agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni75Beğeniler
  • 7 Gönderen capsaicin
  • 7 Gönderen capsaicin
  • 6 Gönderen capsaicin
  • 6 Gönderen capsaicin
  • 8 Gönderen capsaicin
  • 2 Gönderen idris şenol
  • 8 Gönderen capsaicin
  • 4 Gönderen Jezebel
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 9 Gönderen Jezebel
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 6 Gönderen Jezebel
  • 5 Gönderen capsaicin
  • 1 Gönderen Resulgur
  • 1 Gönderen capsaicin
  • 1 Gönderen MeyveliTepe

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-10-2015, 23:00   #3
Ağaç Dostu
 
capsaicin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 216
Artık saksılarda kalan son mahsülleri de toplayarak ikinci ve daha az acı sosumu da bugün hazırladım. Jalepeno, poblano, serrano, red savina habanero ve piskopos tacı biberlerinden oluşuyor. Yarın bölümde öğrencilere dağıtacağım. İlk yaptığım sosum kapışıldı adeta ve herkes bayıldı.

Name:  DSC01553.jpg
Views: 1058
Size:  17.9 KB
Name:  DSC01554.jpg
Views: 1046
Size:  19.8 KB
Name:  DSC01556.jpg
Views: 1058
Size:  16.5 KB
Name:  DSC01557.jpg
Views: 1068
Size:  17.9 KB
Name:  DSC01558.jpg
Views: 1111
Size:  20.7 KB

capsaicin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025