![]() |
|
|
|||||||
142Beğeniler
20
Gönderen
36
Gönderen
2
Gönderen
1
Gönderen
1
Gönderen
2
Gönderen
2
Gönderen
2
Gönderen
1
Gönderen
1
Gönderen
1
Gönderen
17
Gönderen
1
Gönderen
2
Gönderen
1
Gönderen
2
Gönderen
14
Gönderen
4
Gönderen
16
Gönderen
2
Gönderen
1
Gönderen
2
Gönderen
2
Gönderen
1
Gönderen
2
Gönderen
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Ares, 3 çeşit çiçek tohumu ekmekle akıllılık etmişsin. Anneler gününde en beğendiğini seçip annene verirsin. Senin işin zorlaşmış, 3 saksıyla ilgilenmen gerekiyor. Kolay gelsin. Biz de senin sayende aynı gün ekilen 3 çiçek tohumundan hangisi en hızlı büyüyor göreceğiz. Et ya da böcek yiyen bitki yetiştirmek, onu izlemek biraz daha eğlenceli olabilirdi. Yalnız serada gördüğüm böcek yiyen bitkiler çok küçükler. Hiç filmlerdeki bitkilere benzemiyorlar. Çiçeklerin son fotoğraflarını bekliyoruz. ![]() İyi günler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ares seni kutluyorum. Dilerim bol çimlenirler. Oldu olacak bunların içine latin sarmaşığıda eklemeni öneririm. Kolay çimleniyor, yaprakları ve çiçekleri çok güzel. Annen çiçeklerini salata yapabilir. Her ne kadar böcek yemese de bitkinin taşıdığı bir maddeden dolayı sineği, böceği kaçırıyormuş, benden söylemesi. Güzel gözlerinden, yanaklarından kocaman öpüyorum. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili Ares, o kadar dikkatli ve titizlikle ekmissin ki cicegini güzel acmamasi mükün degil. Yarismaya katilan tüm arkadaslarin cok güzelsiniz. Hepinizi sirin yanaklarinizdan öpüyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anneler günü, ares, yıldız çadırı |
|
|