View Full Version : Yapı Marketlerde Satışı Olan Bitkiler
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
mandalinleerik
18-04-2013, 22:33
Dün Baumax'a uğradım. Kaktüslerde indirim var 2,90 TL. ve resimdeki Ficus Ginseng'i aldım onunda fiyatı 5,90 TL formu biraz bozulanları 5.90 TL.den satıyorlar. Ama ben beğendim.
392047
serkan_istanbul
27-04-2013, 21:29
bugün alibeyköy ağaç a.ş fidanlığına gittim. neye bakacağımı şaşırdım. çok çiçekli e.milli 3.90, guara çalısı 6.90 baya büyük, ortancalar 14.90 civarıydı, çiçek fidanları alisyum, mine , begonyalar , petunyalar, 50 krş, orkideler phal 21.90 dan başlıyordu, makinamı almadığım için resim çekemedim, sardunyalar 4.90, bodrum papatyaları 4.90, çin karanfilleri 4.90, gala rengarenk vardı 17 tl ve 19. 90 , güller vardı 7.90, o kadar çok çeşit vardı ki aklıma gelenler bunlar cıvılcıvıldı delirdim . bu arada herkese iyi akşamlar. kaktüsler sukulentler dış mekanlar iç mekanlar allahu ekber dedim ilk kez gittim ben oraya.
Mustafa Abdal
28-04-2013, 14:22
Kartal praktiker'e uğradım bitki bölümünü tamamen iptal etmişler. Tasfiyeye başlamışlar sanırım. Oldukça geç keşfetmiştim. 2 ay kadar önce gittiğimde diğer yapı marketlerde olmayan birçok sukulent türü vardı.
birtancan
28-04-2013, 20:16
Ataşehir Bauhaus'da 1 tane Vanda kalmıştı, Ankara'dan geldiğim için götüremem diye almadım. Rengi ve boyutu çok güzeldi. Çalışanlardan öğrendiğim kadarıyla ithal bitkiler Salı günü geliyormuş.
persembe günü a101 de afrika meneksesi ve kaktüs 3 tl haberiniz olsun :)
n.yıldız
29-04-2013, 13:59
Teşekkürler sevgili shenile. Kaktüsleri kaçırmamam lazım. İnşallah ben dersten çıkana kadar bitmez kaktüsler.
siz yinede bakarsiniz a101 brösürüne girin internetten a101 yazarsaniz baka bilirsiniz :) sevgilerimle
n.yıldız
29-04-2013, 15:48
Hemen baktım zaten sevgili shenile. Keşke üzerinde de o yapay çiçekleri olmasa :)
gösteris amacli yapmislar onlari yani eger birgün acarsa öyle cicek verir ihtimalliyle koymuslar :)
Mustafa Abdal
05-05-2013, 23:04
Tipik küçük hesaplar yapmanın, plansız programsız büyümenin sonu. İyi kötü tohum satarak bir sistem oluşturmuş bir firma 3 liraya tohum satmak yerine 33 liraya fide satayım der. Herhangi bir hazırlık yapmadığından sonuçta eline yüzüne bulaştırır. Domates fidesi sipariş etmek istedim. Siparişin durumu için 4 gün sonra hala ödeme bekleniyor ibaresini görünce firmayı aradım. ödeme yaptığımı ve kayda geçmediğini belirttim. Bir bakalım deyip 1 dakika sonra sorun neydi diye tekrar sorunca, konuyu aktardığımı ancak ciddiye almıyorsunuz sanırım diyerek siparişi iptal ettiğimi söyledim. Tamam diyerek parayı iade edeceklerini söylediler. Herhangi bir şekilde kusura bakmayın nasıl telafi edebiliriz gibi bir yaklaşımda olmayınca siteye tekrar baktım. Tipik dolandırılık mantığı ile elde olmayan malı satmışlar. halen parada iade edilmedi. İnternet üzerinden bu tür dolandırıcılıklar için başvurulacak bir merci varmıdır. Benim yaşadığım problemi yaşamamanız dileği ile
Tipik küçük hesaplar yapmanın, plansız programsız büyümenin sonu. İyi kötü tohum satarak bir sistem oluşturmuş bir firma 3 liraya tohum satmak yerine 33 liraya fide satayım der. Herhangi bir hazırlık yapmadığından sonuçta eline yüzüne bulaştırır. Domates fidesi sipariş etmek istedim. Siparişin durumu için 4 gün sonra hala ödeme bekleniyor ibaresini görünce firmayı aradım. ödeme yaptığımı ve kayda geçmediğini belirttim. Bir bakalım deyip 1 dakika sonra sorun neydi diye tekrar sorunca, konuyu aktardığımı ancak ciddiye almıyorsunuz sanırım diyerek siparişi iptal ettiğimi söyledim. Tamam diyerek parayı iade edeceklerini söylediler. Herhangi bir şekilde kusura bakmayın nasıl telafi edebiliriz gibi bir yaklaşımda olmayınca siteye tekrar baktım. Tipik dolandırılık mantığı ile elde olmayan malı satmışlar. halen parada iade edilmedi. İnternet üzerinden bu tür dolandırıcılıklar için başvurulacak bir merci varmıdır. Benim yaşadığım problemi yaşamamanız dileği ile
İnternet üzerinden yapacağınız her türlü mal ve hizmet alımı 4077 ve 4822 sayılı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Yasası içerisinde Mesafeli Satışlara girer. Bu yasa çerçevesinde satışı yapacak firmanın belirli şartları yerine getirip şu anda konuyla yetkili Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin alması gerekir. Konunun ana başlıklarını vermeye çalıştım. Detaya girmeye kalksam sayfalarca yazmam gerekir.
Yukarıda yazdığım gibi yetkili bakanlık Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın sitesine girin. Konuyla ilgili Genel Müdürlük sayfalarında aradığınızı bulacaksınız.
İstenen bilgileri Bakanlığa aktarın. Resmi şikayetinizi yapın. Sonucu da yine bu sayfalarda bizlerle, detaylarıyla paylaşın. Bütün arkadaşlar böyle bir durumda nasıl hareket edeceklerini öğrensinler.
Durum bu. Yasal olarak yapmanız gerekenler ilk önce yukarıda belirttiklerim. Saygılar.
Adalet Yağcı
06-05-2013, 21:37
Tipik dolandırılık mantığı ile elde olmayan malı satmışlar.
Sayın meraklı amatör;
Zengarden hakkında önceki senelerde de yazıştık bu başlıkta.
Zengarden'den bu güne kadar aldığım tohum ve fidelerden bir çok arkadaşım gibi benim de hiç şikayetim olmadı.
Fide satışları son derece iyi, fideler özel plastik kutularda hiç solmadan ulaşıyor elinize.
Bir sorun yaşarsanız da telafi ediyorlar.
Zengarden VİLMORİN den çok daha kaliteli tohum satıyor.
Mustafa Abdal
07-05-2013, 08:16
Sayın meraklı amatör;
Zengarden hakkında önceki senelerde de yazıştık bu başlıkta.
Zengarden'den bu güne kadar aldığım tohum ve fidelerden bir çok arkadaşım gibi benim de hiç şikayetim olmadı.
Fide satışları son derece iyi, fideler özel plastik kutularda hiç solmadan ulaşıyor elinize.
Bir sorun yaşarsanız da telafi ediyorlar.
Zengarden VİLMORİN den çok daha kaliteli tohum satıyor.
Sn. Adalet hn. Türkiyede, bu tür tohum, fide gibi ürünlere ulaşma zorluğu yaşadığımızdan bende elbette zengarden'firmasının hizmete devam etmesini isterim. Ben sadece başıma geleni paylaştım,
olayın kronolojisi ise şu şekilde.
4 nisan mail ile ürünlerin stokta olduğunu bildirdiler.
26 nisanda sipariş verdim ve ödeme yaptım, sipariş verebilmem için ürün tanıtımında yazan stok bekleniyor ibaresinin site tarafından değiştirilmesi ve siparişe açılması gerekir.
30 nisan site üzerinden 26 nisanda ödeme bilgisini bildirmeme rağmen halen ödeme bekleniyor ibaresini görme ve siparişi iptal etme tarihi. Bu arada elimizde mal kalmadı veya fideler yetişmedi kusura bakmayın diye bir ifade açıklama gereği duymadılar.
30 nisan telefondaki beyefendinin önünde havale ekranının açık olduğunu parayı gönderiyor olduğunu söylediği tarih.
6 mayıs tekrar aramam üzerine, parayı göndereceklerini ve 7 mayısta teyit için arayacaklarını söylemeleri.
Ellerinde olmayan bir malı satışa sunmayı ve ödeme alma işlemini ben dolandırıcılık olarak tanımlıyorum. başka bir tanımı varsa beyefendilerin hakkını yemek istemem. Parayı iade etmemeleri ise bir başka konu.
Bu arada bende daha önceden alışveriş yaptım çimlenmeyen bir iki tohum oldu. bu konuyu bu platformda konuşma gereği duymadım çünkü çimlendirmede hata benimde olabilirdi ve nihayetinde bir ürün elime geçmişti. Ama buradaki konu, elde olmayan mal için ödeme almaları ve parayıda iade etmemeleri.
