![]() |
http://www.bim.com.tr/ adresinde aktüel ürünlere tıkladığınızda saksı çeşitleri, çiçek tohumları ve soğanlarının fiyatlarını görebiliyorsunuz.
|
koçtaşın müşteri ilişkileri ayağında çok başarısız bulsam da gelen çiçekleri haber vermeye değer.
beylikdüzü koçtaşta 19,9a kokulu yaseminler ve gelinduvağı var küçük gelin duvağını( çubuğa sardırılmamış, küçük falat birden fazla köklü) olanları ise 12 tlye satıyorlar aynı şekilde barış çiçeğinde de indirim vardı 11,90dı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam... |
Dia marketler de çicek soğanları var,lilium,glayöl agırlıklı kasiyer yeniden gelebilecegini söyledi fiyatlar soğanlar 2,80 torf 10 lt 2,50
|
|
Burda ne koçtaş var ne tansaş var ne bim ne de dia of of.
|
Alıntı:
http://lalesiparisi.com/ http://www.aldesem.com/186-cicek-soganlari http://www.tarimtedarik.com/KMDefault.aspx?ctrid=12142 Linklerden kapıda ödemeli olarak sipariş verebilirsiniz. |
Arkadaşlar AKDOGA bize üye oldu ama bana attığı e-mail de siteye yazmakta zorluk çektiğini yazmıştı. Ben de sitemizden özeline mesaj atarak nerede zorlandığını sordum ama sanırım açıp okuyamadı.
Sizlere e-mail adresini veriyorum biraz bonbardıman etmekte (;)) fayda var. Nazik bir dille isteklerimizden bahsedebiliriz. Taleplerimiz hepimizin arzu ettiği şeyler olmalı. Tek tük şeyler için rahatsız etmek hoş olmaz, hakikaten çok yoğunlar. mahmutmtogan@akdaga.com.tr |
Henüz vakit varken, tohum almak isteyen arkadaşlar, yapı marketlerde istediğiniz tohumu bulamıyorsanız Zengarden i bir ziyaret edin derim, yurt dışından sipariş verdiğimiz hemen bütün tohumlar var.
|
Ankara Çayyolu'ndaki peyzajlar bayağı hareketlenmiş. Dikkat çekenler:
- Saxifraga, - Haseki küpesi, - Anemon, - Pek çok karanfil türü, - Kalıcı uzun boylu aslan ağzı, - Şebboy, - Ranunculus, vs. - Dört Mevsim'de ithal ağaç şakayıklar vardı. 25 TL. |
Migros'ta çiçek tohumlarında indirim var. Paketi 1,99 TL olmuş.
|
Migros'ta ayrıca budama makasları var. Budama makasım vardı ama bunlar daha minik. İndirimli fiyatları 3.00 Tl. 3.50 TL
Ben 3.50 lik modelden aldım. Çok keskin :) |
5 Eklenti(ler)
Beylikdüzü Bauhahus' ta çok çeşitli bitkiler var!
Eklenti 134608 Eklenti 134609 Eklenti 134610 Eklenti 134611 Eklenti 134612 |
Devam!
5 Eklenti(ler)
|
Devam..
5 Eklenti(ler)
|
Devam..
5 Eklenti(ler)
|
Ankara'da olanlara Atatürk Orman Çiftliği serasını gezmelerini öneririm. Bahçe ve ev için uygun fiyatlı epeyce çeşit var. Kaktüsler de.
|
devam.
