agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni7Beğeniler
  • 1 Gönderen Nariel
  • 1 Gönderen Nariel
  • 1 Gönderen Sûz-i Dilârâ
  • 1 Gönderen Sûz-i Dilârâ
  • 1 Gönderen Hasan
  • 1 Gönderen Buladan
  • 1 Gönderen ETKİ

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-01-2010, 09:09   #13
Ağaç Dostu
 
skaraca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-11-2009
Şehir: Borçka-Artvin / Eskişehir
Mesajlar: 1,377
Galeri: 39
Elinize sağlık sayın narıel,

Sonradan olma Mersin'li birisi olarak batırık yemişliğim var. Ancak yaklaşık 20 yıl önce bir arkadaşımız yapmıştı. Sonrasında yemedim. Sulu olması dikkatimi çekmişti ve ilk kez yediğim için "kısırın sulusu" demem yapan arkadaşı kızdırmıştı. Ancak açıkça tadını çok sevmiştim. Sizde fotoğraflarla destekliyerek çok güzel tarif etmişsiniz.

Olsa da yesek!

skaraca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025