Bu arada sizin sorun yaşamamanıza sevindim. Bazı müşterilerine de sorun yaşatmadıklarını görmüş olduk. Ben kendi yaşadıklarımı aktardım, doğal olarak alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar durumu kendileri değerlendireceklerdir.
Adalet Yağcı
07-05-2013, 16:33
Sayın meraklı amatör;
Yaşadığınız olay hoş değil, haklısınız.
Ancak, fide işinde Zengarden başka bir firma ile ortak çalışıyor, tohum sadece Zengarden'in.
Size özelden Zengarden sahibi Serhan beyin telefonunu yazıyorum, durumu kendisine anlatın.
Bu gibi konularda çok duyarlı ve ayrıca nazik bir insan.
Kendisi çok yoğun olduğunda telefonuna bakamayabiliyor, siz ısrarla tekrar arayın açacaktır.
umurtuncer
07-05-2013, 22:20
Sayın meraklı amatör;
Yaşadığınız olayı sizin gözünüzden bakınca haklı gözükebilir fakat firma ile yaklaşık üç senedir alışveriş yapmaktayım mutlaka sıkıntılar olmuştur olacaktır bunu bir çok alanda dev firmalarda bile yaşamaktayız ben çok sık takip etmekteyim hemen hemen her ay 2 veya 3 siparişim olur bir kere bile sıkıntı yaşamadım hatta aldığım iki ürünü benden bir hafta sonra indirime sokmuşlar aradaki farkı bile istedim ve yerine ücretsiz hediyeler gönderebilecek kadar amatör (profesyonel olsalar başlarından savarlardı ) bir firmadır işini severek yapan hele bazı yorumlardaki gibi dolandırıcılık yaparak para hesabı yapacak bir firma değildir gibi geliyor bana. Sizin yaşadığınız sıkıntı mevcut durum ile internet sitelerinin birbirini tutmaması gibi geliyor. Bunu da cidden amatörlüklerine verin bence.
mmanager
08-05-2013, 10:29
İyi günler ben de aynı firmadan aldığım tohumların çimlenmediği için kendilerine mail attım.Kaktüs tohumlarından bahsediyorum sizlere .Cevap verdiler nasıl bir ortama diktiğim hakkında bilgi istediler ben de bilgi verdim.Ektiğim ortamda bulunan avrupadan gelen tohumlar ve diğer edindiğim tohumları çimlendi sadece onlardan aldığım tohumlar çimlenmedi.Aslında çimlenmesi daha kolay tohumlardı daha iriydiler.Sonra başka firmalardan da aldım yine çimlenmemişlerdi kendi elde ettiğim tohumlar bile çimlenirken...Öğrendimki Türkiyede satılan tohumların çoğu bayat oluyormuş.Ben de lazım olduğu zaman Almanya dan ve hatta Macaristan dan tohum almaya karar verdim....Ama art niyetli olduklarını düşünmüyorum belki de tedarik süresi gecikmiştir nasıl olsa gelecektir diye sizden siparişi alıp o andaki müşteriyi kaçırmamak mantığıyla gecikme de olunca gönderememişlerdir.
Mustafa Abdal
08-05-2013, 11:15
Sayın meraklı amatör;
Yaşadığınız olay hoş değil, haklısınız.
Ancak, fide işinde Zengarden başka bir firma ile ortak çalışıyor, tohum sadece Zengarden'in.
Size özelden Zengarden sahibi Serhan beyin telefonunu yazıyorum, durumu kendisine anlatın.
Bu gibi konularda çok duyarlı ve ayrıca nazik bir insan.
Kendisi çok yoğun olduğunda telefonuna bakamayabiliyor, siz ısrarla tekrar arayın açacaktır.
İyi niyetiniz ve yardımcı olma çabanız için teşekkür ederim Adalet Hn. Fide işinde ortak olması Serhan beyin parayı tek başına tahsil etmesine veya sıteyi kurup yönetmesine engel olan bir durum değil. Fideyi gönderememesi bir noktaya kadar bağışlanabilir ama önümde havale ekranı açık, şimdi gönderiyorum ifadesi hele 2 kere aramaya rağmen gönderilmemesi hiçbir iyi niyetle ve duyarlı birisinin yöneteceği bir organizasyonla bağdaşmıyor. Kendi param için dileniyor durumuna düşmek hoş bir durum değil ayrıca beyefendi ile uygar bir iletişim kurabilecek morale hiç sahip değilim.
Sayın meraklı amatör;
işini severek yapan hele bazı yorumlardaki gibi dolandırıcılık yaparak para hesabı yapacak bir firma değildir gibi geliyor bana. Sizin yaşadığınız sıkıntı mevcut durum ile internet sitelerinin birbirini tutmaması gibi geliyor. Bunu da cidden amatörlüklerine verin bence.
Sn umurtuncer;
Mevcut durum ile internet sitesinin durumunun tutmaması 1-2 gün bilemediniz 5-6 gün olur. 4 nisanda satışa çıkarıp elinde mal olmadığını 30 nisanda fark edip satıştan malı çekmek amatörlükle açıklanabilecek bir durum değil. Burada esas sorun 2 kere istenmesine rağmen parayı iade etmekten imtina etmeleri.
...Ama art niyetli olduklarını düşünmüyorum belki de tedarik süresi gecikmiştir nasıl olsa gelecektir diye sizden siparişi alıp o andaki müşteriyi kaçırmamak mantığıyla gecikme de olunca gönderememişlerdir.
gecikme olsa 4 nisanda satışa çıkardıkları malı 6-7 nisanda satıştan çekip stok bekleniyor derlerdi Sn mmanager. 30 nisana kadar satışta tutmazlardı.
Sonuç olarak adam öldürmedilerya ne olcak 3-5 kuruş para almışlar, üzerine yatmışlar alt tarafı, diyerek kendi açımdan bu başlıkta noktalıyorum. Ama hakkımı aramaya devam edeceğim. Paranın üzerine yatmanın herzaman kazandırmayacağını göstereceğim. Tüketici hakem heyeti için kaymakamlığa gidebilme imkanım yok, internet üzerinden başvurmak içinse e-devlet şifresi veya mobil imza gerekiyormuş. Bir e-devlet şifresi ile işe başlayalım bakalım.
Satisla ilgili karisikligi mazur gorsek bile paranin hala iade olmamis olmasi enteresan. Maksadin paranin uzerine yatmak oldugunu sanmiyorum da bir lakaytlik ve beceriksizlige denk geldiniz herhalde. Ben de gecen hafta aksam ustu siparis verdim. Sabah 10'da guzel bir paketle urunler elimdeydi. Hadiyesiyle birlikte. Cok memnun kaldigim bir alisveristi. Demek ki ongorulen sistem isliyorsa gayet basarililar ama sistemde olusan aksakligi yonetme becerilerii yokmus. Merak etmeyin eninde sonunda biri duruma el koyar, magduruyeinizi telafi eder. Umarim.
serkan_istanbul
09-05-2013, 11:17
bu gün a101 e gidin bence orkideler vardı 12.90 ben aldım burdan, küpeliler baya gelişmişler , difenbahyalar vardı, seflerada vardı 12.90 bilginiz olsun orkidem bendekilerin aynısı ama olsun.
Sayın Meraklı Amatör,
Yaşadığınız sıkıntı hoş değil.
Sakın buraya yazacaklarımdan Zengarden firmasını savunduğumu sanmayın. Bende tıpkı sizin gibi yaşadıklarımı aktaracağım.
Zengarden firmasıyla yıllardır alışveriş yapıyorum. Sadece iki küçük sorun yaşadım onlarda da sorun çok hızlı bir şekilde aşıldı. Birinde bir ürün eksik gelmişti, hemen gönderdiler, diğeride geçen sene fide satmaya yeni başladıklarında katmerli küpe fide siparişi vermiştim. Biri hemen bozulmuştu maille durumu akatrdım Serhan bey hemen ilgildi yenisi gönderildi. Her iki gönderimde kargo parasınıda kendileri ödedi.
Serhan bey'le zaman zaman mail ortamında birbirimize yazarız, zaman zaman fiyattan tutun başka konularda kendilerini eleştiririm. Mutlaka son derece nazik ifadelerle konuyu tartışırız.
Demek o ki Serhan bey'e ulaşmaya çalışın inanın konuya çok duyarlı yaklaşacak ve sorununuzu en kısa sürede çözecektir.
Umarım bu gibi durumlarla bir daha ne siz ne de bizler karşılaşırız.
vallah serkan abi tebrik ediyorum seni sansliymisin :) bizim burda sabahin köründe siraya diziliyorlar insan bulamiyor **** getirmiyorlar.
bende almayi düsünüyordum ama gidemedim nasip kismet ama gercekten güzel mis güle güle büyüt :) hayirli olsun sevgilerimle
serkan_istanbul
09-05-2013, 13:33
vallah serkan abi tebrik ediyorum seni sansliymisin :) bizim burda sabahin köründe siraya diziliyorlar insan bulamiyor **** getirmiyorlar.
bende almayi düsünüyordum ama gidemedim nasip kismet ama gercekten güzel mis güle güle büyüt :) hayirli olsun sevgilerimle
bence yakınsa hemen bak kimse almamıştır belki başka bitkilerde var haberin olsun.
vallah keske gide bilsem.
bakayim eger sansim varsa esim aksama isten geldikten sonra gider bakarim, varsa alirim. a101 bana biraz uzak kaldigi icin gidemiyorum baska renkler yok muydu tek beyaz mi vardi abi?
