PDA

View Full Version : Doğa İçin Çal 1 / Divane Aşık Gibi

Sayfalar : 1 [2]

ruzgargugu
09-11-2009, 22:06
hepside birbirinden kıymetli değerli sanatcılarımız hepinize saygı ve sevgi duyuyorum

aozken
09-11-2009, 23:31
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür etmek boynumun borcu. nefis bir klip olmuş. tekrar tekrar dinlemek ve izlemek büyük keyif veriyor.

macchupicchu
10-11-2009, 10:48
emeğinize sağlık cok güzel olmuş.. bütün emeği geçen arkadaşlara saygı ve sevgilerle..

yalcinterzioglu
10-11-2009, 12:04
gerçekten çok güzel bi klip olmuş. elinize sağlık harika

maniacprince
10-11-2009, 15:20
Ekipte bulunan tüm arkadaşların eline,yüreğine dillerine sağlık.Ender bi çalışma olmuş gerçekten uzun zamandır ben bu kadar içten bi müzik dinlemedim doğayla bütünlüğü harikasınız arkadaşlar alkışlardan fazlasını hak ediyorsunuz

bacardi55
12-11-2009, 18:10
emegi gecen herkesin ellerine saglık...

paranoyak
19-11-2009, 12:29
Merhaba,

Bir şarkı orjinalinden farklı olarak bu kadar güzel olabilirdi, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum böyle bir eseri oluşturdukları için.

Önerim ise şu,

önceki sayfada bir DVD resmi gördüm fakat içeriğini bilmiyorum eğer sadece zaten internette dolaşan klipse satış biraz az olur diye düşünüyourm. Sizin de bildiğiniz gibi bir projeyi başarı ile oluşturmak için maddi olanakların yeterli olması gerek.

DVD ye sadece klibi değilde ek olarak, katılan tüm sanatçıların söyledikleri şarkıların hepsini kaydetsek (eğer zaten öyle değilse) ve biz bu 45 sanatçının tamamını sunsak kişiler istediklerini dinleseler çok daha fazla satış olur diye düşünüyorum. Çünkü insanlarla konuşuyorum kimi birini çok beğenmiş diğeri ötekini ve o beğendiği kişinin söylediği şarkının tamamını dinlemek için almayı isteyecektir.

Böyle bir olanak var mı?
Saygılar

malina
19-11-2009, 16:36
DVD'de Divane Aşık Gibi yer alıyor. Tanıtım amaçlı olarak bir miktar yapıldı, satılmıyor.
Daha sonra yapılacak parçalar belli bir sayıya ulaşınca, satılmak üzere hazırlanma ihtimali var. Yani pek yakında değil... :)

gökceada
19-11-2009, 23:01
Bu akşam yemekte küçük kızım "Baba sana bir şey izleteceğim' dediğinde elimden çatalımı bıraktım ve seyrettlm kliibi. Ağaçlar netin çalışması olduğu anons edilince inanın çok gururlandım. Kızımada bak ağaçlar net eylerse guzel eyler diye havamı bile attım. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

İşte size anadolu der gibi olmuş.

Evet, evet , seyrettigimde cilginlasip fomüle edemedigim tanimlama bu idi.

Der gibi olmusu fazla. iste bize anadolu...

paranoyak
20-11-2009, 15:30
DVD'de Divane Aşık Gibi yer alıyor. Tanıtım amaçlı olarak bir miktar yapıldı, satılmıyor.
Daha sonra yapılacak parçalar belli bir sayıya ulaşınca, satılmak üzere hazırlanma ihtimali var. Yani pek yakında değil... :)

Cevabınız için teşekkürler, peki bizlerin bir şekilde sanatçıların söyledikleri şarkıların tamamını bulma şansımız yok mu? Anladığım kadarıyla bütün sanatçılar şarkıyı baştan sona bir kere söylediler. Sonrasında her sanatçıdan 5-10 saniyelik parçalar alınarak birleştirildi ve bu muhteşem eser ortaya çıktı. Benim aradığım şey o sanatçıların söyledikleri şarkıların tamamı, mesela Bestem Yuvarlak veya Deniz Gökçeler'in Divane Aşık Gibi şarkısını tamamını bulma şansım var mı?

