Cici
Küçük köklü kar yemiş lahana yıkanır ve hiç parçalanmadan iyice pişecek şekilde haşlanır.Süzdürülür, borcama yan yana dizilir.
Bol ceviz biraz iri olacak şekilde çekilir,sarımsak eklenir lahanalara dökülür. Az sıcak su eklenir. Tereyağı kırmızı biberle kızdırılır lahanalara dökülür. Fırında 20 dk pişirilir. Afiyet olsun. |
Fotoğraf görsek iyi olur :)
Küçük köklü kar yemiş lahana gözümün önünde canlanmadı :) |
Brüksel lahanalarını mı kastediyorsunuz? Onların da pek kökü olmaz ya, sap üzerinde olurlar.
|
Karalahananın küçük ebatta köklü olanı vardır. İstanbul pazarlarında bulunuyor.
|
Köklü lahana
1 Eklenti(ler)
Çiğ hali.
|
Cici
1 Eklenti(ler)
Tavada yapılmış mısır ekmeği eşliğinde.
|
elinize sağlık..tavada mısır ekmeği nasıl oluyor? Tarifini alabilirmiyiz?
|
Enfes gözüküyor, elinize sağlık.
Tavada mısır Ekmeği tarifini bende merak ettim doğrusu. Teşekkürler paylaşım için. |
sağol cicim
teşekkürler kardeşim.beraber olsun inşallah.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024