miyim. Bendeki buna benziyordu ama farklı versiyonları da olabilir.
Merhaba, çok güzel görünüyorlar. 20 kişi olmadıysa bana da gönderirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Ben de talibim 20 kişi olmadıysa. ;)
Sn Kader eğer gönderme imkanınız varsa ben de bu güzellere talip olmak isterim..
Sn Swiper 1 sempervivum evet çok güzel çiçek açıyor ama çiçek açan rozet ölüyormuş..Dikenli olan hakkında bir fikrim yok.Mili çoğaltmak için diğer skulentler gibi kesip 1-2 gün bekledikten sonra geçirgen bir toprağa dikilip yine birkaç gün sulanmadığını biliyorum ama hiç denemedim. .
ParlakYıldızlar
21-06-2018, 21:12
Bende talip olmak isterim,mümkün mü acaba? :))
Ben de çok isterim :)Hepsi de istediklerimden...
Şu ana kadar istekte bulunanların listesi şöyle, (adres tel bilgisi göndermeyenler var)
1.Gozde26
2.Ensclate
3.YeşimM
4.Cleryaa ve annesi
5.Busra
6.Nevinn
7.Muberra
8.Elifaydin
9.Esemeral
10.bera_hx
11.ilknur-
12.FirdevsAçar
12.h_doğan
13.Sevgi07
14.ParlakYıldızlar
15.hberbul
kader_bpkp
21-06-2018, 23:46
Sn hberbul teşekkür ederim liste için :)
Sukulent, passiflora ve Osmanlı çileği için son listeleri paylaşayım ;
Sukulent için,
Gozde26
Ensclate
YeşimM
Cleryaa
Nevinn
Busra
Muberra
Elifaydin
Esemeral
Bera_hx
İlknur_
FirdevsAçar
H_dogan
Sevgi07
Musagündoğan
Hberbul
Muda
Parlakyıldızlar
Şimdiye kadar Toplam 18 kişi.
Passiflora için,
Muberra
Thunderon
Muda
Parlakyıldızlar
İlknur44
Elifaydin
Sevgi07
Osmanlı çileği için,
İlknur_
Parlakyıldızlar
Sudeme
YeşimM
Papatyacı
Musagündoğan
Blackflower
Sevgi07
H_dogan
Serkan330
Esradal_55
Melisa16
Ifkaya
Kalemkağıt
Hberbul
Melisa16
22-06-2018, 22:35
Sayın Kader sukulentleriniz için ben de talibim. Adres bilgilerimi çilek paylaşımı sayfanızda paylaştım, teşekkür ederim.
kocadere
23-06-2018, 17:13
Paylaşımın süresi dolmadıysa ben de sukulentlerinize talibim adres bilgimi özelden attım,teşekkürler.
kader_bpkp
24-06-2018, 10:26
20 kişiye 15 er çeşit..
ParlakYıldızlar
24-06-2018, 12:37
Ellerinize saglik Kader hanim,kolay gelsin.
Ellerinize sağlık şimdiden hakkınızı helal edin ..Hem yetiştirmek hem de bizlere göndermek için emek verdiniz..
Emeklerinize sağlık. Tek tek tasnif etmişsiniz.Bunun bir de paketleyip göndermesi var.Hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim.
esemeral
25-06-2018, 08:16
Emeğinize Sağlık hakkınızı helal edin uğraştırdık sizi Kader Hanım..
Bol çiçekli günler dilerim.
elifaydin
25-06-2018, 08:33
Oy kuzu gibi yatıyorlar orada, nasıl emek vermişsiniz ellerinize sağlık.
20 kişiye 15 er çeşit..
Dikkatli bakmayan biri ilk başta sarılmaya hazır dürüm gibi görür bunları. :D
Forumda, hatta şu zamanki yaşamda bunu yapan nadir insanlardansınız. Çok teşekkürler..
Musa Gündoğan
25-06-2018, 14:22
kader_bpkp ilginiz ve bizim için girdiğiniz zahmet için çok teşekkür ederim.
çok sağolun
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.