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş anneler günü dolayısıyla 10-11-12 mayıs tarihlerinde %15 indirim vardı bugün gittim.Biraz hayal kırıklığına uğradım çiçekler bakımsızdı bazılarında etiket yoktu.Değişik açelya çeşitleri vardı(çilli) 4.90 TL,Begonyaların çiçekleri çok güzeldi ama yaprakları delik deşik çürüktü sanırım tırtıl yemiş.Kırmızı dipladenia sarmaşık 12TL çok güzeldi almadığıma pişman oldum.Çok değişik kaktüs çeşitleri vardı ben pek kaktüs sevmememe rağmen küçük arajmanlar 24,50 TL çok hoşuma gitti.Resimlerde küçük gözüküyor ama kaktüsler Red Kit 'teki gibiydi büyük top şeklinde olan 825 TL.Yaprak kenarları beyaz olan sakız sardunya 3,50 TL bir tane aldım.Bir sarı begonya aldım.Bir sarı mini gül aldım.Çilli açelya aldım 4,90 TL.Aslında bardak menekşe istiyordum ama henüz gelmemişler.Yine fazla resim çektim eklemeye çalışıcam.Herkese mutlu sağlıklı günler ...Bu arada Tüm annelerin anneler gününü şimdiden kutlarım...
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 1
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 2
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 3
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 4
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 5
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 6
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 7
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 8
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 9
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 10
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 11
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 12
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 13
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 14
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 15
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 16
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 17
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 18
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 19
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 20
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 21
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 22
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 23
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 24
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 4
402551
Bu sarmaşık ilgimi çekti. İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 'nin internet üzerinden satışı varmıdır acaba.
sn. abone34 emeyinize saglik cicekleri teker teker cekip bizi bilgilendirdiginiz icin cok tesekkür ederim .saygilarimla
Tohumcu Nılgun
10-05-2013, 20:29
Sayin abone34, ellerinize saglik :)
Fotograflar da, bitkiler de cok guzel.
Gitmis gormus kadar oldum.
402551
Bu sarmaşık ilgimi çekti. İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 'nin internet üzerinden satışı varmıdır acaba.
bildiğim kadarıyla yok ama şu linkde sayfanın altında satış noktaları var
stanbul Aa ve Peyzaj A.. (http://www.istanbulagac.com.tr/tr/goster.asp?id=3712&t=1)
Rica ederim arkadaşlar.....Ne denir bilmiyorum fotoğraflara güle güle bakın seyredin..Bu arada fotoğraflara tekrar bakınca kırmızı begonya ile çin karanfilini almadığım için pişman oldum. Eve gelince araştırdım Elatior Begonia 'larda direk güneş gelmeyen yerlerden hoşlanıyormuş .Dışarı güneşin altına koymuşlardı.Bende ismi bana biraz farklı geldiği için bu tür heralde güneşden hoşlanıyor demişdim .Yapraklardaki Bozulmalar güneş'den olmuş sanıyorum.
Bayrampaşa Real'de neredeyse 1 aydır gidip gelip şu kaktüscüklere bakıyodum. Geçen hafta girdiğimde tomurcuklanmış olduklarını farkettim. Benim anlamadığım marketin içinde güneş görmeyen yerde nasıl da çiçeklendi bunlar. acaba ortamın ışığından mı oldu? Ben de daha kendim kaktüs çiçeklendirme beceresine ulaşamamış olduğumdan hemen aldım tanesi 5 liraydı. Oradan da Ikea ya geçip şu çok sevdiğim saksılardan aldım dışına.Biraz büyük geldi ama ciciler :) Bunların da tanesi 2 liraydı.
Bu arada Ikea'daki kaktüslerden kesinlikle uzak durulmalı. Son gittiğimde felaket haldeydiler.
403784
403785
Mustafa Abdal
13-05-2013, 20:11
402551
o sarmaşık değilde ruj çiçeğinin bir çeşidi olabilir Sn. Jezebel
o sarmaşık değilde ruj çiçeğinin bir çeşidi olabilir Sn. Jezebel
O eskiden bende vardı adı da Scindapsus pictus (Argyraeus) (Pothos sarmaşığı)
http://www.agaclar.net/forum/675841-post64.htm
Bulursam alırım artık.
Dün Eskişehir'de 30 Nisanda açılan Baumaxx'a gittim.
3.25 TL'ye küçük saksıda 6-7 yan sürgünü olan euphorbia obesa, euphorbia caput medusa, sarı çiçekli milii, Aeonium arboreum v. atropurpureum 'Schwarzkopf' (bende vardı ama bonsai formunu beğendim), iki soğanlı ve çiçekli scillia aldım.
İşin ilginci yan tarafta silikonla sahte çiçek yapıştırılmış klasik kaktüslerin çiçekli kaktüs olarak 4,50 TL'den satılması idi.
İlk açıldığı günlerdeki çeşitliliği nasıldı bilmiyorum ama meraklısı için hala güzel kaktüs ve sukulent türleri var Baumaxx'ta. Eskişehir'de veya yakın illerde oturanlar bir an önce gitmeli. Bu arada kaktüslerin olduğu tezgah ve onun yanında bulunan tezgah altına da baksın gidenler. Orada da çok sayıda kaktüs ve sukulent gizlenmiş! Sanırım yer darlığından... Sahte çiçeklilerden onları koymaya yer kalmamış tezgahta.
Kipa Balçovada
407816
407817
.
çiçeksever
24-05-2013, 16:00
Dün Eskişehir'de 30 Mayısta açılan Baumaxx'a gittim.
3.25 TL'ye küçük saksıda 6-7 yan sürgünü olan euphorbia obesa, euphorbia caput medusa, sarı çiçekli milii, Aeonium arboreum v. atropurpureum 'Schwarzkopf' (bende vardı ama bonsai formunu beğendim), iki soğanlı ve çiçekli scillia aldım.
İşin ilginci yan tarafta silikonla sahte çiçek yapıştırılmış klasik kaktüslerin çiçekli kaktüs olarak 4,50 TL'den satılması idi.
İlk açıldığı günlerdeki çeşitliliği nasıldı bilmiyorum ama meraklısı için hala güzel kaktüs ve sukulent türleri var Baumaxx'ta. Eskişehir'de veya yakın illerde oturanlar bir an önce gitmeli. Bu arada kaktüslerin olduğu tezgah ve onun yanında bulunan tezgah altına da baksın gidenler. Orada da çok sayıda kaktüs ve sukulent gizlenmiş! Sanırım yer darlığından... Sahte çiçeklilerden onları koymaya yer kalmamış tezgahta.
Sayın skaraca,açılış tarihi herhalde 30 Nisan olacak.19 Mayısta ben de Baumaxtaydım.14.90 dan 2 tane Orkide ile 7.90 a sarkan petunya aldım.Ayrıca Migrosta 1.5 e Fesleğen vardı.Bayağı büyük ve canlıydı.
Ankara da campanula arayan arkadaşlar,
Halin karşısındaki akvaryumcuların önünde fide, bitki satanlarda bol miktarda campanula nın satışta olduğunu gördüm. Fiyatı 7,5 lira.
Bilgilerinize..
n.yıldız
28-05-2013, 14:06
Perşembe günü A 101' e begonya, kalanchoe ve gül geliyormuş. 5 TL.
Teşekkürler Feriha Hanım :)
5'i zorladım ama 6'dan alabildim. 3-4 kane kaldı bilginize :)
Ankara da campanula arayan arkadaşlar,
Halin karşısındaki akvaryumcuların önünde fide, bitki satanlarda bol miktarda campanula nın satışta olduğunu gördüm. Fiyatı 7,5 lira.
Bilgilerinize..
Ankara da Acer palmatum arayan arkadaşlar.. Karşıyaka seralarında Uzman ya da Dallıoğlunda (hep karıştırırım)
411862
411863
Taylor 50 lira civarı, alttaki küçükler 15 lira civarıda fiyatla satışta.. Geçtiğimiz yıllarda zorla bulabildiğimiz Acerlerin değişik türleri gelmeye başlamış.. Bilglilerinize..:)
Acer Palmatum Taylor da aklım kaldı. :)
denizakvaryumu
04-06-2013, 15:36
Ankara da Acer palmatum arayan arkadaşlar.. Karşıyaka seralarında Uzman ya da Dallıoğlunda (hep karıştırırım)
Uzman da çok fazla var...özellikle bonsaici arkadaşlar kaçırmasın.
İthal acerleri Koçak ta da gördüm...
Bu arada geçen senelerden yeni olarak "salvia victoria" nın 3 rengi de gelmiş...
Aslanağzının bodur varyetelerinden sonra YÜKSÜK OTU ÇİÇEĞİNİN aynısı olan varyeteleri de gelmiş...
İşin açıkçası karşıyaka dan ne zaman ne çıkacağı asla belli olmuyor en umulmadık çiçekçiden bile farklı değişik çiçekler çıkabiliyor...
Sadece kapıların karşısındaki çiçekçilerden bahsetmiyorum, çevre yoluna çıkan ana cadde ve karşıyakaya çıkan ara sokaklardaki çiçekçilere bile uğramak gerekiyor.
Hatta ithalat zamanı (senede 3-4 kere) istenilen türleri getirebileceklerini de öğrendim..
