agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-01-2007, 18:34   #1
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Kırmızı Lahana Salatası

Lahana ince ince doğranır.Doğranan lahanalar bir tavada saf zeytin yağı ve sarımsak ile kavrulur.Renklerdeki değişimi harika.Lacivert bir renk oluşuyor.
Kavrulan malzeme servis tabağaına alınır.Ve üstüne sarımsaklı ya da normal yoğurt konarak afiyetle yenir.Arzuya göre yağurt yerine mayonezde kullanılabilir.
Afiyet Olsun

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2007, 22:20   #2
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Öğrencilik yıllarımda yurtta kalıyordum, odadaki kızlarla yaptığımız bir salata vardı. Ama biz onu o yokluk günlerinde, akşam yemeği olarak yiyorduk. Gecenin bu saatinde de canım çekti...

Pırasalar mümkün olduğunca ince doğranıyordu. Taze çökelek ya da lor ekliyorduk keyfimize göre. Üzerine zeytinyağı ve kimde ne baharat varsa...

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025