Sevgi Saygı Hoşgörü

malina
20-11-2009, 17:37
Hayır, düşündüğünüz gibi hepsi baştan sona söyleyip, alınan parçalar birleşmedi. Sadece Tayfun Turan baştan sona okudu. Diğerlerine sadece belli bölümler okutuldu ve Tayfun çıkarıp onlar eklendi. Birkaç kişi daha olsa, Tayfun tümüyle yok olacak diye korktuk :)

paranoyak
21-11-2009, 08:49
Hayır, düşündüğünüz gibi hepsi baştan sona söyleyip, alınan parçalar birleşmedi. Sadece Tayfun Turan baştan sona okudu. Diğerlerine sadece belli bölümler okutuldu ve Tayfun çıkarıp onlar eklendi. Birkaç kişi daha olsa, Tayfun tümüyle yok olacak diye korktuk :)

hımm tüh üzüldüm şimdi, yani şimdilik o şarkıları bulamayacağız. Tayfun beyin de eline sağlık dinlerken hep diyordum bunları kim düzenledi diye, tam bir deli şi:)

Bir dahaki çalışmayı en 70 kişilik bir grubtan bekliyoruz Tayfun Beyi kesmez artık 45 kişi:)

cevabınız için teşekkür ediyorum bu arada, aramaktan kurtardınız beni
Sevgi Saygı Hoşgörü

malina
21-11-2009, 11:49
hımm tüh üzüldüm şimdi, yani şimdilik o şarkıları bulamayacağız. Tayfun beyin de eline sağlık dinlerken hep diyordum bunları kim düzenledi diye, tam bir deli şi:)

Bir dahaki çalışmayı en 70 kişilik bir grubtan bekliyoruz Tayfun Beyi kesmez artık 45 kişi:)

cevabınız için teşekkür ediyorum bu arada, aramaktan kurtardınız beni
Sevgi Saygı Hoşgörü

Bir yanlış anlamayı düzelteyim :)

Yönetmen - Yapımcı: Fırat Çavaş
Yardımcı Yönetmen: Tayfun Turan
Video çekim, Kurgu: Fırat Çavaş
Düzenleme: Fırat Çavaş
Kayıt, Miksaj: Stüdyo Çatı (Fırat Çavaş)
Mastering: Barış Büyük

transfer1975
25-11-2009, 16:32
Emeğinize teşekkürler

redplanet
01-12-2009, 10:01
mükemmel bir çalışma

Halil Solak
16-12-2009, 01:12
günlerden beri dilimde bu türkü. tanıdığım herkese de dinletiyorum. gözlerini kırpmadan hayran hayran izliyorlar. etkilenmemek elde değil. hele bir de doğa için yapıldığını bilince insan güzel ve farklı duygulara kapılıyor. hepsine tek tek teşekkür ederim. emeğinize sağlık.

ysf14
16-12-2009, 09:21
çok güzel bir çalışma olmuş..emeği geçen herkese teşekkürler..

bari
16-12-2009, 11:58
Mükemmel ötesi bir çalışma. Herkesin yüreğine sağlık. Bence çok tutar. Özellikle Deniz Gökçeler söylerken tüylerim diken diken oldu..

sonfenomen
17-12-2009, 10:06
çok güzel bir çalışma olmuş değişik seslerin aynı şarkıda buluşması etkileyici ve bunu doğa için yapmaları çok güzel. emeği geçen herkese teşekkürler.

mutlucihan
21-12-2009, 10:50
Ağaçlar.net dergisini önceleri takip ederdim. Tekrar televizyonda karşılaşmak güzeldi. Doğa için çalmak, site kurmak ve sürdürmek kolay değil. Emeği geçen, izleyen, paylaşan herkese teşekkürler.

Küresel ısınma ve doğayı koruma amaçlı klipler yayınlamak elimden geldiğince destek vermeye çalışıyorum.
Yerel bir televizyonda çalışıyorum, Adana'da. Klibi yayınlamak çok isterim. Bu konuda ne yapılabilir? DVD dağıtımı olmadığından- TV formatında yayın amaçlı bir kopyasına nasıl ulaşabilirim?