Ancak hızla çoğalan yapılaşmaya ne kadar direnirler bilemem...
Dün Şaşkınbakkal Migros ta iyi durumda phlanopsisler 19 da 9,90 tl ye inmişti. Bütün Migroslarda geçerli mi bilmiyorum ama özellikle hediye etmek için orkide almak isteyenlere çok güzel bir fırsat :)
Orhan Özbilgiç
07-06-2013, 17:59
Biraz önce, Marmara Forum Bauhaus'a gidip, aydınlatma direklerinin fiyatlarına baktım. Birkaç dakikalığına 'Bahçe Dünyası'na uğradım.
Yeni bitkiler (Özellikle Sardunyalar) indiriyorlardı. Fotoğraf çekmek için vaktim yoktu.
Samsun'da bir arkadaşımın bahçesinde, İzmir'den alıp getirdiği Oranj renkli sardunyayı çok beğenmiştim.
İndirilenler arasında o renktente vardı. Birde hoşuma giden tatlı bir pembe ile ikisini aldım.
Fiyatı: 3.90 tl.
serkan_istanbul
10-06-2013, 23:20
Bayrampaşa bauhausta phaller indirimde 9.90 gayet sağlıklılar var baya vardı, dendribiumlar var indirimde 9.90 ve cybidiumlarda var 9.90. Sardunyalar 9.90, ismini bilmediğim çalılar vardı minik çiçekli 3.50, çiçek ve biber domates fideleri 4.90 kuruş, normal indirimde olmayan phaller 24.90, dendribium ve oncidiumlar 23 tl, ben indirimdekilerden aldım. Resimleri aşağıda . CYBİDİUM VE DENDRİBİUM.
beylikdüzü bauhouse'a bardak menekşeler gelmiş 4,90 TL...diğer çiçeklerin durumu pek iyi değildi...
nodesperat3
19-06-2013, 22:12
Merhaba arkadaşlar, bugün Muğla Kipa'da küçük kaktüslerin yanında sukkulentlerin de satıldığını gördüm. Fikir vermesi açısından aldıklarımın resmini ekliyorum. Türler hiçte fena değil ve fiyatları 3.29TL
419007
Merhaba arkadaşlar
Öğrenmek istediğim acaba yakınen Bayrampaşa Bauhausa giden varmı..Clematis fiyatları benı ilgilendiren
Mustafa Abdal
06-07-2013, 18:18
Merhaba arkadaşlar
Öğrenmek istediğim acaba yakınen Bayrampaşa Bauhausa giden varmı..Clematis fiyatları benı ilgilendiren
Bayrampaşada varmı bilmiyorum ama kozyatağında 3-4 çeşit var, Çiçekleri hepsinin benzer renkte-uçuk pembe. 19.90 tl.
kartal124
06-07-2013, 21:17
Merhaba arkadaşlar
Clematisler 19.90 TL.
turuncu ve sarısını bulamıyorum.biryerler varsa almak isterim...
Biraz önce, Marmara Forum Bauhaus'a gidip, aydınlatma direklerinin fiyatlarına baktım. Birkaç dakikalığına 'Bahçe Dünyası'na uğradım.
Yeni bitkiler (Özellikle Sardunyalar) indiriyorlardı. Fotoğraf çekmek için vaktim yoktu.
Samsun'da bir arkadaşımın bahçesinde, İzmir'den alıp getirdiği Oranj renkli sardunyayı çok beğenmiştim.
İndirilenler arasında o renktente vardı. Birde hoşuma giden tatlı bir pembe ile ikisini aldım.
Fiyatı: 3.90 tl.
sarısı ve turuncusu varmıydı aldığınız yerde? özellikle sarı
411862
411863
Taylor 50 lira civarı, alttaki küçükler 15 lira civarıda fiyatla satışta.. Geçtiğimiz yıllarda zorla bulabildiğimiz Acerlerin değişik türleri gelmeye başlamış.. Bilglilerinize..:)
Acer Palmatum Taylor da aklım kaldı. :)
Çok güzel benim de aklıma takıldı.;)
Kozyatağı Bauhaus'ta phal. 19.9o, dendr. 22-23, bir de çivit rengi gösterişli phal. vardı 66 lira.
Sayın kartal124 arkadaşım.teşekkür ediyorum..
Kozyatağı Bauhaus'ta dün Afrika menekşeleri 4.90, çiçekleri geçmiş olanlar 2 lira idi.
Çiçekleri geçmiş ama gayet sağlıklı idiler.
Sayın Balıkcı' nın sözünü ettiği çivit rengi phal. ler. Bence gereksiz pahalı. İnsan 60tl ye ağaç satın alır.
Oysa diğerleri bayramda bir kutu lokum yerine bir çiçekseveri mutlu edecek bir armağan. (Tek cümlede 3 kez 'bir' dedim bu arada )
Ağaç.A.Ş'ye giden arkadaşlar var mı acaba güncel olarak? Heuchera çeşitleri gelmiş mi, bilen gören var mıdır acaba? :)
o mavi phalinopsisler asilaniyor bir kac defa cicek actiktan sonra beyaz rengine geri dönüyor diye biliyorum ben
Sevgili shenile, almamak için iyi bir neden daha belirtmiş. Yalnız aklım da biraz karışmadı değil. Acaba elimizdeki beyazlardan birine ortanca gibi muamele etsek mavileşir mi? Denemeye değer. Gerçi mavi çiçek meraklısı arkadaşlarımızdan (örneğin hemen aklıma geliveren sevgili jezebel ) başka beyaz çiçeklerde böyle denemeler yapmış olanlar var mıdır acaba?
bugün bayrampasa bauhaus a gittim ve orkidelere baktim orkideler 20.90 idi iki cesit orkide vardi tuhaf di cinsleri ama renkleri cok hos du.
ben bir tane beyaz yeşil aldim son birtane kalmisdi cicekleri acmis birsey olmaz ötekisini de alacaktim lakin evde yerim olmadigindan biraktim :)
ilksenozturk
13-08-2013, 07:01
cambria
ilksenozturk
02-09-2013, 07:09
beylikdüzü baumax son fırsat ürünlerinde;
2 mt üstü ayva ağaçları 9,90 (hatta birinin üstünde meyvesi vardı)
oldukça gelişmiş greyfurt 14,90 (limonlar da var )
çiçekleri açmadan solmuş ama gövdesi ve kendisi çok sağlıklı büyük kasımpatı saksıları 1,90
mmanager
02-09-2013, 08:54
Arkadaşlar Adana real avm de Praktikerler kapandığı için mağazada çiçek reyonu tekrar açılmış ruj çiçekleri 5,90 TL idi .Mumu çiçeği diye yazmışlar ama ...Praktikerlerin yerine hangi yapı market açılacak bilen **** duyanlar var mı?
Uzun zamandır forumda hareket yok biraz resim yükleyelim.İstanbul büyükşehir belediyesinin alibeyköy barajyolundaki fıdanlığına gittim bugün.Önceki mesajlarda yazmışdım ama nasıl gidildiğini tekrar yazim mesaj atıp soranlar var. Metrobüs’den ayvansaray durağında inip feshaneye doğru gidin feshanenin otoparkının önündeki otobüs durağının ordan Eyüp-alibeyköy baraj yolu minibüsleri geçiyor onlara biniyorsunuz.yalnız alibeyköy baraj yolu olmasına dikkat edin diğerleri geçmiyor.Sonbahar dolayısıyla çiçekli bitkiler yoktu.çiçekleri geçmiş bitkiler indirimdeydi.En çok minyatür mandalina hoşuma gitti yaklaşık 30-40 santimlik boyu vardı ve üstü misket büyüklüğünde mandalina doluydu 10 TL civarı olsa alacaktım ama 45 TL gibi uçuk bir rakamdı.Yapı marketlerde 2,50-3 TL arası olan sardunya saksıları 1,25 TL diğer saksılarda ucuz.Ber ordayken bir televizyon ekibide çekim yapıyordu.Meyva fidanları hoşuma gitti boyutlarına göre 4,90-10-25 TL civarı idiler.4,90 TL ayva fidanı aldım yaklaşık 100 cm.yapraklarında siyah noktalar vardı mantar olduğunu tahmin edip ordaki bitkilere bakan kadına sordum ama atılan gübreden yanmışdır dedi.Eve gelince araştırdım mantara benziyor inşallah düzelir.Herkese iyi günler
leventali
14-09-2013, 00:19
Ne ilginç! Bitki de bile en ucuzu Barış Çiçeği ???? (Mesaj #2315)
MİGROS lara phaller gelmiş fiyatı 17,90 tl ...
gayet iyi diğer fiyatlara göre burda çiçekçilerde 50 tl satılıyor.
Seabert74
18-09-2013, 15:50
Ben de geçen haftasonu MArmara Forum Bauhaus'dan çiçekleri dökülmüş bir orkide aldım; 9,90 TL. Köklerin çoğu kurumuş görünüyor, eve gelince kökleri çıkardım, temizledim, kalan birkaç canlı görünen kökü yaşatabilirsem çok mutlu olacagım. Temizlediğim kökleri poşete geçirip 2 gün beklettim, sonra da diktim. 1 hafta sonunda şimdilik bir tepkisi yok, umarım yaşama tutunur. Orkide bakımında buradan okuyarak teoride çok şey öğrendim, umarım pratiğim de başarılı olur.
