![]() |
Kılematis bekleyenler bauhaus'a gelmiş, (Beylikdüzü) 5 ayrı renk var, ayrıca bahar soğanlarıda gelmiş.
|
1 Eklenti(ler)
Resimde koyayım.
|
Nevzat Bey fiyatları ne kadardı acaba?
|
Clematisler 9.90 tl. frenk üzümü v.s. 13 tl.
|
Teşekkür ederim geçen yıla oranla daha ucuzlar sanırım geçen yıl 12.90 falandı.
|
bugün A101 marketlerde sardunya, menekşe, karanfil ve bambu fideleri 3,95 liradan satılacakmış...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bugün sizin uyarınız üzerine, Marmara Forum Bauhaus' a gittim. Kırmızı (Rouge Cardinal) ve Beyaz (Miss Baterman) Clematis aldım. Ayrıca Mor ve küçük pembe çiçekliside vardı. Glayöl, ağaç şakayığı, Frezya, Dahlia ve farklı birkaç değişik bitki soğanlarıda gelmiş. Soğanlar onlu paketlerde...Fiyatları, 6.50-8.50 lira arasında değişiyor. Ben yine, birkaç farklı renk glayöl, birkaç dahlia ve ağaç şakayığı, karışık renkli ekinezya soğanları aldım. Çekebildiğim fotoğrafları paylaşayım. Eklenti 272961 Eklenti 272962 Eklenti 272963 Eklenti 272964 Eklenti 272965 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sayın Orhan Bey ellerinize sağlık ;) Bauhause yakın olsa koşup gidesim geldi ama uzak olduğu için zaman ayırmak gerekiyor.
Clematisler 9.90._ mı acaba ? Sarmaşık bitkileri demiş ama onlar mı clematis oluyor ? |
Sayın gülenmelek evet clematis'ler 9.90 TL.Clematislerde bir cins vantuzsuz sarmaşık.Bauhause'da 4 farklı renklisi var.
Bauhause uzak olmak kadar güzel bir şey yok.Bauhause ve Tekzen yürüme mesafesinde Koçtaş'ta 1 metro durağı uzak olunca hiçte iyi olmuyor açıkçası.Mahalle bakkalına gider gibi gidip gidip birşeyler alınca bayağı masraflı oluyor.Siz iyisimi uzakta olun daha iyi. Selamlarımla. |
;)
Evet bu yönden haklısınız ama uzak olunca da aklımız hep oralarda kalıyor. Acaba seçilir mi, acaba bize istediğimiz renk kalır mı, acaba gidince bulabilecek miyim gibi. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederek ;), ancak ve kısmetse Pazar günü gidebilirim diyorum :( Sağolun. |
[QUOTE=gülenmelek;922551];)
Acaba seçilir mi, acaba bize istediğimiz renk kalır mı, acaba gidince bulabilecek miyim gibi. QUOTE] İyiki sordunuz. Bugün gittiğimde kırmızı renk iki saksı idi. Soğanlı bitkileri dolaşıp, tekrar geri geldiğimde sadece bir tane kalmıştı. Onuda ben aldım. Ancak diğer üç renkten en az 10' ar tane daha vardı. Fiyatı kartal124 belirtmiş. Evet 9.90 lira. Şansınız bol olsun. |
Arkadaşlar Ankara Bauhase clematis geldimi acaba?
Bazen dağıtımİstanbulla farklı zamanlarda olabiliyor gitmeden sormak lazım.. |
Alıntı:
|
Sarmaşık bitkileri etiketi görünenler mor salkım.
|
1060 nolu mesajın başındaki 3 fotoğraf clematis.
|
yapmayın arkadaşlar giden var gidemeyen var resimlere bakıp bakıp iç geçiriyoruz eskişehirede gelse böyle güzel çiçekler
|
Teşekkür ederim Nevzat Bey ;) Clematis şu fiat diye etiket göremeyince, acaba bunları da içine alacak yani genel şekilde sarmaşık bitkileri diye mi etiket takmışlar onu anlayamamıştım. Ama hepsi 9.90._ galiba ;) Tanıyamadım ama, mor salkım da var yani :( Ah bir bahçe...
|
1 Eklenti(ler)
Bugün Bauhaus'a, beyaz Dahlia ve birkaç saksı almaya gittim.
