View Full Version : Doğa İçin Çal 1 / Divane Aşık Gibi
Divane Aşık Gibi
www.dogaicincal.com (http://www.dogaicincal.com)
Fox TV'de, bu gece Popstar Alaturka'da program dışı bir klip izleyeceksiniz...
Yönetmen ve yapımcı: Fırat Çavaş
Kurgu ve düzenleme : Fırat Çavaş
Yardımcı yönetmen: Tayfun Turan
Ses asistanı: Cemre Kabaş
Mastering : Barış Büyük
Müzisyenler:
Akın Vardar
Aslı
Ayça Işıldar
Aydinç Kişin
Ayşegül Şirin
Aytaç Bayladı
Barbaros Cinpir
Begüm Günceler
Bestem Yuvarlak
Bilge Kösebalaban
Bora Yalçındıran
Burak Şahin
Can Şengün
Cana Çankaya
Cemre Kabaş
Deniz Gökçeler
Emir Yaşar
Emrah Çokünlü
Emrah Demiralp
Emrah Karaca
Ersan Özcan
Esma Er
Ezgi Özcan
Fatih Ertür
Fırat Çavaş
Göray Özcan
Kutsal
Lütfü Evin
Mehmet Can Narin
Mertkan D. Yılmazer
Muhammet Ali Şengün
Murat Evgin
Nejdet Parlar
Ozan Tügen
Özgür Kankaynar
Özlem Türay
Ramadan
Serdar Öztop
Serkan Çevik
Sinan Keskin
Tayfun Turan
Tolga Kıyak
Utku Yerebakan
Yasemin Altuğ
Yiğit Özdemir
Playing For Change grubunun Facebook sayfasında:
http://www.facebook.com/PlayingForChange?ref=ts#!/PlayingForChange?v=app_2392950137&ref=ts
Fox TV'de, bu gece (saat 20.00'de başlıyor) Popstar Alaturka'da program dışı bir klip izleyeceksiniz : Divane Aşık Gibi
İzleyebilecek olanlar da yazışmaya katılırsa iyi olur...
Klibi baştan sona gözümü kırpmadan, adeta nefes almadan izledim ve pek bi gururlandım doğrusu. :)
Müzik benim yaşamımdaki "olmazsa olmaz"lardanken, doğa sevgisini vurgulayan, bu konudaki duyarlılığı, farkındalığı ifade edecek bir projenin müzikle ifade edilmesi beğenimi kat kat arttırdı.
İzlerken, bir taraftan da proje (http://www.dogaicincal.com/dicnedir.html) içinde fiili olarak bulunamadığıma hayıflandım . Bundan sonraki çalışmalarda içinde olacağımı umut ediyor; yeni çalışmanın mi majör ton yerine, daha feminen (;)) bir tondan kurgulanmasını diliyor, tüm emeği geçenlere sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.:)
Ben de izledim. Neyse ki Bülent Ablamız gecikti de klip programın başında yayınlandı.:p Fox'un kanal numarasını da öğrenmiş oldum, teşekkürler.
Çok beğendim. Gözümü kırpmadan izledim diyebilirim. Türkü dinlemeyi (hakkı ile söylenecek ama) severim. Düzenleme çok iyi idi, türkünün o iç sızlatan tınısı yakalanmış.
Hiç bir katkım olmasa da, burada dahil olduğum, olmaktan da çok mutlu olduğum topluluğun ortak adresinin telaffuz edilmesinden memnun oldum ve gurur duydum.
Devamı gelecek değil mi? ağaçlar.net denince kendimiz anons edilmiş gibi olduk ama, bilmeyenler hangi amaca hizmet edildiğini anlamışmıdır bilemiyorum.
Ben de gözümü kırpmadan izledim harikaydı,emek harcayan herkese sonsuz saygılar..Hatta siteye üye olmama sebeb oldu bu güzel çalışma..Böyle güzel bir sitenin varlığından bile bir haberdim malesef ki..Bir anlık bir zap vesilesiyle bir baktım tv da kitlenmiş bir durumdayım daha sonra burdayım tabi ki:) Artık her daim burda olmaya çalışacağım..Son olarak klip neden net ortamında yok benmi bulamıyorum yoksa bilmek isterdim..
aytacbayladi
03-10-2009, 04:09
DOĞA İÇİN ÇALDIK SÖYLEDİK..Bu projede emeği geçen tüm arkadaşlarımla beraber bizi destekleyen herkese teşekkürler...
DOĞA İÇİN ÇALdınız ve söylediniz, DOĞA için dinleyeceğiz ve düşüneceğiz, emeğinize sağlık.
Evde olmadığım için dinleyemedim ama dinlemek için can atıyorum. Nasıl mümkün olur?
www.dogaicincal.com (http://www.dogaicincal.com)
Geçici olarak bu kaydı ekledim. Biraz kesinti oluyor...
Harikaydı, hem içim ürperdi hem de çok gurur duydum.
Allah yollarını açık etsin, çok güzel şeyler yapacaklarına eminim bu kırkbeş değerli gönüllü gencin.
Size de teşekkür ederim sevgili malina.
KARADENİZ37
03-10-2009, 10:02
Alkışlıyorum hepsini.
zeynosag
03-10-2009, 10:03
Video harika... tamamen tesadüfen FoxTV de izledim ve bayıldım. Stand by Me şarkısına da benzer birşey yapılmıştı ama bu kat kat güzel olmuş, emeği geçen en başta o 45 kişiye ve arkasındakilere teşekkürler.... Bir bitkisever olarak beni çok mutlu etti, umarım insanlık bitkilerin de tüm diğer canlılardan farklı olmadığını, onların da tıpkı hayvanlar gibi iyi davranışlara ve korunmaya layık olduğunu algılayabilirler... hiçbir şey 300 senelik bir çınar ya da körpecik bir meşe kadar değerli olamaz...
Stand by Me şarkısına da benzer birşey yapılmıştı
Sonunda Playing for Change'ten ve Stand by Me'den söz eden çıktı :)
www.playingforchange.com (http://www.playingforchange.com)
Haklısınız, esinlenme noktası orasıydı. Fırat Çavaş, onlarla eposta ile irtibat kurup, Doğa İçin Çal projesinden söz etti. Desteklediklerini söylediler. Henüz son halini bildirilmedi, yorumlarını biz de merakla bekliyoruz ve sizlerle paylaşacağız...
Çok güzel.Dostluk,kardeşlik,barış veee müzik çok güzel hareketler bunlar.Ayrıca 45 genci tebrik ediyorum.
Beni bu siteye getiren karanfilime teşekkür etmeliyim. Çok duygulandım. Kutluyorum sevgili gençlerimizi. Ellerine, seslerine, güzel yüreklerine sağlık...
Az önce linkten izledim. Gözlerim doldu. Hele ki sitemizin adı geçince çok daha mutlu oldum. Projede emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.. Bir büyük teşekkür de size sayın Malina.. İyi ki varsınız:)
Sevgili Müjgan' a katılıyorum. Bir daha ki projede bize de ihtiyaç duyulursa, ben sonuna kadar varım..
Sebahattin Sargın
03-10-2009, 11:04
Diyeceğim ilk şey çok ama çok gururlandım....
Sitemizin yönetim ekibini başta Sevgili Malina olmak üzere can-ı gönülden tebrik ederim. Ellerinize emeklerinize sağlık, helal olsun....
Sesleri kadar kalpleri de bir o kadar güzel bu kırkbeş arkadaşımızı da can-ı gönülden tebrik ediyorum...
Gerçekten çok duygulandım ve hemen facebookta paylaştım...
Başarılarınız daim olsun...
Sevgiler ;)
Çok teşekkür ederim bende izleyebildim tekrardan, ayrıca facebook ta grup ta kurulmuş ve orada da paylaşılmış bizde paylaşmaya devam edelim..Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler
Penelophe
03-10-2009, 11:43
Harikasınız..
Teşekkürler malina,
Duyrunuzu okuyunca yayın saatini iple çektim ve zevkle izledim.
Ağaçlar.net ismi geçince sanki bu projede "bizim okulumuzun"başarısı anons ediliyormuş duygusuyla gözlerim yaşardı.
Klip dönmeye başlarken rüzgârla salınan ağaç ta tanıktı. Sizin avatarınızdaki ağaç o.
Çok etkileyiciydi.
Doğaya en güzel armağanı veren bu gençlere ve size teşekkür ediyorum.
Ülkemizde güzel şeyler de yaşanıp paylaşılıyor, çok mutluyum.
Ali H. ALI
03-10-2009, 12:09
45 arkadasimizin evrensel bir dil olan muzikle, doga icin calip soylemeleri, herkes gibi beni de duygulandirdi.
45 arkadasimizla birlikte tum destek cikanlari, butun yuregimle kutluyorum.
Derya Özen
03-10-2009, 12:16
Tekrar tekrar dinliyorum. Süper olmuş, emeğinize ve sesinize sağlık, güzel insanlar. Hepinizi sevgiyle öpüyorum.
