agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 1 Gönderen malina
  • 1 Gönderen Benol Hazaroğlu
  • 2 Gönderen Benol Hazaroğlu

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-12-2010, 19:56   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
Cici

Küçük köklü kar yemiş lahana yıkanır ve hiç parçalanmadan iyice pişecek şekilde haşlanır.Süzdürülür, borcama yan yana dizilir.

Bol ceviz biraz iri olacak şekilde çekilir,sarımsak eklenir lahanalara dökülür.
Az sıcak su eklenir.
Tereyağı kırmızı biberle kızdırılır lahanalara dökülür.
Fırında 20 dk pişirilir.

Afiyet olsun.

Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024