"Sen yağmur ol, ben bulut, Maçka'da buluşalım"

malina
21-12-2009, 13:22
bilgi@dogaicincal.com adresine yazıp, gönderilmesini isteyebilirsiniz.

gökceada
03-01-2010, 03:31
Sevgili Malina tekrar tesekkürler.

Aldo
07-01-2010, 15:55
Arkadaşlar;

Emeği geçen herkesin eline, diline, yüreğine sağlık.
Bu memlekette hala kaliteli işlerin yapılabilceğini gösteren nadide bir çalışma olmuş.
Devamını dört gözle bekliyoruz...

EmrecanTiMURÇiN
04-02-2010, 22:31
Emek veren herkesi yürekten kutluyorum. Süper bir çalışma. Yüreklerinize sağlık.

leventyasar
21-03-2010, 21:51
Divane aşık gibi klibinin peşine takıldım ve bu siteyi buldum. Yaylalarda büyümüş bir insan olarak çok etkilendim. Bahçe işleri ise en çok zevk aldığım işler.
Levent yaşar

Kemal Kabcık
19-04-2010, 21:39
Volkan KONAK Ağabeyimin Beğenisini Kazanacak ve Onun Bestesi ile Can Bulacak; Bir Şeyler Yazabilmeyi Çok İsterdim!.

"DOĞA İÇİN ÇAL"mak İSTİYORUM EY GÜVENLİ DOST

Doğa İçin Çalmak İsteyince Ben De Divane Oldum!.
Doğa İçin Çalmak İsteyince Ben De Divane Oldum!.
Bağlamam Çalmak İster, Bağlamam Çalmak İster; Aldım Soluğu Maçka'da!.
Bağlamam Çalmak İster, Bağlamam Çalmak İster; Aldım Soluğu Maçka'da!.
Ben Doğanın Sevgisiyle, Ben Yarimin Nefesiyle; Maçka'dayım, Maçka'da!.

Doğa İçin Çalmak İstiyorum Ey Güvenli Dost!.
Doğa İçin Çalmak İstiyorum Ey Güvenli Dost!.
İster Bir Bağlamada, İster Bir Kemençede; Anarım Ben Maçka'yı, Anarım Maçka!.
İster Bir Bağlamada, İster Bir Kemençede; Anarım Ben Maçka'yı, Anarım Maçka!.

AĞAÇLAR.NET DOSTLUKLARINA TEŞEKKÜRLER!.

Saygıdeğer Arkadaşlar; DOĞA İÇİN, Bir Şeyler Yapmak İstedim!. Katkılarınızla; DAHA İYİ ve DAHA GÜZEL, Bizlerin, DOSTLUKLARIN OLMALI, diye düşünüyorum!. TEŞEKKÜRLER!. SAYGILARIMLA!. İYİ Kİ VARSINIZ!.

balbay
22-04-2010, 18:12
Ben vurmalılar dan herhangi birisini çalabilirim. Ritim sazlardan birisine talibim. Ayrıca Hafta sonları Alaçatı ya gelebilecek olan arkadaşlar olursa AĞAÇLAR.NET-AĞAÇLAR.ORG ( tişört yaptırmak için çalışma yapıyorum, tabi yönetime sunduktan sonra ) tanıtımı ile DOĞA İÇİN ÇAL GECELERİ düzenlemek üzere tanıtım yapabilir, çok ciddi olarak basında yer alarak amacımıza ulaşabiliriz.

Dost Kitap Ömer Hocam da büyük katkı verecektir. Görüşlerinizi bekliyorum.

Süha Şendoğan
26-04-2010, 13:12
Ağaçlar.net üyesi olupta bu klibi ve duyuruyu duymamış olmam beni utandırdı.
Sevgili Malina çok teşekkürler.

malina
26-04-2010, 13:30
Neredeyse ikincisi yayınlanacak :)

watergirl
11-05-2010, 13:20
Gerçekten çok güzel olmuş tebrik ederim.