Derya Özen
03-10-2009, 12:19
Bu klibi paylaşım sitelerinde paylaşamaz mıyız?
vet hk müzeyyen
03-10-2009, 12:29
harikasınızzzz!!!!!!!
dün dinler dinlemez nete sarıldım izlememiş olanlar için face de yayınlamak istedim saatlerce kaç defa tıkladım aradım hatırlamıorum bile.
o güzel seslerinize güzel yüreklerinize sağlık HARİKASINIZZZ:))))
berduray
03-10-2009, 12:37
Ben facebook da paylaştım, umarım mahzuru yoktur...
Halil Önen
03-10-2009, 12:43
Teşekkürler tüm gençlere...
Teşekkürler tüm doğa severlere...
Teşekkürler tüm emeği geçenler...
Dün proğramı izlerken bir anda ağaçlar.net dediklerinde bir titredim.Allahım sonunda ünlüde olduk dedim kendimce:DKardeşim dedi:
-Bak senin site meshur oldu:D
Grurluyum aranızda olmaktan.
Facebookta da bir grup oluşturmak isterim bununla ,ilgili ne dersiniz yapalımmı?
Ya da belkiğ çoktan kurmuşsunuzdur siz değerli dostlarım.
Sebahattin Sargın
03-10-2009, 13:16
Facebookta ki grubun adres linki (http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=140798557999&ref=mf)...
Sevgiler ;)
Facebookta ki grubun adres linki (http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=140798557999&ref=mf)...
Sevgiler ;)
Ancak şimdi bakabildim :)
playing for chance- stand by me diye bir aratın youtube da..
bizimkilerin niye birkere ozgun bişey yapamadıklarını sorgulayın sonra..
mekan secimlerinden yazı fontuna kadar birebir aynısı oldugunu gorup yazık ya dersiniz sanırım..
ben oyle dedim..
Yazan da haklı çünkü arka planını bilmiyor. Küçük değişikliklerle farklı bir şey gibi yapılabilirdi, font mesela... :)
Oysa istenen, bir anlamda onlarla da bağlantılı olmak... Yukarıdaki bir mesajımda, Playing for chance ekibiyle görüşüldüğünü ve onaylarının alındığını yazmıştım.
Sevgili Sebahattin ben daha önce arama yaptığımda büyük harfle yani Doğa İçin Çal diye aratmıştım ve bulamadığım için bir grup hazırlamıştım sonra baktimki msjında belirtmişsin var diye.Şimdi bunu kapatamıyorumda yani diğer gruba yönlendirme yapacağım.Kusura bakılmasın lütfen.Bu arada sevgili Malina grupta logoyu kullanabilirmiyim?
Satı Uğurtan
03-10-2009, 13:45
O ne güzel bir kılip.Gençlere ve seslerine hayran kaldım.Bize bu güzelliği yaşatan herkese teşekkürler.
Sebahattin Sargın
03-10-2009, 13:45
Bende izin almadan grup logosunu kullandım özür dilerim, kullanmamızın bir mahsuru varmıdır:confused::(:rolleyes:
abukprens_89
03-10-2009, 14:11
Haika bir çalışma olmuş o ekipte bende olmayı çok isterdim.Emek veren ve çalışan tüm arkdaşlarımı tebrik ederim.İnşallah başka bir çalışmada bende olurum :)
Ben de fon müziği yaptım.
Adım köyde zaten deliye çıkmıştı. Şimdi bahçede en yüksek tonda bu müzik çalıyor, hem dinliyor hem de çalışıyorum.
Yan komşularım da müziğe eşlik ediyorlar.
Çok mutluyum çookkkkkk.
Dünden beri siteye girememiştim.
Neler kaçırmışım neler.:(
Klibi izledim, çok gurur duydum, çok etkilendim, ağlayasım vardı, bahaneyi buldum ya, üstüne bir de ağladım ve şöyle dedim;
Ben bu ekibin ellerini öperim.
Düşünceleri, amaçları, paylaşımları ile, bir dolu eli öpülesi genç.:)
Bana umut verdikleri için, hepsine teşekkür ederim.
Derya Özen
03-10-2009, 15:27
Klipteki arkadaşlarda mutlaka gelir diye düşünüyorum (Serkan Çevik gelir mutlaka mesela:)
Bence de gelsin :))) Sesi harika.
Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık...
nuskentli_47
03-10-2009, 16:14
şahane bir sey ellerinize dillerinize sağllık
yalnız bende sağlıkçıyım ama şırnak ne gezecek doga var nee yeşillik buralarda bir kampan ya yapılsa ağçlar dikilse ne güzel olur değilmi
Klibi defalarca hayranlıkla izledim.
Harika bir proje, harika gençler, hepinizi yürekten kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
Harika bir klip gözümü kırpmadan sonuna kadar izledim:)
Harika bir çalışma:)
45 gencin hepsini yürekten kutluyorum.
Adalet Yağcı
03-10-2009, 18:39
Fox tv. de anonsu duyduğumda çok şaşırdım, nefessiz dinledim ve iki defa ağaçlar.net anonsunu duyduğumda çok gururlandım.
Divane aşık çok güzel yorumlanmış, büyük bir coşku ile eşlik ettim.
Süperdi, fevkalade idi, emeği geçen herkese teşekkürler, devamında neler olacağını merak ediyorum.
Bu projede çalışan ve emeği geçen herkese çok teşşekkürler. Bu ne güzel bir çalışma. Şarkı zaten güzel. Arkadaşlarımız başka güzel. Herkesi canı gönülden tebrik ederim. Özellikle sayın malina bu siteyi çok iyi yerlere ve çevreye duyarlılığını çok iyi belirtiyor. Başarılı hayatının devamını dilerim. Daha nice başarıları senelere ailecek.
Sahil Deniz Ö.
03-10-2009, 18:48
Arka arkaya dinlemekten bıkmadım. Tek kelimeyle harika.
Sesinize emeğinize sağlık. Canı yürekten kutluyorum.
Doğada olan yolunuz her daim açık olsun.
Harika bir çalışma.. gönülden teşekkür etmek istiyorum sizlere.. dinlerken heyecandan şakaklarım uyuştu, çok güzel ama çok güzel olmuş..
Mükemmel ve kusursuz bir çalışma, emeğinize sağlık.
Umarım çok ses getirir, emeklerin karşılığı alınır, doğa için...
Dark Templar
03-10-2009, 19:55
Tam bir saattir aralıksız dinliyorum. Daha önceden playingforchange'e hasta olmuş biriydim. Ülkemizde nasıl olacağını hep düşündüm durdum. Şimdi bakıyorum da... harika olmuş.
Ama sizden ricam FOX tv'den alınmış görüntünün dışında videoyu kendi başına da internete koymanız.
Elimden geldiğince yayıyorum klibi.
Lonicera
03-10-2009, 20:34
Tek kelimeyle mükemmel. Emeği geçenlere binlerce teşekkür.
Çok güzel olmuş.. Hepsini tebrik ediyorum.
Çok güzeldi ben yarısında yakalayabildim yani ağaçlarnet duyurusunu duymamıştım. İzlerken keşke bende böyle bir proje içinde olsaydım dedim. Şimdi sitenin adının geçtiğini öğrenince gururlandım, haksız mıyım? :))
(Siz onu umursamazsanız, doğa sizi hiç umursamaz)
Eğer bir sakıncası yoksa sayın malina da izin verirse bu güzel eşsiz eseri cep telefonuna koymak isteyenlerimiz için ben mp3 formatına soktum.
http://www.speedyshare.com/922972893.html
Bulinkten indirip telefonunuza atarak dinleyebilirsiniz.
Bu link ise bilgisayarınızdan istediğiniz zaman dinleyebileceğiniz link.
http://sademuzik.com/listen.php?x=74ed286d
Buda mp4 formatlı video linki:
http://www.speedyshare.com/647343763.html
taskıslalı
03-10-2009, 22:29
Herhalde 10 kere dinledim 1 saatte, muhteşem...
Romantik
03-10-2009, 22:32
Çok güzel olmuş. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Süper bu şarkı süper...Sabahtan beri kaçıncı bilmiyorum.Ben de katılmak istiyorum:D
denizakvaryumu
03-10-2009, 22:37
Tebrikler, güzel bir çalışma olmuş.
zm_sayhan
04-10-2009, 00:00
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş. elimden gelen bişey olursa bende yardım etmek isterim..
acemifüsun
04-10-2009, 00:01
Emeği geçen tüm gençlere ve sevgili malinaya teşekkürler, ellerinize, yüreğinize sağlık:)
Hasan Lalezar
04-10-2009, 00:29
Doğayı sevenlere ve ağaçlar.net cilere yakışır bir çalışma olmuş tebrikler. TV de duyduğumda aaaa dedim açıkcası..
Nejla K.
04-10-2009, 00:54
Neden bu kadar gururluyum? Doğru yerde olduğumu bilmek ve bir bütünün parçası olmak bu demek, sanırım... Keşke gururlanmaktan daha fazlasını yapabilseydim... Emeği geçen herkese teşekkürler...
Ferda Ülkümen
04-10-2009, 01:28
Çok güzel bir proje, çok güzel bir çalışma.
Hem duygulandım, hem de gurur duydum.
