![]() |
Sevgili gülenyüz ve sevgi ikinize de teşekkürler. Anlaşılan Sevgililer Günü bir işe yaramış. Vazo çiçeğinden ucuz saksı çiçekleri var.Daha önce başarısız olduğum Stephanotis i yine deneme zamanı gelmiş.Merter e gidemem ama Kozyatağı Bauhaus şart oldu.
|
Teşekkür ederiz arkadaşlar.
Bauhause ziyaretini ertelememem lazım, çok yardımcı oldunuz, emeklerinize sağlık.. ;) |
Sevgili Gülenyüz;
Ellerine sağlık. Gerek iç mekan, gerek dış mekan olsun, fotoğraflamadığınız bitki kalmamış.:p Bayağı yorulmuşsunuz. Sağolun. Sevgi Hanım; Sizede teşekkürler. Çektiğiniz fotoğraflarla, fikir sahibi olmamız için önemli bir katkıda bulundunuz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Günaydın Arkadaşlar,Güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim.Hepimiz için kendim için geziyorum işte.Sizbeğenin yeter ki ben hep araştırırım.Sevgi ve Saygılar...
|
çok güzeller emeğinize sağlık.Sayenizde güzellikleri gördük.fiyatları da çok uygunmuş ..
Clivia 20 tl bir satıcı 75 tl satıyor.Çok uçurumlar var. |
Cepa Bahouse tam adresi nasıl.Aşti den nasıl gidilir
|
Cepa Bauhaus da satılan clivialardan geçen haftalarda edindim.
Turuncu renkli, sağlıklı çok güzel çiçeklendi. Fakat hiç koku yok. Kokulu türleri seven biri olarak kokulusunu arıyorum ve bu da dediğiniz fiyat satılıyor. Arada fiyat ve koku farkı var.. |
Alıntı:
Kolay gelsin. |
Sn Ahmett62,Çok doğru adres vermişsiniz.Kolay gelsin.Çok yakın zaten ....
|
Büyük şehirlerde olduğunuz için çok şanslısınız arkadaşlar. Buradaki tek yapı market Tekzen. Orada da hiç canlı bitkiye rastlamadım. Gönderdiğiniz fotoğraflar çok güzel. Buradaki seralarda sadece bahçe için fidanlar ve petunya gibi balkona konabilecek birkaç çeşit var. Şimdi oralarda olma imkanım olsaydı keşke:)
|
Alıntı:
Saygılar |
Bir dönem Koçtaş'ta müşteri hizmetlerinde çalışmıştım. Bu tip özel günler pazarlama açısından altın madeni gibi. Bitki için en canlı sezon sevgililer günüdür. Gül, orkide, lilyum, menekşe, vb. çiçekler hem çok çeşitli getirilir hem de kampanyalar yapılır, alıma teşvik için. Diğer kaçırılmayacak tarihler ise 8 Mart Dünya Kadınlar günü, Mayısın ilk haftası Anneler günü, 24 Kasım öğretmenler günüdür. Mutlaka kampanyalar olur. Fotoğraf çekim işini de sevmemeleri doğaldır. Çünkü rakipler, elemanlarını alıcı gibi mağazalara gönderir dönem dönem ve fiyat araştırması yaptırır. Sürekli fiyat ve ürünleri fotoğraflarlar. Sizi de öyle biri sanmış olabilirler sn. Gülenyüz. :)
|
Teşşekürler sayın gülenyüz elinize sağlık ..ortanca almayı planlıyordum sizin resimlerde gördükten sonra bügün İstanbul beylikdüzü Bahouse gittim bir tane ortanca 14.90 TL ve bir tanede Lilium star (zambak) aldım onun fiyatı resimdekinden ucuzdu 11.80 TL ve çok güzel kokuyordu eve gelene kadar otobüslerin içi zambak koktu..şu anda mutfağın kapalı balkonuna koydum tüm mutfak ve balkon oda parfümü sıkılmış gibi....Bahouse da çuhalarda çok bakımlı ve canlıydı birkaç tanede onlardan aldım 0,99 TL onlar..şimdi sardunya sezonunu bekliyorum...
|
Güle güle büyütün Arkadaşlar.Herkese selamlar
|
5 Eklenti(ler)
İyi Akşamlar Arkadaşlar.Bugün Etlik Praktiker e gittim.Gelin beraber bakalım.
|
5 Eklenti(ler)
GERBERA lar gelmişti.:eek:
|
5 Eklenti(ler)
İki hafta öncesine göre fiyatla biraz daha uygundu.:o
|
5 Eklenti(ler)
Bugün saksı larıda çektim.Güzel saksılar vardı.
|
Teşekkür ederiz sayın gülenyüz. ;)
Ahh şu toprak saksılar biraz daha uygun olsa.. :o |
5 Eklenti(ler)
Hepsi birbirinden güzel ve fiyatlarda indirimler vardı.
|
5 Eklenti(ler)
Çuha çiçekleri 1 TL idi.:rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Çok fazla lilum gelmişti.
|
5 Eklenti(ler)
Tabi diğer mağazalara göre çeşit biraz azdı.
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve Sukulentler de farklı çeşit yoktu.
|
4 Eklenti(ler)
Işık vuran cam kenarları çok parlak çıkıyor resimlerde.Bir de hızlı çekiyorum.Laf duyacağım diye.:(
|
5 Eklenti(ler)
Çok yeni Orkide çeşidi yoktu.Sanki iki hafta önceden kalanlar idi.
|
3 Eklenti(ler)
Ve sona eldik.Herkese iyi gezmeler diyorum Teşekkür ediyorum.
Ortadaki resim sahte çiçek hoşuma gitti sizlere hediye :p |
Sayin gulenyuz gorevi yine basariyla tamamlamissiniz, tesekkurler...:rolleyes:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025