Dimar
27-07-2010, 21:30
Bu şarkı çok Güzel Olmuştu :)

gbeleli
29-07-2010, 21:16
Hasbelkader buldum siteyi.

Beni hüngür hüngür ağlattınız.

Emeğinize sağlık.

Her zaman gencecik olan türkülerimize her dem genç kalan gençlerimiz sahip çıkınca sonuç; mutluluk gözyaşlarıyla sulanarak, bereketlenen yürekler oluyor. Ben hüngür hüngür ağladım.

Türkülerimiz böyle yürekten, böyle çoşkulu, böyle çeşitli, böyle renkli söyleniyorsa geleceğe umutla bakmam için ne çok şey buluyorum.

balbay
29-07-2010, 21:52
Türk' ü anlamak için Türkü ( Türk 'ü ) dinlemek gerek.

Bu topraklarda yaşayan insan topluluğuna Türk diye tabir ve tarif eden yüce Atam da çok severmiş Türkülerimizi.

köknar
29-07-2010, 22:40
Bir sonraki çalışmanın hangi eser ile yapılacağı konusunda ne gibi bir eğilim var? Bu konuda anket yapılsa nasıl olur? Aday eserler içinden en çok talep alan seçilebilir.

balbay
29-07-2010, 22:53
Bence artık her hangi bir eski, bilinen eseri, ilk iki projede ki gibi (değişik mekanlar da değişik katılımcılarla ) yapacak olursak artık gereken ilgiyi bulamayacaktır.

Yine fikrimi söylüyorum, kendimize ait sözler, beste ve katılımcılar ile, doğa için çaldığımızı gösterecek farklı bir proje olursa bir adım daha ileriye gidilebilir.

Aksi halinde bildik bir şarkının, ilk iki projede olduğu gibi seslendirmesi atık yeterli ilgiyi görmeyecektir.

köknar
29-07-2010, 23:03
"Playing for change" organizasyonunda olduğu gibi sokakta müzik yapan sanatçılar ile de bir çalışma gerçekleştirilebilir.

joyless
01-08-2010, 16:27
harika bir çalışma tebrikler

aligokcen
03-08-2010, 13:32
Dostlar emeğinize yüreğinize sağlık...

kagan1177
01-05-2011, 16:03
Şarkı seçimi çok güzel.Doğa için insanları harekete geçirmeliyiz.umarım daha çok şarkılar dinleriz sayenizde.Emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.

lombakmummy
02-05-2011, 22:29
süper olmuş

sinasi6
07-10-2011, 11:31
Emeği geçen herkesin ellerine, yüreklerine sağlık. Müthiş olmuş. Her gün tekrar tekrar dinliyorum bıkmadan.

özce2581
10-10-2011, 14:34
çok güzel klipler ve şarkılar emeği geçenlerin eline sağlık bende elimden geldiğince sloganınızı üye olduğum sitelerde paylaşmaya çalışıyorum umarım az da olsa bi katkım oluyordur sizi seviyoruz doğa için hep beraber olmak dileğiyle..:))

gülincarmen
17-03-2013, 14:50
cok güzel

gülincarmen
17-03-2013, 14:51
gercekten tebrikler

omerguler
06-07-2014, 12:07
Yüreğinize sağlık

folkano
27-10-2014, 10:58
Çok başarılı bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler.

toroskartali
22-11-2014, 14:28
bravo

kubra ceceli
04-01-2019, 18:29
cok güzel bir parca

Nazo06
05-01-2019, 07:12
İşlerinizde başarılar. Gerçekten güzel bir iş çıkarıyorsunuz.

selviahmet50
30-01-2019, 19:10
bu radyo cok keyif veriyor https://www.radyodinletv.com/wp-content/uploads/cilek-fm.jpg

mutbirlik
08-09-2020, 16:10
Bu parçayı yorumlayan ve bizlere sunan herkese çok teşekkür ederiz.

giresunbilgi28
09-01-2024, 19:43
Teşekürler. (https://giresunbilgi.com.tr/category/giresun-bilgi-bankasi-3/giresun/)