Emekleri geçenlere teşekkürler.
Çok gururlandım.. Sitemizle ve projeye katılan 45 genç arkadaşımızla.. Kutluyorum, devamını diliyorum.. Ses getireceğini umuyorum. İnternette bir süredir klibin dolaştığını farkedince çok sevindim.
Şarkı ve duyarlılık facebook da çığ gibi büyüyor. Herkes bu şarkıyı dinleyip paylaşıyor.
sanksrist
04-10-2009, 09:39
İlk izleyenlerdenim sanırım. (Fox TV'de) Klibi çol beğendim. Etkileyici...
Bir de bu forumla tanışmama neden oldu. :-)
sanksrist
04-10-2009, 09:43
Eğer bir sakıncası yoksa sayın malina da izin verirse bu güzel eşsiz eseri cep telefonuna koymak isteyenlerimiz için ben mp3 formatına soktum.
http://rapidshare.com/files/288295438/Doga_i__in___al-_Divane_a__ae_k_gibi.mp3.html
Bulinkten indirip telefonunuza atarak dinleyebilirsiniz.
Bu link ise bilgisayarınızdan istediğiniz zaman dinleyebileceğiniz link.
http://sademuzik.com/listen.php?x=74ed286d
Sanırım Rapid linkinde bir sorun var...
sanksrist
04-10-2009, 09:46
Tam bir saattir aralıksız dinliyorum. Daha önceden playingforchange'e hasta olmuş biriydim. Ülkemizde nasıl olacağını hep düşündüm durdum. Şimdi bakıyorum da... harika olmuş.
Ama sizden ricam FOX tv'den alınmış görüntünün dışında videoyu kendi başına da internete koymanız.
Elimden geldiğince yayıyorum klibi.
Katılıyorum. Hatta Fox TV'de bu sitenin adı geçtiğinde, orijinalini burada bulabileceğimi ummuştum...
thomasina
04-10-2009, 10:04
Çok duygulandım, emek veren herkesin yüreğine ve eline sağlık.
Sanki bir an, hepimiz bir yerde buluşup, hep bir ağızdan türkü söyleyecekmişiz gibi geldi, doğa için. O zaman kulaklarını tıkayanlar da duyardı belki...
konyachat
04-10-2009, 10:32
Çok Güzel Olmuş Ya Hayatımda İlk Defa Bu kadar İlgi Vererek İzledim
Bütün Emeği Geçenlere Çok Sağolsunlar. İnşallah Devamını Getirmesini Dilerim
Biologist
04-10-2009, 11:10
arkadaslar facebook ta video eklenmişdir oradan tekrarını dinleyebilirsiniz.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145421723391&saved
Biologist
04-10-2009, 11:12
arkadaslar facebook ta video eklenmişdir oradan tekrarını dinleyebilirsiniz.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145421723391&saved
nejlakayali
04-10-2009, 11:40
Doğa için çal projesi gerçekten o kadar güzel bir proje olmuş ki anlatamam. Şarkı seçiminin de çok güzel olduğunu belirtmek istedim. Emeği geçen herkesi canı gönülden alkışlıyorum. gerçek sanat ve sanatçılar sizlersiniz. Gizli kahramanlara selamlar.
ilkeryuksel
04-10-2009, 11:58
Tek kelime ile akıl almaz bir sahne ve performans olmuş.... Nedendir bilmiyorum ama bu parca benim gözümde Sevgili Kazım Koyuncuyu canlandırıyor.. O da bir Doğa Adamıydı...
Emeğinize saglık ve Yürektten tebrik ediyorum bu muhteşem ses ve arkasındaki ekibi.. :)
İklimsiz
04-10-2009, 12:11
Herkesin ortak görüşü gibi ben de çok beğendim. Şarkı-türkü seçimini ise daha bir sevdim:)
agaclar.net projesi olması ise gurur verici.
Emeği geçen herkesin gönüllerine sağlık.
MD GülteKin
04-10-2009, 14:12
ellerıne gönullerıne seslerıne sağlık,doğa için teşekkürler...
MaVi_OkYaNuS
04-10-2009, 14:23
bu şarkıyı az önce face de dinledim ve bayıldımm ilk defa dinlemedm birde KAZIM KOYUNCU söylüyor bu eseri üstüne tanımam ama grup enstrümanlar tek kelimelye harika emeği geçen arkadaşların ellerine yüreklerine sağlık başarılarının devamını diliyorum.. sırf yorum yazabilmek adına üye oldum. sitede muhteşem ağaçları yeşili seviyoruzz..
Hobgoblin
04-10-2009, 14:27
bu konu hakkında en küçük bi fikrim ve bilgim yokken, bugün tesadüfen gördüm ve hayran kaldım.. ses tonları, müzik ritmi, duygular kısaca herşey mükemmel mükemmel ötesi olmuş.. hepinizin yüreğine sağlık, devamını kesinlikle bekliyoruz.. teşekkürler.
ortalıkta çok fazla saçma işler varken, bu kadar kaliteli bir çalışmayı izlemek ve dinlemek gerçekten çok sevindirici emeğinize, yüreğinize sağlık: )
gokhantasalp
04-10-2009, 15:04
Artık bi Deniz Gökçeler hayranıyım..
iki defa 'Allahın Emri ile' demesi yetti valla :D
Sn isolet acaba mp4 formatında yüklemenizde mümkünmü çünkü direk atamıyorum böyle telefona:)
Harika bir klip olmuş. Başta projeyi düşünen olmak üzere, yaşama geçiren sonra da emek veren herkesi yürekten kutluyorum.
Anlam güzel, her bir ses ve yorum birbirinden güzel. Sağolun be gençler, yüreğimi ısıttınız
Proje gerçekten mükemmel. Ve bu projede tanıdık simalar görmek daha da mükemmel.. Serdar Öztop, Emrah Karaca, Aslı ve nicesi.. Tebrik ederim.
Bu projeye ait banner'lar olsa, biz de bloglarımıza, sitelerimize koysak.. Klibin de Popstar Alaturka'sız halini paylaşım sitelerinde duyursak.. Pek güzel olur, naçizane fikrim :)
Sn isolet acaba mp4 formatında yüklemenizde mümkünmü çünkü direk atamıyorum böyle telefona:)
Sadece müziği mi olsun peki. Yoksa baş kısmınıda ister misiniz? sayın oppss sizden ses çıkmayınca sadece parçanın olduğu kısmı mp4 formatında kaydettim linklerin olduğu mesajıma koyuyorum.
Sitenin tanıtımı adına çok büyük bir proje olduğuna inanıyorum. İlk başta adı geçmesi de daha büyük bir avantaj. Facebook da herkes tarafından ünlenmeye başladı ve tanınmaya başlandı parça. Böle bir kaç parça ile müziğin evrenselliğini kullanarak herkesi hem duyarlı hem de sitemizden haberdar edebiliriz.
Adalet Yağcı
04-10-2009, 17:35
İki gündür dilime takıldı kaldı, Divane aşık gibi, bence amacına çoktan ulaştı.
Gerçekten harika bir şarkı olmuş. Her birini tebrik ediyorum arkadaşların.
qerçekten çok qüzel bi çalışma oLmuş...
yüreğinize sağlık !
Çok güzel bir çalışma olmuş, el verenlerin ellerine, ses verenlerin seslerine sağlık. Bizleri divane aşık gibi dinlettiniz sağ olun, var olun.
gmzarslan
04-10-2009, 19:17
harika bir çalışma olmuş.. emeği geçen herkesin eline,diline, yüreğine, sesine sağlık...tebrikler .....
arnavut biberi
04-10-2009, 19:35
Az önce tesadüfen sitede gördüm linki izledim ve beğendim takdir ediyorum böyle güzel ve anlamlı çalışmaları devamının gelmesini dilerim.
nasıl baslasam bilmıyorum, ama bir karadeniz li olarak, dogaya ,yesile, elimden geldiğince onem veren doganın asıgı, yesilin asıgı biri olarak yapılan bu 'müzik' beni cok etkiledi..
ve inanıyorum ki bu daha bir baslangıc insanlara dogru mesajları verebılceksınız..
tanıdık yuzler gormek te mutluluk verdi, her zaman yanınızdayız...
emegınıze saglık...
snrsoner1
04-10-2009, 20:28
bu gün facebook da gördüm inanılmaz derecede süper ötesi alet almaya karar verdim klibi izledikten sonra o kadar etkiledi ne olursa alacam bir tane ve bende çalacam :D
baybarss
04-10-2009, 20:40
playforchange'in ilk videosunu izlediğim çok etkilenmiştim.Özgün,kişilik sahibi bir proje diye düşünmüştüm.Böyle güzelbir ürünün güzel bir amaç için ortaya çıkmış olması gururlandırıcı,takdire şayan.Umarım sesiniz daha çok duyulur ve belki gerçekten Maçka da buluşur doğa için hep beraber sesleniriz.Başarılarınızın devamını diliyorum sağlıcakla kalın...