Dünkü fotoğraflarda yer almadığını farkettiğim Floks' larıda çektim.Fiyat 8.50 tl Eklenti 273082 |
Erenköy Bauhausda soğuktan etkilenmiş açelyalar iki guruba ayrılmış, küçük ve yanıkları çok olanlar 1.90 TL. biraz daha canlı olanlar 2.50.TL. idi.
Yine soğuktan yaprak uçları kahverengileşmiş Lilliumlar 15.(14.90) TL idi, dayanamadım, belki kurtarırım ümidiyle birer tane aldım. Lilliumlardan bir saksıda beş kök vardı. Ayrıca meyve fidanları 12-13 TL.den başlıyor, 60-70 TL.ye kadar gidiyordu. Mesela bir metre kadar bir dal(saksılı) hünnap 63 TL idi. |
Bugün bayrampaşa bauhausa gittim. Clematis aldım iki tane (dr.ruppel, rouge cardinal) fiyatları uygun 9.90. Mor salkımda vardı oda 9.90 ve çuhalar bahar soğanları gelmiş. şakayık aldım kırmızı beyaz. Ve alisyum sarı tohumu alkdım. Güzel bir zaman geçirdim kendimi kaybettim orada. Ağaç fidanlarıda uygundu. KARIŞIK EKİNEZYADA ALDIM.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Karışık ekinezya dedin aklıma geldi. Bende salt pembesi vardı ama karışık renkli paketindeki renkleri görünce, dayanamayıp almıştım.;) Eklenti 273100 |
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;922963]Sevgili serkan_istanbul;
Karışık ekinezya dedin aklıma geldi. Bende salt pembesi vardı ama karışık renkli paketindeki renkleri görünce, dayanamayıp almıştım.;) Eklenti 273100[/Q BEN EVE DÖNER DÖNMEZ SAKSILARA EKİM YAPTIM. FİLİZLENMİŞLERDİ AMA ÇOK İYİ SEÇTİM HEPSİNE BAKTIM TEK TEK. ŞAKAYIKLARA ÇOK ÖZENDİM BAKALIM NASIL OLACAKLAR SEVGİLER ABİCİM TEKRAR TEŞEKKÜRLER. |
Alıntı:
Bu sıralar bende de feci halde bitki alışverişi yapma isteği var. Aslında isteğin yanında ihtiyaç var. Sizlerin sayesinde Neler var neler yok görüyoruz. |
Marmara Forum Bauhause'a bol miktarda yerli (Yalova) üretim bahçe gülleri gelmiş.3 Lt.lik saksılarda hemen hemen her renk var.Etiketlerinde kokulu olup olmadıkları belirtilmiş.Sarmaşık gül cinsleri de var.Fiyat 10.90 TL.
|
Alıntı:
Aldım aldım. Yukarıdaki fotoğrafta, ortadaki pembeden.;) İki yıl önce tohumdan yetiştirmiştim. yumrulu olduğunu bilmiyordum. Bulunduğu yeri, yeni birşeyler ekmek için, her sonbaharda olduğu gibi çapaladım. Geçen yaz kırmızı çiçeklisinden biri kalmış olsa gerek, birkaç çiçek açtı. Ama ben bilmiyorum ya! Oraları yine eşeledim. Bakalım çıkar mı? Neyse! Beni aydınlattınız sağolun. Birazda sebeb oldunuz. Artık ''yememden içmemden kesip'', diğer iki rengindende almak şart oldu.:D Şaka değil valla, özellikle soğanlılar çok pahalı.:( En ucuzu 6.5 lira! Birtek güzelliği var,bir ker alınıyor. Korunabilirse her yıl -üstelik çoğalarak-yeniden çiçekleniyorlar. |
Phlox bende geçen sene aldım o kadar kar altında kaldı, yinede yeşermiş. Bütün yaz çiçekliydi. Kokusuda güzel.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025