![]() |
Sayın Sûz-i Dilârâ,
Evet o siklamenlerin bende her renginden almak istiyorum ama onları ekmek için yer sıkıntısı çekiyorum, ben sadece soğanlı çiçek yetiştiren birisiyim ve çeşit olarak biraz abarttım sanırım.:rolleyes: İnanın ki, o istediğiniz siklamenleri ben burdan alıp göndermek isterdim ama bauhaus banada yakın değil 1-2 ayda bir gidiyorum ve zaten o gittiğimde de fotoğraflayıp sizlerle paylaşıyorum, zaten burdan oraya kargoyla gönderildiğinde de aynı paraya maal olucak. Ben size başka bir teklif sunmak istiyorum, güz soğanları şuan ekili, ama ilkbahar soğanları için ekicek yer bulamadığımda komşularıma veriyordum bu sene bir değişiklik yapayım size göndereyim, ne dersiniz... |
Sayın telato, ince düşünceniz için teşekkür ederim.
Cevabımı özel mesajla da bildirmiştim ama buraya da aklıma başka bir şey geldi onu yazayım. Sitedeki bu bölümde Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net eğer isterseniz elinizdeki fazla soğanları isteyen üyelere dağıtabilirsiniz. |
hippeastrum amaryllis gelmişmi :O ..tam olarak hangi gündü sayın telato ?
kalmışsa hemen gidip alayım :)) |
Sayın eneskrky, gerçekten bauhaus'da hippeastrum amaryllis fiyatları çok uygun 12.90 tl.
O fotoğrafları ise 1 ocakta çektim, istanbul anadolu yakasında içerenköyde, istanbul avrupa yakasında kağıthane, bayrampaşa, bakırköy ve beylikdüzünde bauhaus var. bilginize... |
Alıntı:
Şuan için komşularıma vererek çiçek soğanlarımı sınırlıyorum, ama gün gelir, baş edemezsem neden olmasın... |
çok teşekkürler sayın telato :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Güzel bir uygulama...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Telato ağabeyim çooooook sağ ol ben kaç gündür Bauhause'a gitmeyi düşünüyordum ama ne var ne yok bilmiyordum :D Sayende öğrenmiş oldum, bugün yarın giderim inşallah ;)
|
Sn.Laleci 03. Hangisine gidecekseniz bilmiyorum ama Beylikdüzü bauhause a ya gıdersenız sukkulent türlerinide cekebilir misiniz acaba.Gecen bir yerde paylaşılmışdı çook uygun fiyatlı sukkullent türleri vardı.Ama yakın cekim degildi hangileri vardı bilemedim.
Teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Büyük yapı market sayılırmı bilmem ama a101'lerde 4 liraya afrika menekşesinin en güzel tonları, karanfil ve kalanchoe var.. son kalan kalanchoeyi kaptım.. Suçum yok, sadece adaçayı almak için gitmiştim markete :)
|
Yanlış bilgi varmişim arkadaşlar simdl fişe bakarken fark ettim 5,95'e almışım ben bu çiçeği :)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Koçtaşın fiyatları bauhausa göre pahalı gibi duruyor.
|
Dün akşam Afyon 5m Migrostan mini orkide aldım.Fiyatı 9.90 hangisini alayım derken bakmışım 2 tane almışım.:p
|
bende dün migrosta görmüstüm mini orkideleri lakin fiyat yazmiyordu ve cicekleri düsmek üzereydi ve kökleri kurumus cürümüs mahf olmustu.
acaba o tür orkideler satilmazsa cöpe mi atiyorlar yoksa geri iyade mi ediyorlar ? |
14 Şubat sevgililer gününde yanılmıyorsam fiyatı 15 lira idi. Bazı yapı marketlerde çiçeği geçen çiçekleri özellikle orkideleri % 40-50 ucuza veriyorlar.
|
bugün beylik düzü bauhausa gittim ve orkide fiyatlari tek dallilar 20 tl 2 dalli 26 tl cambria dendrobium 27 tl lakin üstünde 1-2 cicek olan cicek gecmis olan saglikli orkideler 15 tl bilginize ben alamadim :( evde 20 tane olunca yer kalmadi :(
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
devam... devam...
Eklenti 539009 Eklenti 539010 Eklenti 539011 Eklenti 539012 Eklenti 539013 Bahçem için satın aldığım organik toprak düzenleyeci (sıvı haldeki hümik asit) ve çiçek soğanlarıyla toprağa gömülen çiçek soğanlarının toprağa ekilmesini ve çıkartılmasını kolaylaştıran ürünüde, üyelerin bahçesi sayfasında telato/bahçe'de paylaştım. |
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
devam...
Eklenti 539499 12.99 tl Eklenti 539500 14.99 tl Eklenti 539501 4.99 tl Eklenti 539502 5.49 tl |
4 Eklenti(ler)
devam... devam...
Eklenti 539503 14.99 tl Eklenti 539504 19.99 tl Eklenti 539505 26.99 tl Eklenti 539506 49.99 tl |
Bauhauslara giden arkadaşlardan Clematis resimleri ve isimleri rica ediyorum.
|
Benol hanım; Bauhaus'a Clematis daha gelmedi.
|
Merhaba Benol hanım
Beylikdüzü Bauhausa multi blue,ville de lyon ,dr ruppel gelmiş ancak çok az sayıda.Geçen yıl aynı cinsten çok sayıda vardı, marjoriydi sanırım,uzun süre satışta kalmıştı.Resim çekemedim tekrar gidebilirsem çekerim. |
Alıntı:
Burada artık paylaşmıyorum. Zira bu sayfadaki paylaşımlar,yeni mesaj olarak gözükmediğinden, sadece sayfayı bilen birkaç kişiye ulaşıyor. Yani deyim yerindeyse; Körlerle sağırlar, birbirini ağırlar. oluyor maalesef.:( |
Bende kendim paylaştığım için yeni mesajlarda göremiyorum sanıyordum. Peki neden yeni mesajlarda gözükmüyor? Reklam olur kaygısı mı?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025