Mrtcnylmz
04-10-2009, 21:12
Video'da çalan ve söyLeyenlerinde forumda olmasını ve onlarla tanışmak isterim belkide burdadırlar daha yeni üye oldum.. ;) gerçekten çok güzeL çalmışlar müzik ve doğa birleşince ortaya bu güzellik çıkmış. Emek harcayan herkesin yüreğine ve ellerine sağlık. ;)
çekirdek
04-10-2009, 22:54
Hem, Doğa İçin Çal projesi hem de kayıtlı gösterim şahane olmuş.
Malina'ya ve emeği geçenlere teşekkürler.
Klipte yazan şehir isimleri müzisyenlerin nereli olduklarını belirtiyormuş. Bense o çekimlerin o şehirlerde, oranın müzisyenlerince gerçekleştirildiğini düşünmüştüm. Çok yorucu olurdu ama sanki daha hoş olurdu..
Sevdim Osmantan Erkır'ı. Bu gibi programlarda sunucu genelde kaynağı ya söylemiyor ya da şöyle bir geçiştiriyor. Çok güzel vurguladı.
Teker Teker emeği geçen arka planda ön planda olan bütün herkesin eline ve emeğine sağlık.Bu duyarlılığı umarım birgün herkes gösterir.Birde bundan sonraki bütük projelerde gönüllü olmak istiyorum acaba kiminle irtibata geçebilirim ?
Bu akşam yemekte küçük kızım "Baba sana bir şey izleteceğim' dediğinde elimden çatalımı bıraktım ve seyrettlm kliibi. Ağaçlar netin çalışması olduğu anons edilince inanın çok gururlandım. Kızımada bak ağaçlar net eylerse guzel eyler diye havamı bile attım. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
İşte size anadolu der gibi olmuş.
Arkadaşlar,
üye sayımızda bu paylaşımla birlikte hızla artıyor. Şimdiden katkısını görmeye başladık.
Yeni arkadaşlara buradan da hoşgeldiniz demek istiyorum, sitedeki yazışmalara katılımınızın devamını dilerim.
Sayın telmah hepimizin kendimizi küçük bilgilerle tanıttığımız bir sayfamız var ziyaret ederseniz sizde bu büyük ailenin bir ferdi olursunuz.
Şimdiden hoş geldiniz.
Tek kelimeyle muhteşem.
Emeği geçen herkesin eline,sesine,yüreğine sağlık.
Zuzu Çelik
05-10-2009, 01:41
Arkadaşlar,
üye sayımızda bu paylaşımla birlikte hızla artıyor. Şimdiden katkısını görmeye başladık.
Yeni arkadaşlara buradan da hoşgeldiniz demek istiyorum, sitedeki yazışmalara katılımınızın devamını dilerim.
Bu paylaşım sayesinde aranıza katılanlardan biri olarak hoşbulduk diyorum :) Çok guzel bir çalışma olmuş.Emeği geçen herkesin eline,yureğine sağlık.
Malesef yayını izleyemedim ama linkten takip ettim. Anonsta agaclar.net ismini duyup klipte sitemizin sembolü olan agacı tüm ihtişamıyla görünce çok duygulandım.
Doğa İçin Çal Projesinde emek veren herkese sonsuz teşekkürler. Doğa sevgisi müzikle birleşince harika bir çalışma ortaya çıkmış. İnanıyorum ki kısa sürede bu projeden haberi olmayan kalmayacak.
burakbakir
05-10-2009, 02:04
Her biriniz bir harikasınız..
Peyzaj_Mimarı
05-10-2009, 03:42
emeği geçen herkesi tebrik ederim, çok güzel bir çalışma olmuş..
teomangurses
05-10-2009, 07:02
Bir sonraki şarkı olarak Benim Sadık Yarim Kara Topraktır ...
Ne güzel olmaz mı?
izlerken inanılmaz keyiflendim.bir yanım mutlu gururlu olurken maalesef diger yanım neden yeni bişeyler üretemiyoruz da alıntı-kopya halindeyiz de dedirtti.amerikada da stand by me parçasıyla aynı şey yapılmıştı ki hiç fark yok onların yaptığıyla.evet bu yapılan etkinlik gerçekten emek isteyen harcanan bi durum ama yine de üretmek yerine **** geliştirmek yerine fotokopi yapmak ne acı.bizlerin bi farkı olmalı hiç mi farkımız kalmadı acaba..... :(
murat_acar_28
05-10-2009, 09:14
ellerinize sağlık arkadaşlar harika bir çalışma olmuş, orman yüksek mühendisi olarak elimizden bişey gelirse yapmaya hazırız...
Klipte yazan şehir isimleri müzisyenlerin nereli olduklarını belirtiyormuş. Bense o çekimlerin o şehirlerde, oranın müzisyenlerince gerçekleştirildiğini düşünmüştüm. Çok yorucu olurdu ama sanki daha hoş olurdu..
Bende ilk başta sizin gibi farkı şehirlerde çekildiğini düşünmüştüm, hatta ismin altında Trabzon yazıp arka planda İstanbul şehir hatları vapurunun geçtiğini görünce yüzümde ayrı bir tebessüm oluşmuştu.
Aslında öyle yapılmış olsaydı bu sefer de türkünün aşağıdaki sözleriyle tezat oluşturacaktı.
Kız senun sebebune
Kaldım İstanbul'larda
bu muhtesem müzisyenlerin icerisinde benim ortaokul ve lise sınıf arkadasım da yer alıyor.. hem agaclar.net uyesi olarak hem de Deniz'in (Gökceler) arakadasi olarak ayrı bir gurur duydum.. harika bir proje, emegi gecen herkese tesekkurler...
maviperi
05-10-2009, 11:33
Tek kelimey ile ''Muhteşem''.Bu çalışmada emeği geçen ,bu çalışmaya gönlünü veren herkesi tebrik ederim.Yüreklerinize sağlık.Ben programı izlerken sitemizin adını duyunca birkez daha burada ,aranızda olduğum için çok mutlu oldum.Saygılarımla...
dentist_esra
05-10-2009, 11:52
harika bi şey olmuş.. Ben hediye almış kadar mutlu oldum bunu izlerken.. yüreğinize sağlık..
Ne kadar geniş bir kitleye ulaşıldığı yeni üyelerden de anlaşılıyor..
Umarım verilen mesaj(lar) alınmıştır..
aysegul~serap
05-10-2009, 12:46
maçka öyle güzel öylesine aşık olunacak bi doğaya sahip ki türkü seçimi ancak bukadar doğru olurdu.. sanki oralarda gezip sonrada dönüyorum tekrar ve bidaha bidaha gidiyorum oralara.. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
çok beğendim emeği geçen herkesin eline sağlık...
gulshenisa
05-10-2009, 13:16
muhteşem olmuş..sabahtan beri dilimde...facebookta yğun paylaşıma geçmiştir.:)
serkan güngör
05-10-2009, 14:23
çok harika olmuş
serkan güngör
05-10-2009, 14:25
Klibi çok beğendim, çok profesyonel bir çalışma olmuş, yönetmenimizin eline sağlık
mp4 formatı için çok teşekkür ediyorum;)
Sanırım proje amacına ulaşma yolunda... Baksanıza ne kadar yeni arkadaş katıldı aramıza.. Ben klibi facebook da paylaştım. Grubumun da paylaştığını görmek beni daha da mutlu ediyor..
Özellikle sizi sayın Malina, klibin başında görmek(avatarınızda ki ağaçla) içimi titretti.. Her izlediğim de daha da duygulanıyorum..
beytullahdemet
05-10-2009, 16:38
tek kelimeyle harika bir proje katkıda bulunabilirse ne mutlu bana
MP3 olarak indirmek isteyenler, burayı kullanabilir:
http://www.dogaicincal.com/indir.html
bunu eklediğin teşekkürler :)
Ben de klibi bugün facebook'da izleyenler arasındayım, nacizane kutlamak isterim.
Playing for Change'i defalarca izledikten sonra, bu toprakların insanlarından da bu projeye bir şekilde destek verilebileceğini düşünmüştüm ama böylesine güzel bir klip hayal etmemiştim. Mükemmelsiniz, bence çoğalarak doğa için çalmaya devam etmeliyiz.
Çok güzel olmus süperdi Karadenizimle ve ülkemle bir kez daha gurur duydum valla =))). Söyleyenlerin emeğine sağlık bu tür projeler sık sık yapılsın bence ;)
metinsamasti
05-10-2009, 20:30
fevkaladenin fevkinde :)
ben bittim bir karadenizli olarak
serdar k
05-10-2009, 20:49
Pek güzel olmuş.Üstelik bu kadar bilindik bir türküyü bu kadar deneysel çalmış olmanız da çok güzel.Zaten türkü de eğilip bükülmeye müsaitti.Eh bu akşam Kazım ın dediği gibi bir 'Hicaz' almış bulunduk:)
teşekkürler emeği geçenlere.
çok guzel olmus farklıu sesler farklı calgılar hepsı uyum ıcınde superr baska solenecek bır sey yok
Robin-Hood
06-10-2009, 00:24
Doğa için, çok güzel şarkı seçilmiş yahu :)
Hakikaten çok etkileyici bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
ehafizoglu
06-10-2009, 09:32
gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. güzel çalışmaların devamı temennisiyle..
