![]() |
Arkadaşlar ilgilenenlere kipa market te zeytin fidanı satışta
|
Çiçek soğanlarının paketi 1 Lira
Carrefour kış soğanlarının paket fiyatlarını 1 liraya indirmiş.
Soğan Çeşitleri: Lale - Çok çeşit var (Tek renk ya da 20 'lik karışık paketler) Anemone - Dağ Lalesi Ranunculus - Düğün çiçeği Çiğdem (Tek renk ya da 40'lık karışık paket) Allium (Mor) Nergis Sümbül Görebildiklerim bunlardı. |
Sevgililer günü nedeniyle praktikerde orkideler 14.99.çok güzelleri vardı.çiçekdalları çift..
|
Ankara'da aloe vera yı nerede bulabilirim arkadaşlar bilgisi olan var mı? Yani yapı marketlerden..
|
Bauhaus'ta satıldı uzun süre ama şu an var mı bilmiyorum.
|
Teşekkür ediyorum gilan...Bauhaus'un sitesinde ki dergiden baktım da şimdi orada yok...Birkaç gün sonra Ankara'ya gidiyorum artık orada araştırıyım biraz, Mersin'de bulmak kısmet olmadı...
|
Bauhaus'un sitesindeki dergide ürün çeşidinin sadece binde biri var :)
|
Ah tamam o zaman :) tekrar teşekkürler...
|
Eskişehir Koçtaş'ta aloe vera satılıyor. Sanırım 9 TL civarında idi. Yakınlarınızda varsa aynı ürün gamını bulundurma ihtimali nedeniyle Koçtaş'lardan araştırabilirsiniz.
|
Arkadaşlar, bu sıralar yapı marketlerde ve büyük marketlerde Astilbe satışının başlamış olması gerekiyor.
Ben Pazar günü Koçtaşa göz attım yoktu, geçen sene Habibe hanım Dia ve ya Bim den kuru bir kök şeklinde aldığını söylemişti. Ulaşamadığımız büyük marketlerde gören olursa buradan bildirir mi? |
Bauhaus'a
- beyaz helleborus, - mor campanula, - yapraklarının arka tarafı dikenli bir çeşit aloe vera, gelmiş. Bir de 14 şubat şerefine kalp şeklinde tek bir yapraktan oluşan komik bir bitki vardı. :) |
1 Eklenti(ler)
|
Koçtaş'ta hederanın yaprak biçimleri farklı - mızrak yaprak, yelpaze yaprak gibi - türleri vardı.
Hedera başlığına türleri ekleyeyim, daha iyi fikir verir. |
Alıntı:
|
O komik şey mum çiçeği miymiş yani. :D
Sn Sabah'ın verdiği resmin aynısı. Ama saksısı da kırmızı ve kalp şeklinde. ;) O zaman hoya kerii bekleyenlere haber vermiş olalım. :) |
sevgili Dostlar! Hoya Keri acaba istanbulda ki bauhaus larada geldimi acaba? Bilen gören var mı?
|
Alıntı:
|
Frenk ve bektaşi üzümleri sezonu açmış mı, gözüne çarptı mı?
|
Özellikle aramadım ama olsaydı fark ederdim. :)
|
Begonia rex geldimi acaba haberi olanlar var mı?
|
Dün Bayrampaşa Bauhaus'a gittim. Cymbidium ve Cambria türü güzel orkideler vardı. Ayrıca şu böcek yiyen sürahiden de getirmişler. İlgilenen arkadaşlar mutlaka uğramalı.
|
Müjdemi isterim. :)
2 hafta önce Bauhaus'a Heuchera ile ilgili mesaj göndermiştim. Bugün telefon ettiler, "Talebiniz değerlendirildi, siparişi geçtik, yarın öğleden sonra gelirseniz görebilirsiniz." dediler. Bitkiyi henüz tanımadıkları için sadece 2 çeşidinden (biri kırmızı birini tam duyamadım) 10'ar tane istemişler. Devamı da gelecektir diye umuyorum. :) |
Yani yarın öğleden sonra Bauhaus'da toplantı var.:rolleyes:
Etlik Bauhaus'un konudan haberi yok. Yanlış anlaşılma olmasın? |
Bizde begonia rex mi istesek acaba? Alacak birsürü arkadaş var çünkü?
|
Malatya Park (Koçtaş) da ki yapı markette saksılı çiçeklerin çeşidi epeyce zengin, Gaziantep realden daha bol türler var.
Ancak ithal, ekzotik meyveli bitkiler yok. |
Alıntı:
Ben talebi Cepa Bauhaus'a iletmiştim, beni arayan da onlardı. Sanırım şubeler birbirinden bağımsız sipariş veriyor. |
3 Eklenti(ler)
Heuchera tramisu
Eklenti 124915 Heuchera ‘Caramel’ Eklenti 124916 Heucheras 'Spotlight' Eklenti 124917 Gelmiş ...Herkese yetecek kadar varmış (Şaka,şaka,şaka) |
Yarın fotoğraf makinesiyle gitmek şart oldu, yoksa sizi inandıramayacağım. :p
|
Bugün akşam Bauhaus'a uğradım. Heuchera siparişlerini bilgisayarda gördüm, darısı gerçeğinin başına :)
"Yarın sabah gelecek, öğlene doğru da satışa çıkar." dediler. Yalnız gelen türlerin ne olduğu belli değil. Kayıtlarda 'Heuchera kırmızı' ve 'Heuchera yeşil' diye geçiyor. Q14'lük saksılarda 10.90TL'ye satılacakmış. İkisinden de 20'şer adet sipariş verilmiş. Umarım güzel çeşitlerdir, dümdüz yeşil yapraklı bir tür getirdilerse pek anlamı olmayabilir ama en azından kapı açılmış olur. |
1 Eklenti(ler)
Cepada Heucheralar az sayıda kalmış, pazartesiye bitebilir.
Kırmızı-yeşil renk birlikte ekilirse güzel bir renk kontrası olur derim. Yine campanula severler bu çiçeği kaçırmasın.(Campanula portenschlagiana) yer örtücü-kaya bahçesi bitkisi-çok yıllık-Ankara soğuklarına dayanıklı. Az sayıda,bitebilir. Hoya kerri ise kalmamış. Eklenti 125105 . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025