agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen M.Sema
  • 1 Gönderen hassoman
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-03-2009, 13:27   #1
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Elinize sağlık görüntü çok güzel tadı da güzel olmuştur eminim. Tadının güzel olup olmadığını anlamak için yapmalı. Ancak çok hafif bir buhara tutup yumuşatmak gerekir mi? Yoksa gerek yok mu?

çiğdem42 beğendi.
M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-04-2009, 01:33   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi M.Sema Mesajı Göster
"..... "Ancak çok hafif bir buhara tutup yumuşatmak gerekir mi? Yoksa gerek yok mu?
Eğer yapraklar çok kart değilse bence hiç gerek yok. Rokanın sertliği kadar işte... Ha bu arada bu akşamda aynı malzemeyi roka salatasında denedim.
Zaten salata için peynir+zeytinyağı+limon+sarımsak +yeşillik nefis bir bileşke...

Not: Bu aralar taze sarımsak çıktı. Diş sarımsak yerine ince ince kıyılmış yapraklarını deneyin. Yeşillik yerine kırmızı-beyaz lahana, kaynar suda şöyle iki üç dakika tutulmuş brokoli, karnıbahar falan da kullanabilirsiniz.... )

çiğdem42 beğendi.
hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025