Deep_darkness
06-10-2009, 10:36
Emeği geçen herkesi tebrik ederim, izlerken tüylerim diken diken oldu. Yüreğinize sağlık doğa dostları.
Deep_darkness
06-10-2009, 10:38
Bu çok iyi oldu, teşekkürler. En kısa zamanda dvd'sini de alıcam.:p
bugursal
06-10-2009, 13:13
çok ama çok beğendim, sırf teşekkür edebilmek için de üşenmeyip üye oldum :) ellerine sağlık tüm emeği geçenlerin. harikasınız..
duyarlıol
06-10-2009, 13:40
Süpersiniz hepinz SÜPERsiniz saygılar...Eğer bir çiçeğe sürekli küfür edilirse o çicek solar ve sizi çiceklerimize doğamıza böyle bir armağan verdiğiniz içinn tebrik ediyorum teşükkür ediyorum=)=)
Serkan Taşdelen
06-10-2009, 14:02
Merhabalar,
Bu muhteşem ötesi projeyi DOĞA BİSİKLETÇİLERİ olarak sonuna kadar destekliyoruz.
www.dogadernegi.org
www.pedalla.com
Sevgiler...
mahircem
06-10-2009, 14:57
biraz geç mi fark ettim bilmiyorum ama az önce izledim. çok beğendim ve hemen bu siteye üye oldum. emeği geçenlere teşekkürler.
kalambaklı
06-10-2009, 15:10
Değerli yöneticimiz, sizi kutlarım.
Saygı ve sevgiler sunarım,
Çok iyi oldu teşekkürler.
Tuana İslam
06-10-2009, 19:52
şarkı üzerine tartışılamaz ve böyle güzel bir konuyu niteleyici olarak seçilmeside ayrı bir güzellik katmış
emeğinize sağlık muhteşem her karesiyle
es_mer_kiss
06-10-2009, 21:43
elınıze yuregınıze gırtlagınıza sağlık arkdşlarrrr o kdr gusel parca secmıssnız kı.....
sızden tek ıstegımm lutfen bu calısmalarınızın devamını getırın.....
umarım yenı projelerınızle karsımıza cıkarsınızz::
Defalarca dinledim bıkmadan usanmadan.. 45 sanatçının hepsi çok güzel çok özel ama aralarında "Deniz Gökçeler" çok ilgimi çekti. Aranızda bileniniz varsa eğer benimle paylaşabilrmi net üzerinden şarkıları varsa videoları :( Lütfen bileniniz birşekilde bana ulaşıp yardımcı olursa çok makbule geçer...
Videoyu yapan düşünen herkeside yürekten kutluyorum..
Ayşe Özdil
07-10-2009, 09:06
Şarkıyı onlarca kez dinledim, izledim. Sanırım bir o kadar daha izlesem ve dinlesem bıkmam. İnsanın yüreğine dokunan, gururlandıran son derece başarılı bir düzenleme olmuş. Emeği geçen arkadaşları gönülden kutluyorum ve ayakta alkışlıyorum. Malina yı da böyle bir projeye öncülük ettiği için çok takdir ediyorum. Bu şarkı , bütün Türkiye de dalga dalga yayılacak ve üzerinde çok konuşulacak eminim...
Bugün mailboxımdaki tüm mail gruplarına, " Doğa İçin Çal " projesinden de birkaç cümleyle sözederek , video kaydını gonderdim. Geri dönüşleri merakla bekliyorum...
Tv de değil,internet ortamında dinledim.Gözlerim doldu,içim titredi...Harika bir şey olmuş.Umarım herkesi etkisi altına alır da,doĞaya karşı daha duyarlı bir toplum haline geliriz.Emeği geçen herkesi yürekten kutlarım...
Gerçektende harika olmuş beni bir yerlere alıp gitti.
Tüm emeyi geçenlerin emeğine salık keşke böyle bir yeteneyim olsa da ben de katkıda bulunsam.
carpediemrip
07-10-2009, 11:44
dün geceden beri başa alıp tekrar dinliyorum bu şarkıyı, işte müziğin dili bu, umarım ulaşılmak istenen şeye ulaşılır, gerçekten harika olmuş, keşke bende bu projede yer alabilseydim ..
handanca
07-10-2009, 14:24
Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende gitarı tam öğrendiğinde kızımın böyle bir çalışma içerisinde olmasını diliyorum.
Çok güzel bir proje.
Projede emeği geçen herkese çokk teşekkürler..
Her şehirden arkadaşlarımızın seslendirmesiyle Türk milli beraberlik ruhumuzun halen var ve çok kuvvetli oldugunu da görüyoruz..
Teşekkürler Teşekkürler binlerce teşekkürler
Videoyu sabah http://gururverir.blogspot.com/2009/10/gurur-duyuyorum-yurdumun-dort-bir.html internet sitesinde gördüm ve gözyaşlarımı tutamadım..
Sevinç gözyaşlarıydı tabi bunlar..Nasıl sevinçli olmayayım böyle gençlik oldukça Ata'm rahat uyusun..
En az 10 defa dinledim ama hala içim titriyor her dinlediğimde..
Teşekkür ederim emei geçen herkese teşekkür teşekkür binlerce kez teşekkür etsek yine az..
Allah yolunuzu açık etsin ***.
Tüm emeği geçenlerin eline ,diline ,gönlüne sağlık harika olmuş.
bugursal
07-10-2009, 16:35
arkadaşlar ben bu klibi ilk facebook'ta izledim ve orda başında sonunda herhangi bi ibare falan olmadığından (kesmişler) doğayla ilgili olduğunu anlamadım..
google aramasıyla bu forumu ve siteyi buldum. Çok da hoşuma gitti. Ağaç dikme etkinlikleri falan olursa katılmak isterim ama acaba bu tür listelere nasıl kayıt oluyoruz?
bilen varsa bugursal@gmail.com 'u eklerse ve böyle etkinliklerden haberdar ederse çok sevinirim.
Emeği geçenler, tekrar ellerinize sağlık şarkı ve muhteşem klip için. Dünden beri 20 kez dinledim galiba:))
günebakan
07-10-2009, 17:30
Bende yeni dinledim gerçekten çok güzel olmuş hepsinin de eline diline sağlık. geleceğimizin emin ellerde olduğunu görmek ne kadar güzel:)
Orkun Kırcı
07-10-2009, 19:45
Bende az önce dinledim nasılda gözümden kaçmış. Gerçekten çok hoş bir çalışma. Sanatçıları da site yönetimini de emeklerinden dolayı kutluyorum.
Tüm emeği geçenlerin eline ,diline ,gönlüne sağlık harika olmuş.
Süper Süper süperrrrrr
doğa için çal.. gerçekten çok güzel ilk dinlediğimde çok etkilendm .... divane aşığı sürekli dinlerim ilk defa doğayı düşünerek dinledim .. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.... böylesine güzel bir projeye imza atan herkese teşekkür ediyorum..
Orkun Kırcı
07-10-2009, 22:30
Elimizden geldiğince çok kişiye iletelim bence. Herkes hiç olmazsa facebook tan paylaşsın.
Sayın Osmantan Erkır' ı izliyordum adımız geçince şaşırdım, klipi izleyince gurur duydum, içimdeki umut ağacının filizlendiğini hissettim, birlik için, gelecek için, işte benim sanatcılarım ....Çok güzel bir çalışma, devamını dilerim. Teşekkürederim.
elektrogoksel
07-10-2009, 23:06
Çalışmayı faceebookda gördüm. Kelimeler yeteriz kalır..... çok güzel olmuş....
kendimde gitar saz flut org felan çalıyorum (kendi çapımda ) :))
:S keşke bende o kişilerden 1 i de ben olsaydım dedim :)
Sırf Tebrik Etmek İçin Üye Oldum :) bide dedim üye olalım en azından bu şekilde bi katkımız olsun dedim......
daha güzel projeler gelicektir inşallah
iyi çalışmalar..........
az önce tesadüfen facebookta gördüm calışmayı cidden muhteşem olmuş projeyi tasarlayan yapan ve icinde bulunan herkezi tebrik ederim ... ve acıkcası icinde bulunmayıda cok isterdim cok güzel bi proje =)
maviperi
08-10-2009, 10:45
Facebookta doğa için çal grubundan bana ulaşan habere göre bu akşam tv8 de bunu konuşalım programında bu süper ekip olacakmış.haydi doğa severler ekran başına,bence programın reytingi ne kadar yüksek olursa o kadar iyi, hiç olmazsa oturduğumuz yerden birşey yapmış sayılabiliriz.8 ekim 2009 perşembe saat 23:00 Bunu Konuşalım...Canlı Canlı...
Trt fm sayesinde bu müziği dinledim..sonra buldum videoyu izledim..tek kelimeyle muhteşemdi..amaç çok güzel olunca her şey güzelleşmiş..sonuçta..herkesin emeğine sağlık..teşekkürler..herkese..
İnci Akalp
08-10-2009, 11:23
Malina
Ne kadar güzel olmuş, çok duygulandım, çok etkilendim. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Bu siteyi var ettiğin için senin ayrıca eline sağlık, çok teşekkür ederiz.
yesimcim
08-10-2009, 11:44
Elleriniz,yüreğiniz dert görmesin!
