agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-01-2011, 15:44   #18
Ağaç Dostu
 
bettyycim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-10-2010
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 2,060
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ismail seyrek Mesajı Göster
Evet ya Bettyycim,
acaba güveç diye başlıkmı açsak.
Ama siz şanslıymışsınız. Çünkü Birecik birçok yönden özgün bir yer. Birde Antep-Urfa arsında
ve kültür olarak da iki yerin karışımı. Örneğin, patlıcan, sarmısak gibi ünlü sebzeleri olan bir yerde güveç yemek ha!.. Can eriği, ekşi tadını kaldırabilen birçok yemeğe koyuluyor.Türlü gb.
Evet oraların mutfağı muheteşem ve ben can eriği zamanı ve taze sarmısağında bol olduğu zamanlarda mutlaka yapıyorum, fırında pişeni kadar olmasa da benimki de fena olmuyor hani

bettyycim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025