Kasada duran bayan ; "bu çiçeksiz şeylerin ne kadar meraklısı var, alıp alıp açtırıyorlarmış" dedi, gülümsedim, umarım benimki de açar :)
Seabert74
23-09-2013, 15:54
Önceki mesajımdaki orkidem sanırım hayata tutundu, şimdilik keyfi yerinde görünüyor.
O cesaretle dün Marmara Forum Bauhaus'tan bir orkide daha aldım :) Bu seferki önceki aldığımdan daha iyi durumda, sanırım diğer tarafta çiçekleri dökülenleri hemen buraya alıyorlar. Takip etmekte yarar var :)
tranquila
27-10-2013, 23:46
Resimlerini de koysanız :)
Seabert74
30-10-2013, 16:59
Resimlerini de koysanız :)
Bu arada taşındım :))
Şimdilik fotograf ekleyemiyorum, orkideler bir evde, ben diğer evde gibiyim, hafta sonu unutmaz isem fotograflarım.
Seabert74
04-11-2013, 11:11
Ben de geçen haftasonu MArmara Forum Bauhaus'dan çiçekleri dökülmüş bir orkide aldım; 9,90 TL. Köklerin çoğu kurumuş görünüyor, eve gelince kökleri çıkardım, temizledim, kalan birkaç canlı görünen kökü yaşatabilirsem çok mutlu olacagım. Temizlediğim kökleri poşete geçirip 2 gün beklettim, sonra da diktim. 1 hafta sonunda şimdilik bir tepkisi yok, umarım yaşama tutunur. Orkide bakımında buradan okuyarak teoride çok şey öğrendim, umarım pratiğim de başarılı olur.
Kasada duran bayan ; "bu çiçeksiz şeylerin ne kadar meraklısı var, alıp alıp açtırıyorlarmış" dedi, gülümsedim, umarım benimki de açar :)
Yaklaşık 1,5 ay sonra orkidem hayata tutundugunu ortasındaki küçücük yapragını büyüterek gösterdi :)
Ama bu arada taşındım. Şimdilik yerine alışmaya çalışıyor, umarım yeni evini sever. Çookk kötü durumda idi, umarım iyileşme sürecinde iken bu değişim onu etkilemez..
bugün a101 cyclamen, gül ve kalanchoe gelmis ben esimden beyaz **** kirmizi cyclamen istemistim lakin bulamamis tek birtane beyaz kalanchoe kalmis oda bana beyaz kalanchoe u almis kirmamak icin.
:)
serkan_istanbul
11-11-2013, 22:28
kumkuat arayanlar arkadasım almış ağaç a.ş den 24.50 tl ye gayet sağlıklı üzerinde meyveleride var bilginiz olsun. onun dısında lavantalar, kısaca çalı türleri uygunmuş. kasımpatılar 1.70 tl. mevsimlikler hercai 50 krş. bakmak isyenlere duyurulur. sevgilerimle
bu gün a101 lere lale, nergis, sümbül, ters lale , çiğdem soğanları gelmiş. perşembe günü mağazalarda olacak diyor ama, erken gelmiş satışa sunmuşlar.
arkadaşlar hepsiburada com da plantistanbul satıcısından , torf , toprak , türf , yanmış gübre , toprak çeşitleri.... indirime girmiş. 15-20 tl arası 40 litre çuvallar halinde. en iyisi de kargo bedava. gayet makul fiyatlar. ilgilenen arkadaşlara duyrulur...
teşekkür ederiz Sayın Torkulu, dün arkadaşım a101'den bir sürü soğan almış bana ama ters lale soğanı çok kötü kokuyor acaba çiçeği açınca da öyle mi kokar? Değiştirsek mi diye düşünüyoruz. fiyatları da diğer mağazalara göre uygun
soğanın öyle kokmaması lazım, çürüme belirtisi varmı? isterseniz değiştirin. faturanızı yanınıza alın. evet fiyatlar uygun 2,95...
Ters lale yetiştirdim soğanı kötü kokuyordu, çiçekte koku yoktu..
Küflenmiş, yumuşamış, bozulmuş soğan gözle anlaşılabilir.
Kış yeterince soğuk geçerse güzel bir çiçeğiniz olacak. :)
Teşekkür ederim Sayın Torkulu ve Sayın feriha biz yine de saksıya dikmeye korktuk. Zaten üzerine kar yağması gerekiyormuş. Bizde köyde bahçeye dikmeye karar verdik. Diğer soğanları da (üzüm sümbülü, lale, farezya) bunları karışık büyük bir saksıya dikmeyi düşünüyoruz ama işyerinde yani sıcak ve bol güneşli bir ortamda büyür mü sizce? Bu çiçek bölümlerinde bahçeden ya da saksıyı dışarıya koymaktan bahsediyor.
Soğanlı bitkilerin kapalı ortamda yetişmediğini açık hava istediğini biliyorum. Sitemizin soğanlı bitki yetiştirme
http://www.agaclar.net/forum/soganli-ve-yumrulu-bitkiler/10833.htm
Başlığını incelerseniz size yardımcı olacaktır.
dua-çiçeği
23-11-2013, 12:47
Arkadaşlar Eskişehir Baumaxta orkide ,cattlaya ve vanda türler var mıdır? Yarın gitmeyi düşünüyorum bilgi verir misiniz?
Merhabalar.Eşim bugün alibeyköy dekı agaclar a.ş ye ugramış. Bütüün ürünlerde %15 ögretmenler günü indirimi varmiş.
Bize taflan lazımdı biraz 4 tl ye almış.Normalde 4.90 tl imiş.
Gidecek olanların dikkatine duyurulur
Migros'ta kasımpatı 1,25'e satılıyor.
28 kasımda A 101' e menekşe ve kaktüs gelecekmiş arkadaşlar...
a101 e orkide getirmelerini bekliyorum geçen sene getirdiklerinden alan tanıdıklarım oldu oldukça sağlıklıydılar :) ya da komşunun tavuğu kaz gözüktü ama kaçırmışım bu sene tekrar getirirler inşallah :)
Bu gün A101 deki çiceklere bakmaya gittim..Çok üzüldüm..Çiceklerin hali içler acısı..Kurumaya,bozulmaya yüz tutmuşlar...Yazık....:(
ben siirtte yasiyorum bugün menekşe gelecek diye kosa kosa gittim bende hic çiçek gelmemiş..neredeyse iki haftadan beri orada olan zambaklar da hala duruyor tabi ölmek üzereler..bunlar ne olacak dedim çöpe atılacak dediler..bari verin de bakayım dedim vermediler..içim gitti :(
Bende koşa koşa sabah erkenden A101`e , menekşe almaya gittim , hiç yoktu. Görevli, menekşelerin iki gün önce geldiğini , bozulmasınlar diye hemen satışa çıkardıklarını söyledi. Kaçırdım, yani...
turkanatalay
01-12-2013, 16:49
Arkadaşlar, kurumya yüz tutan çiçekler ve ölmek üzere olan zambaklar hangileri?
Arkadaşlar, kurumya yüz tutan çiçekler ve ölmek üzere olan zambaklar hangileri?
A101'deki çiçekler.
turkanatalay
02-12-2013, 08:48
A101'deki çiçekler.
Onu anladım sevgili Ezgi. Ama soruyu tam olarak soramamışım anlaşıla. A 101 de kurumaya yüz tutan çiçekler **** ölmek üzere olan zambaklar hangi türden? Yani sardunya mı, soğanlı mı, rizomlu mu ..........? :rolleyes:
turkanatalay
03-12-2013, 16:25
Soğanlı sarı zambak
Tekzende liliumlar gördüm ama hibrit olanlardan idi. Çay bardağı gibi plastik saksılardaydılar. Aslında büyük olan cinsindense ben almak istiyorum. Nette de epey bir aradım ama bulamadım. A 101 mağazalarının ürünleri her ilde aynı mı oluyor acaba?
Bu arada birisi geçen yıl orkide geldiğinden bahsetmiş. Orkide görürseniz bana da haber verin arkadaşlar. Malum, çiçekçilerde çok pahalı orkideler.
Charlaux
10-12-2013, 14:25
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda Kozyatağı Bauhaus orkideleri fiyatları nasıldır,ne cinsler vardır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Sevgiler
Seabert74
11-12-2013, 10:22
Orkideyi çiçekçiler yerine yapı marketlerin bahce bölümünden alabilirsiniz. Daha hesaplı oluyor. Bauhaus veya Koçtaş'ta çiçekli halleri genelde 20-30 TL civarı.
Çiçeksiz olanları kenara ayırıyorlar, onları da 10 TL'ye satıyorlar genelde.. Ama aralarda saglıklısını bulmak biraz şans :)
Orhan Özbilgiç
12-12-2013, 20:01
Bu bitki (Buda'nın eli), Eminönü-Çiçekçiler de. Maalesef fiyatını öğrenemedim. Zira yetkili o an orada yoktu.