Hoş bir sada bırakmışşsınız baki kalan gökkubbemizde...
Üye olduğum her platformda,blogumda ulaşabildiğim herkese bu güzel çalışmayı ve amacını anlatmaya çalışıyorum dilim döndüğünce...
Slow Food Fikir Sahibi Damaklar'daki Kıvanç Duvarımıza yerleşip gönüllerimize sıcacık dokundunuz bile!
Sevgiyle kalın
Yeşim Güriş
koraymaral
08-10-2009, 12:41
Az önce internette bir paylaşım sitesinde izledim şarkıyı.O kadar güzel bir hazırlıktı ki beni çok etkiledi.Süperdi..Helal olsun...Bu grubun her türlü organizasyonuna her türlü desteği vermekten mutluluk duyarım. Sesim güzel değildir ama başka konularda belki elimden bişey gelir ..Selamlar..
Av.Koray MARAL
mü-kem-mel! inanılmaz etkileyic olmuş. azıcık kıskandım bile, keşke ben de söyleyenlerden biri olabilseydim diye geçti içimden:)
video'yu facebookta izledim, araştırdım ve işte burada buldum sizi. artık ben de varım:)
bu projede yer alan herkese gercekten cok t.ederim.çok faydalı olmustur umarım bu calışma.
bu projede yer alan arkadaşların yureklerine sağlık
Geç fark etmiş olsam da..
Emeği geçen herkesi kutlarım, çok güzel bir proje ve harika olmuş.
gokhankasarci
09-10-2009, 23:29
Proje kültürel değerlerimiz ile doğamızın yok oluşuna dair bir el uzatmadır. Tebrikler...
Ben televizyondan izleyemedim buradan izledim, türkü zaten muhteşem ama agaclar.net le bütünleşince daha bi muhteşem, daha bi dikkatle izlenir oldu benim için. İnşallah devamı gelir, kurumuş topraklar, yanan ormanlar, agacların kesilip betonlaşan şehirlerin seller altında kalışının eşliğinde yeni bir klip söz ve beste ile.
Yürekten kutlarım arkadaşlar.emeğinize ve yüreğinize sağlık.
gülen gül
10-10-2009, 12:50
bugun gordum ve cok etkilendim,
harika olmus emeginize ve yureginize saglik.
HititAjans
10-10-2009, 14:33
Arkadaşlar bu ekip harika gerçekten dinlerken zevkle dinledim.
Ben sürekli yabancı müzik dinleyen birisiyim ama sesler harika gerçekten başarılı.
Harikalar bu arkadaşlar bu forumda kayıtlı ise tanışmak isterim.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
şarkıyı bizde Forumumuzda üyelerimizle paylaştık..
http://www.cafetusba.net/49-farkli-sanatci-ile-divane-asik-gibi-vt5793.html
Doğa için çalıp, söyleyenlere ve destekleyenlere Teşekkürler..
Başarılarının devamını dileriz..
Sevgiler, Saygılar...
Fraternity
11-10-2009, 21:43
Tek kelimeyle söylüyorum mükemmel olmuş bütün emeği geçen arkadaşları sonuna kadar tebrik ediyorum...
Selahattin Yılmaz
11-10-2009, 21:56
Agaclar.net toplantısı gibi bir şey olmuş bu ya hu :)
Tebrikler...
******* cok guzel bi proje olmus.projede yer alan her kesi tebrik ediorum ve basarilarin devamini diliyorum, bi tane daha klip fena olmaz :D
Klibi baştan sona gözümü kırpmadan, adeta nefes almadan izledim ve pek bi gururlandım doğrusu. :)
Müzik benim yaşamımdaki "olmazsa olmaz"lardanken, doğa sevgisini vurgulayan, bu konudaki duyarlılığı, farkındalığı ifade edecek bir projenin müzikle ifade edilmesi beğenimi kat kat arttırdı.
İzlerken, bir taraftan da proje (http://www.dogaicincal.com/dicnedir.html) içinde fiili olarak bulunamadığıma hayıflandım . Bundan sonraki çalışmalarda içinde olacağımı umut ediyor; yeni çalışmanın mi majör ton yerine, daha feminen (;)) bir tondan kurgulanmasını diliyor, tüm emeği geçenlere sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.:)
bu klipte rol almak istrdim.yeni yapilacak bi klip olursa katilma gibi sans var mi?
projedeki herkes bu sitede var mi?
emeği geçen herkezin ellerine sağlık mükemmel gerçekten harika
mustafa44
12-10-2009, 12:23
gerçekden süper ötesi bir çalışma bu çalışmaların içersinde olabilmek için ne gerekiyorsa yaparım
çoookk güzel bi çalışma olmuş..sıkılmadan defalarca izleyebileceğimz bi çalışma..
simarik_deli
12-10-2009, 13:58
Süper yapmışlar şarkıyı. Özellikle her türden ensturmanın katılması çok güzel. herkes büyük özveriyle çalışmış. Ne diyim tebrikler..
Emeğinize sağlık tekrar tekrar dinliyorum ne denebilirki muhteşem olmuş, sanırım paylaşılan her güzelliğin paylaştıkça kat kat daha değerlendiğini bizlere göstermişler. Çok etkilendim en çok ta doğa için çal adını beğendim.
gözlerim dolu dolu, burnum sızılı sızılı dinledim, dinliyorum. ne güzel bir ışık ne canlı bir ümit hayat adına.
taa içinize sağlık.
Kadir Başkök
12-10-2009, 16:37
Yapanların ellerine,dillerine sağlık.Harika bir çalışma olmuş. Ama bence bir kliple kalmayıp ikinci,üçüncü,dördüncü kliplerinde yakın zamanlarda gelmesi gerekir diye düşünüyorum. Ne kadar güzel olsada klibin zamanla eskiyeceği ve yapacağı etkinin azalması söz konusu olabilir. Kıvılcımı çakmışken ateşi körüklemek ve bu olayın daha büyük etki yapabilmesi için yeni projelerle desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Gercekten cok güzel olmus elinize saglık defalarca dinledim. cok hoş olmus peki bunu mp3 olarak da dinlememiz mümkün mü böle bi şansımız var mı ?
lastmohikan
14-10-2009, 20:57
çıldırdı duygular ,gönül toprağından fışkıran fideler meyvelerini salar temiz yarınlara.
Proje çok güzel,müzik çok etkileyici,gençlerimiz ise harika ve umut vericiydiler.Emeği geçen herkesin eline,diline,yüreğine sağlık.
cok guzel bır proje....aklınıza emegınıze saglık..cok basarılı.. bugun e posta yoluyla dınledım ılkkez ve muhtesem....pıyasada ve gundemde olan bırcoklarından cok cok daha guzel
ve de anlamlı.. emegı gecen destekleyen herkesi tebrık edıyorum.
beyzagıda
15-10-2009, 10:03
elinize yüreginize saglık çok güzel olmuş projeye katılan tüm dostları kutluyorum
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık devamını da bekliyoruz :)
Süperr. Emeği geçen herkesi kutluyorum.
Çok güzel bir çalışma devamının gelmesi dileğiyle
gokovali
15-10-2009, 22:19
Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Gerçekten zevkle, defalarca izlenebilecek bir klip olmuş. Umarım bunun arkası gelir.
Tekrar tebrik ederim.
nejlakayali
16-10-2009, 01:09
Günlerdir dinliyorum dinliyorum, söylüyorum söylüyorum bıkmıyorum. Herhalde türküyü bu kadar vazgeçilmez yapan ses ve enstrüman zenginliği diye düşünüyorum.
Evet çok güzel olduğunu tekrar söylemiyeceğim, çünkü süper bir şey, ağaçlar net ailesini kutlarım.
Bu arada yeni gelen aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
Bunu daha ileriye taşımalıyız, burada kalmamalıyız, yeni projelerle devamı gelmeli, haydiyin gençler projelerimizi hazırlayalım ve yönetime sunalımmmm.
Çok çok çok güzel bir çalışma .. Çok büyük tebrikler.
ibrahimt
16-10-2009, 08:25
Harika, mükemmel, tarifi çok zor bir şey bu. Emeği geçenler; elinize, yüreğinize sağlık.
Bahar Erdem
16-10-2009, 14:47
Gerçekten bu işi başaran herkezin yüreğine sağlık. Dünden beri olabildiğince arkadaşa ulaştırmaya ve yaymaya özen gösteriyorum. Yeni çalışmalarda emeğimin geçmesinide çok isterim. Sanatçı ya da müzisyen değilim ama doğa severim. Doğa için yürekten bişeyler yapmak ve başarılı olmak çok güzel olsa gerek. Bunu bize de tatdırırsanız eminim benim gibi düşünen arkadaşlarda çok mutlu olurlar. Saygı ve sevgiler...
Koyu yeşil
16-10-2009, 17:39
Çok beğendim, emeği geçen herkesi kutlarım, ellerine sağlık. Gururla, duygulanarak dinledim.
