agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni32Beğeniler
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 4 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Aysel Yavuz
  • 1 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen vinne
  • 2 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen TCM
  • 4 Gönderen malina
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen Tilki Mete

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-01-2015, 22:42   #5
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Kayısı için bir tarif okudum yakında ve uyguladım,tam netice verdi.

Su yumurtaların üzerini silme örtecek. Su kaynayınca ocak kapatılıyor ve 5 dakika bekleniyor. Süre dolunca alıyoruz sudan yumurtaları hepsi kayısı. Dört dakika kadar beklenirse rafadan... Tam pişmiş seven 10 dakika almasın sudan o da istediğini elde edecektir.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025