![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
|
Kırmızı Lahana Salatası Lahana ince ince doğranır.Doğranan lahanalar bir tavada saf zeytin yağı ve sarımsak ile kavrulur.Renklerdeki değişimi harika.Lacivert bir renk oluşuyor. Kavrulan malzeme servis tabağaına alınır.Ve üstüne sarımsaklı ya da normal yoğurt konarak afiyetle yenir.Arzuya göre yağurt yerine mayonezde kullanılabilir. Afiyet Olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Öğrencilik yıllarımda yurtta kalıyordum, odadaki kızlarla yaptığımız bir salata vardı. Ama biz onu o yokluk günlerinde, akşam yemeği olarak yiyorduk. Gecenin bu saatinde de canım çekti... Pırasalar mümkün olduğunca ince doğranıyordu. Taze çökelek ya da lor ekliyorduk keyfimize göre. Üzerine zeytinyağı ve kimde ne baharat varsa... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|