460320
460321
Marmara forum bauhouse 10 lu paket lale soğanları 8,50 TL,sümbül tekli 2,25 TL,sıklamen büyük saksı 8 TL ....akşam Migros halkalı Atakent mah. uğradım lale-sümbül-nergis soğanları 5 li pakettekiler 4 TL ,plastik bardak içinde 8 tane olanlar 5,90 TL
Charlaux
16-12-2013, 17:10
Eminönü'nde bugün pek bitki yoktu;Ikea Umraniye'ye çok hoş orkideler gelmiş gidin görün alın,ayrıca bir sera satıyorlar süper.
yigit666
16-12-2013, 19:39
eminönü çiçek pazarında bahar aylarında daha çok çeşitli çiçekler bulunuyor .
yigit666
16-12-2013, 19:47
fidan İstanbul'a sınırlı sayıda ithal bitkiler gelmiş ,syrınga vulgaris(katherina havemeyer)katmerli Fransız leylak fiatı 19.99 tl
magnolia soulangeana yaprak döken mor manolya fiatı 24.99 ben her iki bitkiden aldım kargo ücreti ise 5.50 tl ödedim .
Bayrambaşa forum bauhouse dün gittim...Menekşeler ve yılbaşı çicekleri 1.90 kuruşa inmiş..Bayağıda güzel,sadece çicekleri geçmişti..Malesef menekşelerden hiç alamadım.Hepsi bendeki olanlardandı...Bir tane boş çıkmayayım diye yılbaşı çiceği aldım...
28 kasımda A 101' e menekşe ve kaktüs gelecekmiş arkadaşlar...
ben geçen gün baktım, kaktüslerden eser yoktu menekşelerse susuzluktan ve karanlıkta kalmaktan bayılmışlardı, elemanı uyardım ama sadece güldü sözüme. su verseler sulardım çiçekleri.
ben geçen gün baktım, kaktüslerden eser yoktu menekşelerse susuzluktan ve karanlıkta kalmaktan bayılmışlardı, elemanı uyardım ama sadece güldü sözüme. su verseler sulardım çiçekleri.
Bitkileri sevmeyen senin dediğinden ne anlasın...:(
görkem35
23-12-2013, 00:51
21.12.2013 Koçtaş tan 4 çiçek aldım. Kırmızı Calandiva 6 tl - Difenbahya Tropik Snow 14 tl - Hollanda sümbülü 5'li soğan şeklinde 10 tl - Atatürk çiçeği 10 tl aldım. Ayrıca Lale soğanları 10 tl - Cyclamen 6 tl - Anthorium 26 tl daha bir çok çeşitler vardı.
merhaba arkadaslar istanbulda eger ki gözünüze cattleya, cambria ve cymbidium bulursaniz fiyatina bakip bana yazarsaniz cok sevinirim sevgilerimle
Bayrampaşa bauhaus'ta 21 tl ye cattleya'lar vardı.:D
cevap icin cok tsk ederim esra_al :)
serkan_istanbul
25-12-2013, 01:31
bayrampaşa bauhausta indirimli phaller 12.50, normal phaller 24.50, minyatür phaller 16,90, catlea 21 küsür, miltonıa 22.50, dendribium nobil sağlıklılardı çok 22.90,
günebakan
25-12-2013, 16:55
Bauhausta catleyaların durumu nasıldı acaba?
Charlaux
28-12-2013, 22:02
Bauhausta catleyaların durumu nasıldı acaba?
Ustlerinde hosgeldin yazisi yazan Migros marketlerinde oyle ya da boyle olumu bekleyen orkideler;kimbilir sevgililere,arkadaslara,ailelere hediye olarak yollanacak sonra solacak ve cope gidecek … Biliyorum cunku bende vakti zamaninda kendime sus olarak almistim bir tane,kurtaramadim da .IKEA'dan ya da Migros'tan saglikli,sagliksiz,orkideli,orkidesiz bitki kurtarmamiz gerektigini dusunuyorum cunku Yeni Yil bize hos gelecekse onlara da hos gelebilmesi icin bir sans tanimaliyiz bence;belki bu sayede yeni sevgiler yeserir.
çiçeksever
06-01-2014, 13:13
Kanal 7 de yayınlanan Yeşil Bisiklet programında Erkan Şamcı'nın alışveriş yaptığı yer neresi acaba? Çok güzel çiçekler var.
serkan_istanbul
08-01-2014, 17:27
ağaç a.ş internette bulabılırsınız yerini
Koçtaş' ta baktım bugün çiçekler oldukça pahalıydı kaktüsler 16,90 yılbaşı çiçeği vardı küçüktü 5,90 seklamen vardı 7,90 8,90 bunlar en uygun olanlardı diğerleri 16 tl'nin üzerindeydi kaktüs alacaktım pahalı gibi geldi ama içim gitti.
A101'e çiçek soğanları gelmiş arkadaşlar 1tl civarı. lale, nergis ve sümbül soğanları gördüm.
Kayahann
13-01-2014, 11:10
tanşaşta da 3.5 a sarı renk açmış zambaklar vardı
merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum annem cuma günü almanyaya ucacak ve bir markette pazartesi günü orkideler geliyor ALDI Nord - Mini-Phalaenopsis (http://www.aldi-nord.de/aldi_mini_phalaenopsis_48_5_1616_22549.html)
mini phalinopsis yaziyor bunlar hep kücük mü kaliyorlar yoksa keikiden alinan yavru mu bunlar büyür mü ona göre anneme aldiracam fiyati da uygun bilgi verirseniz cok sevinirim....
ALDI Nord - Mini-Phalaenopsis (http://www.aldi-nord.de/aldi_mini_phalaenopsis_48_5_1616_22549.html)
mini phalinopsis yaziyor bunlar hep kücük mü kaliyorlar yoksa keikiden alinan yavru mu bunlar büyür mü ona göre anneme aldiracam fiyati da uygun bilgi verirseniz cok sevinirim....
Mini Phalaenopsis minyatür Phal'dir. Büyümeyecek, hep mini kalacak.
Normal ve mini phallerin boyutları için fikir versin diye internetten bir görüntü:
tesekkür ederim sn nevsune. baya kücüklermis :) 1 tane aldiririm anneme o zaman cesit olsun diye :)
Balıkesir Migrosta 25 tl'ye normal phaller var,ancak heryerdeki migroslarda varmı bilemiyorum. Muhteşem güzel renkler vardı ve çok sağlıklılardı, herbirinde gözüm kaldı, ancak almadım. Başka çeşit orkideler bulursam ancak öyle alacağım.
Mini phaller de çok şekermiş, denk gelirse alacağım, yer sorununa birebir çözüm. ;)
Leroy merlin yapı marketleri Türkiye'den çekilme kararı almış. Bu yüzden satışlarında %30 indirim var. Özellikle bahçe reyonundaki bir sürü üründe.
Leroy merlin yapı marketleri Türkiye'den çekilme kararı almış. Bu yüzden satışlarında %30 indirim var. Özellikle bahçe reyonundaki bir sürü üründe.
İyi araştırın. Aslında fiyatları o kadar makul değil. Yaygara yapıyorlar. İhtiyacınız olan ürünü önce başka bir yerde araştırın, sonra alışveriş yapın.
sar-dunya
06-02-2014, 14:48
Ankara'da Cepa Bauhaus'a cambria ve cymbidium orkide getirmişler. Güzel çiçekli begonya falan da vardı.
İlgili arkadaşlara duyrulur.
Yapı marketleri şahsen bırakalı çok oldu..
Bir örnek; 50 lt bir ayaklı bahçe saksısı (marka vermeyeyim) 39 ve 59 tl fiyatlı Bauhaus'da..
Karşıya fidancılarının alt tarafında (Anadolu bulvarı tarafında) sera toptancılarından 11 ve 13,5 Tl.ye aynısını aldım..
Toprak; 1 çuval karışım 3 -5 tl, poza'nın çuvalı 5 tl, gübre, bahçe toprağı bedava..
Ankara özelinde size alternatif çok yer söyleyebilirm, ihtiyacınıza göre..
Yapı marketleri bırakın..
Acaba İstanbul'da böyle bir yerler bilen var mı ?... :)
Benol Hazaroğlu
02-03-2014, 18:02
Bauhausa giden arkadaşlardan Clematis isim ve resim rica ediyorum.
arkadaşlar bim de lale, nergis, sümbül , çiğdem çeşitleri gelmiş. saksılı olarak satıyorlar. 2 tl yazıyor ama 1,45 e indirmişler. ilgilenenlere duyrulur
yeşillim
08-03-2014, 07:25
Arkadaşlar Eskişehir Koçtaş'tan bilgilerinize..
yeşillim
08-03-2014, 07:28
Eskişehir Baumax' dan.
ryhnckmk
08-03-2014, 18:23
Arkadaşlar Beylikdüzü Bauhausda clematis montana rubens,elizabeth ve john warren 9,99 a resimleyemedim ancak passiflora, hanımeli de aynı fiyat çok sayıda değil almak isteyenlerin acele etmesi gerekli bence
mmanager
12-03-2014, 10:19
Arkadaslar Adana ya Real avm ye 2.koçtaş açıldı .Çiçeklerin fiyatı da epey uygundu.Orkideler 22,90 tl idi mesela.Menekşeler3,99 TL ye satılıyordu,aşılı kaktüsler 13,00 Tl idi fakat fazla çeşidi kalmamıştı.Selamlar...
Laleci_03
17-03-2014, 18:22
Arkadaşlar her hafta böyle market kataloglarını takip ediyordum biraz önce A101'e saksıda zambak ve paket halde çiçek soğanları geldiğini gördüm bence fiyatları iyi :rolleyes: İlgililere duyurulur ..! ;) ( satış günü 20 Mart yazıyor ama şimdiden bir bakın yazdığı gün giderseniz bitmiş olabiliyor.)
