![]() |
Alıntı:
|
evet onu belirtmem gerekirdi pardon arkadaşlar tek bir kaktüs 2.99 ,saksı 3.99 lira...
|
O zaman tamam,ben bauhaus tan 2.50 ye almıştım çok güzel çeşitler vardı ama eşim artık yeter diyor.Biraz ara vereceğim alımlara:)
|
izmit koçtaşta kalonchoe 4.50 di,gardenya 14.90 dı gayet sağlıklı gözüküyolardı.
|
Alıntı:
Suladım, bakımlarını yaptım. 2.99 tl ye aldım. |
Ankara Koçtaş'ta çiçeği geçmiş phal. leri alışveriş arabasına koyup bir kenara ayırmışlardı. Görevliye bunları ne yapıyorsunuz diye sorduğumda uygun fiyata satıyoruz dedi. Ve 5.90 TL ye bir tane aldım. Gayet sağlıklı görünüyor. Yalnız çok susuz kalmışlar. Eve gelince harcını değiştirip kurumuş köklerini ve çiçek sapını kesip su verdim. Çiçeksiz de olsa oldukça sağlıklı.
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bugün Koçtaş'ta ucuz ve kaliteli soğanlar vardı.(6.90 TL)
|
1 Eklenti(ler)
Çuhalar da gelmiş:)Çiçekliydiler.
|
Bayrampaşa İkea' ya yeni parti kaktüsler gelmiş. Sağlıklı ve çeşitliler. Bakmakta yarar var. Fiyat 2.90 Tl. Aynı şekilde Bayrampaşa Praktiker' e de yeni kaktüsler gelmiş ama hepsinde takma çiçekler var. O nedenle fiyat yazmıyorum çünkü beş para etmezler. Bayrampaşa Bauhause' ta sukulent adına pek yeni bişey yok. Yeni gelmiş aloe veralar var. Onlarında Fiyatı 7.90 Tl. Cevahir Koçtaş' ta da yeni kaktüsler var. Onlarda sağlıklı ve çeşitli. Bakılabilir. Küçük boyların fiyatı 2.99 Tl.
|
Mineflora hakkin da
Merhabalar ben cuma gunu mineflora nin bulundugu adrese gittim cok guzel cicekler buldum.Minik boylari 1 tl ilr 2 tl arasinda degisyor. Diger orta boylar ise 5 ile turune gore 10 tl arasinda. Hatta benim gittimde Kalanchoe Delagoensis veya Kalanchoe Tubiflora diye Askin gozyasi vardi 1 adet heyecanla sarildim ona ve bissuru cicekle dondum evime.Bilgi icin adresi ve urunleri bu adres de.
http://www.mineflora.com/default.asp...erine%2E%2E%2E http://www.mineflora.com/default.asp...=D%FD%FE+Mekan |
Dün itibariyle Bayrampaşa Bauhouse' ta;
yeni ve çok çeşitli kaktüsler gelmiş. Tane 3,50-6,50. 3 lü arajmanların olduğu saksılar 8,90. Güzel türler var. Aporocactus bile vardı. Artık yok ;) Tavsiye ederim. Pembe beyaz alaca çiçekli yeni gelmiş yılbaşılar 4,50. Çiçeksizler 2,15 (sudan ucuz). Cevahir Koçtaş' ta; yeni gelmiş yılbaşılar. Sarı, beyaz, kırmızı, pembe. Fiyat 8,90 (bauhouseta çiçeksiz 2.15 çiçekli 4,50, farkı hesabedin.) |
Ne yoktu ki, Sayın Sarıefe, Carassula Ovata, Adromischus Cooperi, Anacampseros Rufescens, çeşidini tam seçemediğim Caralluma, Crassula Cv. Gollum, Crassula Lycopodioides, Crassula Marnierana, Crassula Springtime v.b. tabi ben Kozyatağı Bauhuse'da gördüm :D
|
Sayin bettyycim acaba boylarini ve fiyatlarini hatirliyorsaniz yazarmisiniz
tesekkurler |
Bizim burada bir tek Bauhouse eksik.Olmasını çok isterdim güzel çeşitler varmış.Neyse belki önümüzde ki yıllarda burayada açılır ;)
|
Cevahir Koçtaş' ta venüs fly trap (sinek kapan) 19,90. Oldukça sağlıklı olgun bitkiler var ama alacaklar acele etsin çünkü biraz susuz kalmışlar.
|
Alıntı:
|
Merhaba lar aramızda Cavusbası-Beykoz da bulunan Cem Botanic den alis veris yapan varmi. **** ziyaret eden varmi guzelmi dir
http://www.cembotanic.com.tr |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ben bu gün gittim. Bazı dış ve iç mekan bitkilerini, fiyat etiketleri ile fotoğrafladım. Bilgi olsun diye sunuyorum. Eklenti 188721 Eklenti 188722 Eklenti 188723 Eklenti 188724 Eklenti 188725 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 188764
Eklenti 188765 Eklenti 188766 Benzin motorlu burgu ( olea mac marka ) Çukur açmak için! Eklenti 188767 Eklenti 188768 |
5 Eklenti(ler)
|
Evet arkadaşlar..!
Umarım bir fikir sahibi olmuşsunuzdur. İyi hafta sonları diliyorum.:) |
Sevgili orhan abi,hepisi de muhteşem fiyatları da uygun.
İstabulda olmak varmış şu an. Ellerine sağlık. |
zıpçıktı soğanı gördüğünüzde yazarsanız çok sevinirim. çiçek pazarında bulamadım. yapı marketlerdede bulamadım.
|
Orhan abicim yapı marketlerde fotoğraf çekmek yasak bildiğim kadarıyla. İyi yakalamamışlar seni :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025