2 Eklenti(ler)
Eklenti 134630
Nilüferler. Eklenti 134631 Bu arada eşim, birkaç kaktüs, bende bir mor, birde pembe çiçekli clematis ve sanki hanımeli gibi bir sarmaşık aldım. Onları bahçeme yüklemeyi düşünüyorum. Eeee. artık o kadar olsu değil mi?:p Sağlıkla kalın. |
Orhan bey clematisin resmini eklermisin fiyatınıdalütfen.
|
Alıntı:
Sevim Hanım; Biraz önce bahçeme yükledim. Nihai yerleri orası diye..:( Selamlar. |
Ohan bey, ellerinize sağlık, Bauhaus a gitmiş kadar oldum, merakımı yendim, aklım eicalarda kaldı.
|
Alıntı:
Clematisler montana cinsi ve 9.90 dı fiyatı. 3 adet aldım bende. |
Alıntı:
Yalnız Ericalar sadece kirli beyaz çiçekli idiler. Pembe tonları yoktu! |
Arkadaşlar maketlerde tillandsia gören var mı? Sn. Orhan Özbilgiç 1. resminide görülen pembe etiketlilerin tillandsia olduğunu sanıyorum;)
|
Çok doğru gördün sevgili opss ben aldım bir adet. Umarım yaşatırım.
resim ekliyeyim bahceme senın için. |
Alıntı:
Fotoğraın orjinalini büyüterek baktım. Evet! Tillandsia... 1.90tl lik fiyat etiketide okunuyor. Ama (1) rakamının önünde başka bir rakam var mı? bilemem! Dilerim katkım olmuştur.. |
Zaten oraya kadar bir tillandsia almak için gelmem mümkün değil :), ama fiyatı iyiymiş...
|
Sanırım 10.90 dı.
|
Biz deliler için sıfırın değeri yok zaten:) Gözümüz görmüyor :)
|
Sn Orhan Özbilgiç, kaç tür tillandsia vardı? Benim gördüğüm tek tür galiba?
|
Çilek 8,50 pahalı değil mi? Eskişehir'de seralarda poşette olanları 1, saksıda olanları 2-3 TL'ye satıyorlar. Aslında yapı marketler pekte ucuz olmuyor ama aradığınız şeyleri bol çeşitli, toplu olarak bulma imkanı sağladığı için rağbet görüyor sanırım.
|
Alıntı:
Birçok bitkiyi topluca görmek ve almanın yanısıra, bazen internet siparişlerinde beklemediğiniz kadar minik bir ürünle karşılaşabiliyorsunuz. Buralarda görerek satınalma ve anında doyuma ulaşma sözkonusu.;) Pişmanlıkta pek olmuyor.. |
Çilek çok çok pahalı ama genelde Bauhaus peyzajlara göre çok uygun fiyatlı.
Mesela ithal ağaç şakayık 13.90. Burada bir peyzajda 25'di. Orkide 16.90. Aynısını bir peyzajda 55'e gördüm. |
Alıntı:
|
Sayın Orhan bey - gezi için teşekkür ederim, sanki kendim gerçek orda dolaştım. Bizim güzel İzmire ne zaman Bauhaus gelir....
|
Alıntı:
Benzer ürünlerde, Ankara ile fiyatlarda fark var mı? Dikkat ettiniz mi? |
Alıntı:
İzmir' i bende çok severim. Gerçekten kocaman kentte Bauhaus gibi büyük bir yapı marketin olmayışı üzücü. Ama Ankara' ya da yeni açıldı sanırım .Hemde Türkiye' nin en büyüğü. Belki İzmir' ede bir sürpriz yapıverirler. Neden olmasın? Saygılar. |
Fiyatlarını hatırladığım bir kaç bitki için fiyatlar aynı. Ama çok detaylı hatırlamıyorum. :)
Bazen ufak farklar oluyor. Mesela geçen sene İstanbul'da clematisler bitmeye yakın 5.90'a inmişti, burada inmemişti. Bauhaus'lar arası fiyat farkı olabildiğini ilk o zaman öğrenmiştim. |
Ankara'ya ikinci (en büyük olan) yeni açıldı. İlki bir kaç yıldır var.
Bizim de Ikea'mız yok ama. Ben de onu kıskanıyorum. :) |
Alıntı:
|
Sevgili gilan clematis yokmu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025