agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni10Beğeniler
  • 1 Gönderen çekirdek
  • 1 Gönderen hassoman
  • 1 Gönderen ismail seyrek
  • 1 Gönderen hozat
  • 1 Gönderen hozat
  • 1 Gönderen ismail seyrek
  • 4 Gönderen Benol Hazaroğlu

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-12-2008, 10:46   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi çekirdek Mesajı Göster
yumyumun başka yerlerde de yapılıp yapılmadığını merak ediyorum, hiç rastlamadım.
Denizli-Buldan'da adı oğmaç olarak yapılıyormuş...

Oğmaç: Kuru yufka kırıntısı, peynir ve soğan karıştırılır, üzerine su serpilir, avuçta sıkılır.

Bknz: http://tr.wikipedia.org/wiki/Buldan,_Denizli

mrduran beğendi.
hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025