Merhaba arkadaslar
Bayrampasa Bauhausa giden var mi?Beni ilgilendiren CLEMATIS ler.
Su an yurtdisindayim,fakat yakinen secimler icin gelecegim.
O yuzden son olarak giden varsa,hangi tur ve fiyatlari yazarsaniz sevinirim
Orhan Özbilgiç
18-03-2014, 19:50
Bugün, Büyük Çamlıca Fidanlığı'ndaki görevli, telefonuma, kırmızı çiçekli Leptospermum ''var'' deyince uzak falan demeyip, oturduğum semt olan Bahçelievler'den, dolmuş-metrobüs-iett otobüsü-Marmaray-dolmuş aktarmalarıyla koşarcasına gittim.:p
Ne yazık ki görevli loropetalumu, leptospermum zannetmiş. Bir yanlış ihbar yani.:p
Neyse gitmişken fidanlığın dış mekan bitkilerinden ilgimi çekenleri telefonumla fotoğrafladım.
Fiyatlar oldukça pahalı. Adını bilmediğim yeni gelmiş bitkilerde çok.
Helleboruslar: 35, 47,5 ve 70 tl.
Yayılıcı phlox türleri 15 tl.
Alacalı yapraklı abelya 25 tl.
Şakayıklar 35 tl.
Pembe çiçekli leptospermumlar 35 tl.
Acer palmatum,
Kelebek çalılarının üzerlerinde fiyat etiketi yoktu.
10-12 saksı kadar, mor çiçekli çok güzel bir sarmaşık türü vardı. Onda da etiket yoktu. adını fotoğrafladım.
476777
476778
476779
476780
476781
Orhan Özbilgiç
18-03-2014, 19:54
476782
476783
476784
476785
476786
Orhan Özbilgiç
18-03-2014, 19:57
476787
476788
476789
476790
476791
Orhan Özbilgiç
18-03-2014, 20:02
476793
476794
476795
476796
476797
Orhan Özbilgiç
18-03-2014, 20:12
476802
476803
476804
Eeee! Yanlış bilgilendirme nedeniyle beni Çamlıca' ya kadar yoran görevliden kendim için, uygun fiyatla bir ''Kanayan Kalpler Çiçeği'' ni almam zor olmadı.;)
İşte bu da benim ki...
476805
476806
bestdelen
19-03-2014, 22:25
Bu hafta A.101 markete çiçek soğanları gelmiş hemde fiyay olarak gayet uygunlar.1 Adet yıldız çiçeği soğanı 2.99 tl. 3 adet kokulu beyaz zambak soğanı 2.99 tl.
Ankara Ankamall Koçtaş'ta (hepsinde aynıdır) kırmızı laleler 1,29 , Seklamen 5,0 küsür, Kauçuk 14,90 Çanta çiçeği 3,90 koccaman mazı 44 Lira kaktüsler 16 lira dahada vardı ama hatırladıklarım bunlar bu arada ben ne mi aldım kauçuk ve çanta çiçeği taşıyabilceğim kadar :)
A 101 e uğramalısınız saksı, torf, sıvı besın, çesitli çiçek soğanları fiyatlar da uygundu zor taşıdık eve kadar :D
Mehaba arkadaşlar,
dün Ankara kalesi altında bulunan fidanlıklara gittim, sezonu açmışlar rengarenk çiçekler gelmiş rengarenk düğün çiçeklerini şakayık adıyla satıyorlar, şakayık ve saksıda çiçekler 5 tl yaz menekşeleri 50 kr.
Ben 4 menekşe 1 şakayık 1 küpeli aldım.. menekşenin 2 si hediye oldu..
Tavsiye ederim.:cool:
Bu gün öğlen de Ankara Akköprüdeki Koçtaş uğradım, eski havası yok elde kalmış solmuş çiçeklere pahalı fiyatları koymuşlar.. Düğün çiçekleri solmuş kırılmış seçilmiş berhudar olmuş, çiçeklerin açmış hali ceviz kadar onlara bakınca aldığım düğün çiçeğinin şakayık olduğuna kanaat getirdim. Tomurcuklu yasemin vardı 1 metreden uzun sanırım 20 TL' dı.Bir dişe dokunur o vardı..
Koçtaş ölü zaten 2-3 yıldır..
Özel bir durum yok yani, en uygun sezonda bile 3-5 formaliteden birşeyler getiriyorlar, o kadar..
Bitki için bakınmaya bile değmez :)
Bu gün öğlen de Ankara Akköprüdeki Koçtaş uğradım, eski havası yok elde kalmış solmuş çiçeklere pahalı fiyatları koymuşlar.. Düğün çiçekleri solmuş kırılmış seçilmiş berhudar olmuş, çiçeklerin açmış hali ceviz kadar onlara bakınca aldığım düğün çiçeğinin şakayık olduğuna kanaat getirdim. Tomurcuklu yasemin vardı 1 metreden uzun sanırım 20 TL' dı.Bir dişe dokunur o vardı..
çiçeksever
26-03-2014, 14:38
Ankara'ya her gidişimde Ankamall daki Koçtaşa uğrardım.Bahçe bölümünü tanıdıklarıma methederdim.
Ayrıca 5 sene kadar evvel İstanbul Beylikdüzündeki Bauhaustan afrika menekşesi chimera almıştım.Daha sonra 2-3 defa uğradım.Bir daha denk gelmedi.
Orhan Özbilgiç
26-03-2014, 15:33
Eminönü Çiçekçiler- Hormonlu Erica :p
Adını sordum, Erica dediler. Fiyatı sormaya fırsat kalmadı içeri girdiler. Bende Hormonlu adını taktım.
478691
478692
Orhan Özbilgiç
26-03-2014, 15:39
Marmara Forum- Bauhaus- Bakırköy
Yeni gelen Clematisler.
Fiyatlar: 11.50 tl.
478693
478694
478695
478696
.
Orhan Özbilgiç
26-03-2014, 15:43
478697
478698
478699
478700
478701
Orhan Özbilgiç
26-03-2014, 15:47
478702
478703
478704
478705
478706
Orhan Özbilgiç
26-03-2014, 15:54
478707
478708
478709
478710
478711
Bugün İstanbul Büyükşehir belediyesinin Alibeyköy-Baraj yolundaki Fidanlığına gittim.ulaşım için metrobüs'den Ayvansaray durağında inin feshanenin olduğu caddeye inip Eyüp yönüne yürüyün döner kavşağın ordan 30 dakikada bir Alibeyköy baraj yolu minibüsleri geçiyor (dikkat sadece barajyolu olanlar geçiyor).Ben Beyaz leylak fidanı almaya gittim ,fiyatlar umduğumdan pahalı çıktı orta boy fidanlar 60 TL büyükler yanlış hatırlamıyorsam 80 TL civarıydı.Ben internetten 20 TL'ye almışdım.Sakız sardunya ve bodrum papatyası aldım.Şakayıklar ucuzdu 3 TL.Sarı salkım vardı.Ortancalar çok güzeldi 26 TL.Orkideler 19 TL. Resimleri eklemeye çalışıcam.herkese iyi günler.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 2
Diğer resimleri boyutlarını küçülterek yüklemeye çalışıcam ,yoksa bir resmi yüklemek 5 dakika alıyor çok yavaş...forumun hızı çok yavaşlamış geçen sefer aynı özellikteki 5 resmi 1 dakikada yüklüyordum...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 3
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 4
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 5
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 6
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 7
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 8
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 9
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 10
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 11
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 12
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 13
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 14
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 15
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 16
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 17
Gitmiş gibi olduk. Ne güzel resimlemişsiniz. Leylâk fidanı edinmişsinizdir inşallah.
maselef almadım..20-30 TL civarı olsa beyaz bir leylak istiyordum.60 TL çok pahalı...artık çevredeki bahçe parklardan çelik alıcaz..
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 14
Clematislerde gözüm kaldı. :cool:
Çok güzel fotoğraflar. Teşekkürler.
Orhan Özbilgiç
03-04-2014, 22:19
Bugün Beylikdüzü Bauhaus...
480540
480541
480542
480543
480544
Orhan Özbilgiç
03-04-2014, 22:23
480545
480546
480547
480548
480549
Orhan Özbilgiç
03-04-2014, 22:26
480550
480551
480552
480553
480554
Orhan Özbilgiç
03-04-2014, 22:30
480567
480568
480569
480570
480571
Orhan Özbilgiç
03-04-2014, 22:36
480577
480578
480579
480580
480581
Orhan Özbilgiç
03-04-2014, 22:40
480582
480583
480584
480585
480586
ilksenozturk
04-04-2014, 06:31
beylikdüzü civarına gelirseniz (yani oralara kadar gelebilirseniz) baumax'a da uğrayın bitkiler için derim.
gün geçtikçe çeşitlerini artırmaya başladılar.
ayrıca son şans ürünleri diye bir uygulamaları var; çiçeği geçmiş bitkileri burada inanılmaz indirimler ile satıyorlar.