Kadir Başkök
16-10-2009, 17:44
Yapılan çalışma insanları doğa için duyarlı olmaya davetti. Ama sanki birşeyler eksik kaldı. Birçok yeni üye aramıza katıldı bu arada ama, yaptıkları yorumların çoğu müziğin güzelliği ve farklı bir klip oluşuyla ilgiliydi. Daha öncede yazıldı ama bir kez de ben yazayım. Arka planlarda kesilen ağaçlar,kayan topraklar, yanan ormanlar ve bozulan doğa ile ilgili görüntüler olsa idi dahamı etkileyici olurdu acaba. (Bu arada yöremin Çal dağındaki katliamıda hatırlatmak isterim)http://haber.sol.org.tr/yazarlar/ahmet-cinar/cin-isi-japon-isi-bu-is-emperyalist-isi-17381
Daha öncede yazıldı ama bir kez de ben yazayım. Arka planlarda kesilen ağaçlar, kayan topraklar, yanan ormanlar ve bozulan doğa ile ilgili görüntüler olsa idi daha mı etkileyici olurdu acaba?
Durumu açıklamaya çalışmıştım...
Fırat Çavaş Playing for Change ile bağlantı kurup, çalışmaya başladığında kimsenin aklında, bunun bir Doğa için Çal projesi olacağı fikri yoktu.
Kayıtları yaptıkça birlikte izliyorduk. Bugün de 10 kişi oldu, bugün 15 diye devam ederken, gruba Can Narin de katıldı.
Onun sesinden dinlediğim "Sen yağmur ol, ben bulut" cümlesinin tetiklemesi üzerine başladı her şey... Bu arada çalışmanın yarısından fazlası tamamlanmıştı.
Müzik her zaman ilgi geçer, bunun daha da fazla ilgi çekeceği belliydi. Doğa sorunlarına ilginin az olduğunu ilk elden biliyorum. Bakınız; forumun Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları (http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=18) bölümü :)
Bu çalışma, neden "piiiişşşt" deme görevini üstlenip, çektiği ilgiyi doğa sorunlarına da yönetmesin?
Görüntülerin yeterince doğa görüntüsü içermemesinin nedeni bu. Diyeceksiniz ki senin avatarınla başlıyor. Projenin amacını belirledikten sonra, Tayfun'un yer aldığı görüntüler, benim meşhur ağacın altında tekrar çekildi ve onlar montajlandı.
Geleyim esas söylemek istediğime. Bu kurumsal bir bir ciddiyet ve kurumsal olaraklar içinde hazırlanmış bir çalışma değil.
Sorun belli, ona işaret etmek için, elime geçen olanağı kullandım.
Çekim yapılan videonun bile sınırlı bir süre için, ödünç alındığını söyleyeyim de gerisini siz düşünün :)
Tüm yapılması gerekenleri belli kişilerden beklemeyin. Bizim elimizden şu an için, sizleri ve destekleyen STK'ları dinlemek için başını çevirmiş, konuya duyarlı bir kalabalığı toplamak geldi. Hazır dinliyorlarken, söylenmesi gerekenleri söyler misiniz?
Sevgiler :)
Kadir Başkök
16-10-2009, 21:55
Durumu açıklamaya çalışmıştım...
Sevgili Malina özür dilerim gözden kaçırmışım.:( Ama bu projede ne amaçlandığını, sadece müzik yapmak olmadığını birilerinin söylemesi lazım...
Neden "birilerinden" bekliyorsunuz?
Müzik aracılığıyla, konuya uzak kişilerin dikkatini, doğayla ilgili konulara çekme işini yaptılar. Devamını da onlardan mı bekleyeceğiz?
Aslında, destekleyen STK'lardan beklediğim, tam da bu zamanda yaptıklarını dile getirmeleri ve neler yapılabileceğini anlatmalarıydı. Ama nedense ses çıkmıyor.
in search
17-10-2009, 02:16
Yapılan çalışma çok güzel ve katkısı olan herkese Teşekkür etmek gerekir.
Ne yazık ki ancak bu gece DİÇ şarkısını dinleme fırsatım oldu,ve çok etkilendim,insanın gerçekten tüyleri ürperiyor..Sadece Şarkısı mı var diye merak ettiğimde ise videosunu da izledim ,gerçekten harikasınız.. Başka ne denir ki ?
Teşekkürler tekrardan...
Selamlar,
Emeği geçen herkese teşekkür ederim, kaç kere izledim bilmiyorum, içim kabardı resmen. Çok şeyler demek istiyorum ancak aklımdan geçen herşey uçuşuyor resmen, tek kelimeyle inanılmaz bir proje. Devamı mutlaka gelmeli ve hatta hep sürmeli bence.
Müzik, doğa ve en önemlisi insanlar... eh, herşey var. Ellerinizden öperim. Ellerinize sağlık tekrar ve tekrar.
PS. Katkısı olan herkes görevini yapmış, sıra bizde sanırım. Elimden geldiğince ben de insanların bu konuya dikkatini çekmeye çalışacağım, söz veriyorum.
ARGUVANLIM
18-10-2009, 15:58
hani klibi izlediğimden beridir "divane aşık gibi" dolaşıyorum...harika bir klip olmuş ve ayrıca çok anlamlı bir proje olmasının da etkisi çok büyük herhalde ben bu şarkıyı ilk volkan konak söylediği zaman severek dinlerdim ama artık bu videoyu dönderip aktarıp 10 15 kere izliyorum her izlememde farklı bir duygulara dalıp gidiyorum emeğinize yüreğinize sağlık sizleri canı gönülden kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum...
arkadaşlar merhaba siteye yeni katıldım. hoşbulduk öncelikle
arkadaşlar doğa için çal projesi çok ama çok başarılı ve mükemmel bir çalışma bende çoğu kişi gibi facebooktan ilk videoyu izledim fakat divane aşık gibi den öncede bir video izlemiştim oda aynı her ülkeden yabancı müzisyenlerin katıldığı bir projeydi şimdi o videoyu arıyorum ama bulamıyorum bana bulmamda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler....
hatırlatmak amacıyla söylüyorum ( street müzisyenleriydi )
divane aşık gibi den öncede bir video izlemiştim o da aynı her ülkeden yabancı müzisyenlerin katıldığı bir projeydi şimdi o videoyu arıyorum ama bulamıyorum bana bulmamda yardımcı olur musunuz?
http://www.playingforchange.com/episodes/2/Stand_by_Me
Bu mu?
çok güzel olmuş zaten sevdiğim bir parçaydı ama daha bir renk katılmış yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...:rolleyes:
meşepalamudu
19-10-2009, 15:16
Nette gezerken logo gözüme takılmıştı ama şimdi haberdar oldum ve dinledim parçayı, uzun zaman olmuş sanırım siteye uğramayalı:( Başa
alıp dinliyorum son yarım saattir:) Sitenin linkini de şimdiden tüm listeme gönderdim bile
http://www.playingforchange.com/episodes/2/Stand_by_Me
Bu mu?
kesinlikle buuu çok teşekkür ediyorum malina çok sağol beni mutlu ettin :)
Kuzey Rüzgarı
20-10-2009, 17:05
Bunca yıldır bu eserler söylendi, yorumlandı fakat; cover tarzı ve bu kadar pırlanta gibi gençlein sesinden anlamını herşeyle, doğayla, insan ve yaşamla daha da bir yeri özel oldu. Tebrik ediyorum var olun. Destek sonsuz:)
enisgokce
20-10-2009, 17:08
Çok teşekürler emeğinize sağlık arkadaşlar...
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir iş başarmışsınız.Şarkı,sesiniz ve enerjiniz süper..
onuronur
20-10-2009, 23:04
Çok güzel olmuş hakikaten elinize emeğinize sağlık..
İlk duyduğum günden bu yana aşık oldum bu guruba. Divane aşık gibi eskiden de dinlediğimiz ve çok beğendiğimiz bir şarkıydı. Bu gurubun eşsiz yorumuyla ayrı bir boyut ve güzellik kazanmış. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Birbirinden farklı tarzlarda söyleyen bu kadar kişi ,Türkiye'nin bu kadar farklı illerinden bu kadar güzel insanların bir araya gelmesi ve tabi ki yavru vatan Kıbrıs, ve güzelim müzik aletlerimizle ancak bu kadar güzel bir mozaik ortaya çıkabilirdi. Ellerinize ve yüreğinize sağlık. Başarılarınızın devamını bekliyoruz.
Çok başarılı bir çalışma olmuş. En çok da finali hoşuma gitti. Çalışmada emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum.
refikler
22-10-2009, 20:06
Sevgili Dostlar;
Bu klibin fikri kimden çıktı ise ve de kimler gönül koyup gerçekleşmesine sebeb
oldu ise bu dünyada da öbür dünyada da mekanı cennet olacaktır.Kimsenin şüphesi olmasın Refik Özcan
disimiqrop
23-10-2009, 10:32
cok guzel olmuş arkadaslar emegi gecen herkesi tebrık edıorum..muhtesem bırsey olmuş yaa
Önce facebookta ulaştık ve paylaştık. Sonunda mail olarak da elime geçti. İnanın günce ortalama 3 kez farklı yerlerden heldi bu hafta. ağaçlar.net'in bir elemanı olarak çok hoşuma da gitti doğrusu. Keşke benim de emeğim geçebilseymiş. Emeği geçenlere teşekkürler.
