agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-09-2009, 12:49   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-02-2008
Şehir: Antalya
Mesajlar: 438
Galeri: 353
Sevgili selis ; Karnıbaharı fazla yumuşatmadan haşlayıp, aynı şekilde un, süt, yumurta, tuz malzemeler çırpılıp, teker teker karışıma batırılıp ( fazla yağı peçete üzerinde emdirilir ) kızgın yağda kızartılıp sarımsaklı yoğurtla servis yapılır.

Kızartmadan kaçanlar için, haşlanan karnıbaharlar ( brokoli ile beraberde haşlanabilir ) dövülmüş sarımsak, limon, tuz, zeytinyağı, 1 parça buz ile çırpılıp sos yapılıp karnıbaharların üzerine gezdirilir. Kıyılmış maydanoz biraz pul biberde ilave edilir. Salata olarakta yenebilir.

Arzu Kırlangıç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025