1 tlye kalanşo, kocaman kasımpatı
2,5 tlye çiçeği geçmiş orkide almışlığım var :)
Orhan Özbilgiç
04-04-2014, 06:42
Sevgili İlksen;
Dün dönüşte uğramak istedim. Ama Simge peyzaja (eski Bitki Dünyası) da uğramıştım. Onlarla çok uzun yıllardır tanışıyorum. Bahçelievler'e kadar beni de getirdiler. Bu nedenle uğrayamadım.
Ama, önümüzdeki günlerde oraya da mutlaka uğrar, fotoğrafları sizlerle paylaşırım.
Orhan Özbilgiç
04-04-2014, 15:27
Bugün Merter Tekzen' de beyaz çiçekli solanum vardı.
Yine oradaki modüler dekoratif saksılar ilginçti. Üçlü gözler, üst üste konulabiliyor. Orada görüp fotoğrafladığım 4 lü kat, son derece dengedeydi.
480699
480700
480701
Sonra 500 metre ötesindeki Marmara Forum Bauhaus'a geçtim.
Birkaç yeni Clematis gelmişti.
Bunlardan en ilgimi çekeni, Multi Blue oldu. Tabi dayanamayıp aldım.
Sanırım 4 renk Nilüfer satışa sunulanlardandı.
480702
480703
Orhan Özbilgiç
04-04-2014, 15:30
480704
480705
480706
480707
480708
Orhan Özbilgiç
04-04-2014, 15:33
480709
480710
480711
480712
ilksenozturk
07-04-2014, 08:47
Sevgili İlksen;
Dün dönüşte uğramak istedim. Ama Simge peyzaja (eski Bitki Dünyası) da uğramıştım. Onlarla çok uzun yıllardır tanışıyorum. Bahçelievler'e kadar beni de getirdiler. Bu nedenle uğrayamadım.
Ama, önümüzdeki günlerde oraya da mutlaka uğrar, fotoğrafları sizlerle paylaşırım.
orhan öğretmenim;
sizin yerinize pazar günü oraya ben uğradım.
baumax türkiye pazarından geçiliyor haberleri var bildiğiniz gibi.
bu yüzden çiçek çeşitlerinde gözle görünür bir şekilde azaltma yapmışlar.
ellerindekini çıkarıyorlar ama onlarda da çok ciddi bir indirim yok.
ayrıca konunun yeri değil ama c.tesi siz gördüğüme çok memnun oldum :)
Orhan Özbilgiç
07-04-2014, 17:23
orhan öğretmenim;
Sevgili ilksenozturk;
İyi ki bu mesajı yazdın. Bende yarın oraya gitmeyi planlıyordum. Gitmeme gerek olmadığı anlaşılıyor.
Baumax'ın Samsun mağazasının kapanacağı haberini, sevgili Fikret Eren vermişti. Bu kapanışın, sadece orası için olabileceğini düşünmüştüm. Demek ki; tamamen çekiliyor ha! Yazın Samsun'a bitki için değil ama başka ihtiyaçlar için zaman zaman uğruyordum. Ne yapalım? Sağlık olsun.
Tolantıda karşılaşmamıza, bende sevindim. Hele bizim torunun bayağı büyümüş olduğunu görünce.
Sevgiyle gözlerinizden öpüyorum.
Seabert74
11-04-2014, 15:40
orhan öğretmenim;
Sevgili ilksenöztürk merhaba,
Ben de Pazar günü Baumax'a gitmeyi planlıyordum. Açıldıgından bu yana bir türlü fırsatını bulamadım. Şimdi boşuna mı gitmiş olurum sizce??
Özelikle sukulent türleri ile ilgileniyorum ben. Sizin gözünüze çarpan sukulent çeşitleri var mıydı??
Eminönü Çiçek Pazarında sadece ormangülleri hoşuma gitti, Onada 65 tl ama fiyatta birşey yaparız diyorlar. Çok Para...
ilksenozturk
12-04-2014, 20:18
Kesinlikle gitmeyin
Bitkileri nerdeyse bitirmişler
Seabert74
14-04-2014, 09:31
Kesinlikle gitmeyin
Bitkileri nerdeyse bitirmişler
Mesajınızı geç gördüğüm için gitmiş bulundum..
Ama içerisi tam bir harabe sanki.. Bitki bölümünde çiçekler terkedilmiş gibi.. Kaktüs & sukulent gibi minik saksıdakiler devrilmiş, ilgilenen yok..
İçim acıdı, birkaçını sırf kurtarmak adına alayım istedim ama bu bakımsız ve kötü haldeki çiçeklerin fiyatı bana fazla geldi, vazgeçtim..
Bi de sinir oldum; zaten ölmek üzere , büyük ihtimal çöpe gidecek sukulente minimum fiyat 6 TL !!!
% 50 indirim yapsa birçogunu kurtarırdım mesela..
Tüm görevliler sayım yapıyor , gelenler de sanırım kapanmak üzere iken teşhir ürünlerinden birşeyler bulurum niyetiyle geziniyorlar..
Saksıların arasına dökülen sukulent yapraklarını topladım, çıktım ;)
Onların şansı olacak elimde umarım :D
vildan25
16-04-2014, 16:52
Arkadaşlar bilginiz var mi bilmiyorum ama ben duyunca kahroldum.2 hafta kadar önce A101 den zambak sogani aldim ancak daha sonra tekrar gittiğimde soğanlar bittimi diye sorunca abla kalanlari çöpe attik dediler.Birkaç markete daha sordum onlarda ayni cevabi verdi iade faturasi kesip çöpe atiyoruz dediler.Keşke asya lale ürünlerini çöpe attiracagina biraz daha uygun fiyata satsada o kadar soğan çiçek çöpe atilmasa.Ben kendi adima çok üzüldüm bu uygulamaya.Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz.
yigit666
16-04-2014, 17:21
syringa vulgaris madame lemoine (beyaz katmerli leylak)ile syringa katherine havemeyer(lila katmerli leylak) mürver fidanı uzun süredir arıyordum . http://www.esflora online .com ürünlerin hepsi ithal aldığım ,fidanlardan memnun kaldım , kargo ile elime sağlıklı bir şekilde ulaştı .
Orhan Özbilgiç
19-04-2014, 13:31
Birkaç saat önce Bauhaus-Marmara Forum. Clematisler. 11,5 tl.
484212
484213
484214
484215
Orhan Özbilgiç
19-04-2014, 13:37
484216
484217
484218
484219
484220
Orhan Özbilgiç
19-04-2014, 13:42
484221
484222
484223
484224
484225
Orhan Özbilgiç
19-04-2014, 13:46
484226
484227
484228
484229
484230
Bugün araç sigortasını yaptırmak için kağıthanedeki araç servisene gittim, işlemlerimi yaptım, çıktım, ama bide ne göreyim, karşımda bauhaus...
bakmadan edemezdim.
Tekrar olmasın diye Orhan Özbilgiç arkadaşın yayınlamadığı çiçeklerin fotoğraflarını çekip yayınlamaya çalıştım.
Soğanlı, yumrulu ve rizomlu çiçeklere ayrı bir düşkünlüğüm var.
Carrefour çiçeklerini elinden çıkartıyor, bu yüzden çiçekler çok uygun fiyata satılıyor. Chlorophytum, Croton, Camilla ve Kaktüsler 5 tl.
Not:Çiçeklerin üzerinde eski gerçek satış fiyatları yazıyor ama kasaya gittiğinizde benim belirtiğim fiyatta ödeme yapıyorsunuz.
Kalanchoe, Yıldız, Karanfil, Sardunya, Papatya, Begonya 2 tl'ye satılıyor.
Not: Çok fotoğraf çekmiştim ama nedense silik çekmişim bu yüzden kendime aldığım çiçekleri evimde fotoğrafladım.
hatice p.
30-04-2014, 13:08
Migros markete anneler günü için orkide gelmezmi acaba?:o
hatice p.
01-05-2014, 17:08
Migros markete anneler günü için orkide gelmezmi acaba?:o
Arkadaşlar migrostan orkide aldım, ilgilenenlere duyrulur:)
serkan_istanbul
02-05-2014, 18:07
baska neler vardı. fiatlar nedir
Güller 15tl - 25tl, Begonvil 35tl, İthal Begonvil 70tl
Bayrampaşa bauhausa o kadar değişik güzellikte ve iri çicekli menekşeler gelmişki resimlerini çekmediğime pişman oldum..
Eminönü epey pahalı bu sıralar semt pazarlarında 5 liraya o kadar güzel güller varki..Bahçen olacakki alıpta dikesin...
serkan_istanbul
09-05-2014, 16:21
Phaleneopsis orkide arayan arkadaşlar 19.50 tl ye bim marketlere gelmiş bilginiz olsun.
persembe günü beylikdüzü Bauhausa ugradim orkideler 29.90, mavi orkide 78.90, saksilik gül 6.90 menekse 4.90 di galiba yalnis hatirlamiyorsam .....
bim de güzel sağlıklı phallar var renklerde çeşitli o fiyata gayet ucuz. 45-50 satılıyor fidanlıklarda
İstanbul belediyesi ağaç a.ş 15% cumartesi-pazar anneler günü indrimi var orkideler 19-45 TL arası https://twitter.com/bahcemarket
Bu sayfada paylaşılan bilgilerden çok faydalandım. Konuya abone oldum. Daha sık paylaşımlarda bulunmanızı ummakla birlikte, bende fırsat buldukça katkıda bulunmak istiyorum
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.