Bu çalışmadan sonucunu gördükten sonra haberim oldu; gurur duydum doğrusu.
Bu çalışmanın bir benzerine yine facebookta ulaşmış, paylaşmıştık. Hangi ülkede yapıldığını hatılamıyorum. Yine çok bildik bir şarkıydı.
siigneem
24-10-2009, 09:34
yaptığınız iş mükemmel olmuş.. emeğinize sağlık..
nikomedia
24-10-2009, 10:23
Olağan üstü güzel bir iş çıkartmışsınız. Gönlünüze, emeğinize sağlık. İnanın çocuklarımla büyük bir zevk ve hayecanla izledik. Şimdi sürekli içimize sindire sindire dinleyip, izliyoruz.Sitemizin böyle bir oluşumda birebir bulunması ve böyle güzel bir siteye üye olmak ayrıca bir mutluluk ve gurur kaynağı. Bu konuda yardımımız dokunamadığı için çok üzgünüm.Tekrar tekrar emeklerinize, gönlünüze sağlık.
buradan esinlenilmiş sanırım ama olsun tek kelime ile harikaydı basarılarınızın devamını dilerim hepinizin sesi harika ama benim favorim deniz gökceler büyüleyici bi sesi var hepinizi tebrik ederim dilerseniz o videoyu tüm dünya hostinglerine yükleye bilirim (( :
buradan esinlenilmiş sanırım ama olsun tek kelime ile harikaydı basarılarınızın devamını dilerim hepinizin sesi harika ama benim favorim deniz gökceler büyüleyici bi sesi var hepinizi tebrik ederim dilerseniz o videoyu tüm dünya hostinglerine yükleye bilirim (( :
Hala mı sanıyorsunuz? :)
Bu her yerde dile getirildi, sitede de yazıyor...
Cumhur Tonba
24-10-2009, 14:46
Bu sabah CNN de Cumartesi-Pazar kuşağında davetli idiler.
canerbaser
24-10-2009, 19:09
gurur verici cok duygu dolu olmuş gerçektende harikasınız :))
(parantez)
25-10-2009, 23:52
doga icin cal--- süper bisey olmus.. ilk dinledigimde cok begendimm.. facebookta bakiyorum herkes paylasmis.. süper bir proje.. ülkemize böyle projeler lazim..
tam destek !!
koraysu01
26-10-2009, 17:24
tüm forum üyelerinden ricam bir kez olsun Deniz GÖKÇELERLE görüşme ihtimalim var mı..inanılmaz şekilde haran oldum kendisine..ayrıca ağaçlar.net bundan sonra favorim..
bilgi@dogaicincal.com adresine isteğinizi iletebilirsiniz.
Çünkü türkü zaten iliklerine kadar aşk.
egetropical
27-10-2009, 18:32
sn malina merhaba,
bu klibi kendi sitemde nasıl yayınlarım. yardımcı olursanız sevinirim.
http://goji.blogcu.com
yaylaboztaş
28-10-2009, 01:11
Bütün dostlar en doğru yaklaşımlarla yorumlarını yaptılar.Ağaçlar.net gibi bir
siteye yakışan bir çalışma, kutluyorum.
Ben maçka doğumlu bir üyenizim. Sizi bu denli etkileyen bu türkünün bana
neler ettiğini bir bilseniz. Bu türküyü arkadaş toplantıllarında, bazı etkinliklerde
bir çok kez okudum. Ne zaman 'Sen Yağmur Ol Ben Bulut Maçka'da Buluşalım'
kısmına gelsem göz yaşlarımı tutamam. Ayrılık, özlem ve sevgi ne kadar yalın
anlatılmış ve ne kadar çıkarsız...Buna bir de çocukluk özlemini eklerseniz ....
Siz olsanız ağlamaz mıydınız. ? Saygımla.
Samsunlu55
28-10-2009, 19:15
Biraz önce Pal Fm'de şarkının bir kısmı çaldığını duydum.
gerçekten çok başarılı bir çalış sabah karşılaştım televizyondaa ve hala dinlemekteyim defalarca dinledim (:
Klibi ben de çok beğendim ancak beni üzen bir tarafı da oldu.Bir Karadenizli olarak tek kare Karadeniz fotoğrafı yoktu.Maçka'da buluşalım derken tek kare bir Maçka görüntüsü olsaydı süper olurdu.İnsanların gözü yeşile doyardı.Yine de emeği geçen herkesin diline yüreğine sağlık.
Sponsorsuz çalışma için çok şey bekliyorsunuz...
Sponsorumuzu proje bittikten sonra, DVD'lerin çoğaltılma aşamasında bulduk ve DVD'leri ancak böyle yapabildik.
Video bile ödünç alınmıştı. Siz neden Karadeniz'den görüntü yok diyorsunuz :)
Buyrun, buradan buyrun.
112675
Bütün müzisyenlerin emeği geçen herkesin ellerine yüreğine sağlık,müthiş,çok güzel bir çalışma olmuş Tebrikler
Sponsorsuz çalışma için çok şey bekliyorsunuz...
Sponsorumuzu proje bittikten sonra, DVD'lerin çoğaltılma aşamasında bulduk ve DVD'leri ancak böyle yapabildik.
Video bile ödünç alınmıştı. Siz neden Karadeniz'den görüntü yok diyorsunuz :)
Projenin aşamaları hakkında bilgi sahibi olmadığım için duygularımdan bahsetmiştim.Amacım insanlara neler kaybettiklerini düşündürecek görüntülerin olmasının iyi olacağını ifade etmekti. Karadeniz görüntüsü olsaydı demem ise sadece şarkıda adı geçtiğinden...yoksa Türkiye bizim...dünya bizim...Asla sitem etmek istemem.Doğa için hiçbirşey yapmayan insanların bolca olduğu bir dünyada karanlığa ışık yakıp yol göstermeye çalışanlardan ancak ricamız olur.Sevgiler...
Cenk Demir
03-11-2009, 14:35
Gerçekten bir solukta dinlediğim çok güzel bir klip ve şarkı olmuş.Doğa için böyle bir çalışma gerçekten çok güzel olmuş.Bu siteyide bu şarkı sayesinde buldum.Emeği geçen herkeze gerçekten sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. :)
tekrar tekrar dinliyorum ve nefis
trt 1 de doğa için cal var su anda
Evet arkadaşlar program şimdi bitti.
Ne diyeyim ki bilemiyorum hislerimi ifade edemiyorum inanın.
Harikaydı yine, her defasında gurur duyuyorum, kalbim bir başka çarpıyor, gözlerim yaşarıyor.
Program bayağı uzun oldu, teşekkürler D.İ.Ç ekibi.
eGeMaWiSi
05-11-2009, 17:41
Harika bir çalışma olmuş emeği geçenlere sonsuz teşekkürler
Bu fikri oluşturan, emeğini,birikimini yeteneğini koyan herkesi kutluyorum. çok güzel bir çalışma.Doğa için çal klibini her dinlediğimde içim titriyor sanki.Öyle güzel söylemiş ve çalmışlarki insanın ruhu yıkanıyor adeta.
Müzikle birlikte, müzikten öte birşeyler var.Türkiye'den bu kadar genç pırıl pırıl arkadaşın yeteneklerini, birikimlerini ; bu koşuşturmalı telaşlı şehir hayatında unutulan, varliğımızı sürdürmemizi sağlayan doğaya dikkat çekmek için yapmaları çok anlamlı.
Türkiye'nın her yöresinden gençlerin olması geleceğe yönelikumutlarımızı arttırıyor.Şu bölgeden var da niye bu bölgeden yok diye ayrımcı düşünceler içinde olacağımıza; belki de zorluklar ve özveriyle yapılan işin güzelliği karşısında, saygı ile eğilip ancak alkışlayabiliriz.Veya daha da fazlasını yapıp olabilecek yeni projelere katkıda bulunabiliriz,yeni projeler üretebiliriz.
Hepimiz insanız ve hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz.
Yüreğinize sağlık,başarılarınızın devamını diliyorum...
ilkayalp
06-11-2009, 21:19
Enfes bir çalışma olmuş. Bir müzik adamı olarak hayranlıkla izledim ve dinledim. Amaç hem evrensel hemde çok önemli. Doğayı hep birlikte ve gerektiği gibi koruyacağız.
Yürekten kutluyorum.
Çalışmalarınızın sürekliliği için nelere ihtiyaç duyulduğunu bilmek katılım sağlamak isteyenler için iyi bir şey olacaktır.
Muhteşem olmuş,gerçekten söyleyecek söz yok, nefesini tutup izliyor ve bitmesini istemiyor insan... Bu kadar mı etkiler, tüylerim diken diken oldu, gözlerim dolu dolu izledim...yürek işi işte bu... Ve bunu hissediyorsunuz.... O kadar özel... Emeği geçen herkezi ve katılan sanatçıları da teker teker kutluyor ve yürekten tebrik ediyorum .....
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.