agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-11-2008, 15:18   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
Name:  kuskonmaz corbasi 006.jpg
Views: 3760
Size:  43.5 KB
Pisen unun icerisine bir bardak sutu, suyu, vegeta tozunu ekleyin ve istediginiz kivama gelene kadar surekli tahta kasikla karistiriniz.

Name:  kuskonmaz corbasi 007.jpg
Views: 3602
Size:  35.7 KB
Istediginiz kivama gelen karisimin icerisine peynirinizi, ve daha once hazirladiginiz kuskaonmaz purenizi ekleyip 2-3 dakika daha karistiriniz.

Name:  kuskonmaz corbasi 008.jpg
Views: 7478
Size:  41.2 KB
Servis tabagina aldiginiz corbanizi, daha once ayirdiginiz kuskonmaz burunlari ile susleyip biraz da kirmizi pul biber serpip, sicak, sicak afiyetle iciniz.

Not: Bu tarif ile 3-4 kisiye yetecek kadar corba yapilir

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025