![]() |
Alıntı:
Bu vesile ile tekrar teşekkürler;) Bu arada yarın ne yapıyorsunuz? |
Onun yerini özel seçtim, en kral yerde :) ağaca tırmandıktan sonra çiçek açmış hali çok muhteşem olacak :)
Etraf yine kar yağmur boran... |
fidanlıkta pembe papatya gördüm ama müşteriye ait ayırttı kalmadı satılık diil dediler içim gitti gören bilen varsa avrupa yakasında oturuyorum haber verirseniz sevinirim..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D:D
Çok iyiydi, siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün;) |
3 Eklenti(ler)
Birileri dedikodumu yapıyor, bu aralar kulağım çok çınlıyor.
Eklenti 77282 Merak konusu gülüş yukarda, daha fazla kulağımı çınlatmayın :p Bu arada Bauhausa clematis tangutica gelmiş.Sarı renk clematis sevenler kaçırmasın diyeceğim ama yarın sabaha bile kalacağından şüpheliyim. Eklenti 77283 Eklenti 77287 |
2 Eklenti(ler)
Clematis Rouge Cardinal de Bauhausa yeni gelenlerden.
Eklenti 77296 http://www.wintergreenhouse.com/phot...-ups/clematis/ Eklenti 77297 http://www.rasadnikilic.com/Klematis...e_Cardinal.htm Bu arada; boylu küpeler, değişik çiçek açan küçük saksılı çalı türleri (4-5 çeşit,), saksılı mor salkımlar, küçük saksıda çiçek açmış çarkıfelek-pasiflora, vs.vs.vsler gelmiş. |
B forum hepimizi clematis delisi yapacak sonunda. Hatta yaptı bile...
D:D:D |
Denizakvaryumu'da Bauhauslarda yatıp kalkıyor vallahi:rolleyes:
Ya yeter yazmayın artık. Hani her gördüğümüze aklımız gidiyor. Balkonlarda, teraslarda yer kalmadı, neyi nereye tıkıştıracağımızı şaşırdık sayenizde:o |
Koçtaş'ta var. Lavanta 9.9 TL' ye aldım. Eve gelip 3 saksıya ayırdım.
|
Bauhaus'a ortanca fideleri gelmiş. Poşette 3-4 dallı, henüz çiçeksiz. Fiyatı 3.25TL.
|
Yeni clematis türleri var mı?
|
Yeni tür yoktu.
Ama eskilerden harap durumda olanları bir araya toparlamışlardı. Belki indirim söz konusu olabilir yakında. |
Yaşasın astronomik fiyatlı ortancalardan sonra bu çok güzel haber :)
|
Alıntı:
|
Bu günlerde Bauhausa "delosperma congestum veya delosperma nubigenum geldi" müjdesi alabilsek.
|
Bir de lampranthus olsa ooooo şahane olur.
|
Hayır hayır.. Bunların ne olduklarına bakmayacağım... Bakmayacağım..
|
Bakın bakın:D:D
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 78685 Bakmayan olursa diye ekledim :) |
Görmüyorum ki görmüyorum ki .D
Bunlara benzer birşeyler bu ara yol kenarlarından aşağıya yayılmacı bir hareketle ilerliyor. Otoban kenarlarında, e5 güzergahlarında, benim işe girerken organize sanayinin içinde bu tip birşey var. Sadece baharda açan birşeyler olduğunu tahmin ediyorum... Göremiyorum göremiyorum :D |
:dilli::D:D
|
Alıntı:
Sn Kaktüs, sizin bahsettiğiniz acem halısı. |
Evet evet bundan :)
Bunlardan bulunuyor mu Bauhaus'ta Hıh :D |
Geçen gün çiçek şekli bu sarı delosperma'nın aynısı olan ama pembe renkli, yaprakları ise kedi tırnağına benzeyen birşey aldım. Damat bohçası dediler ama gerçek adı ne hiç bilmiyorum.
Bir de öğle arasındaki Praktiker ziyaretinden alıntılar, - Plastik viyol gelmiş. 12lik 6 adet viyol ve hepsinin içine konduğu büyük plastik bir altlık halinde. - İlginç bir çeşit ortanca vardı. Çiçeklerinin dışları beyaz, ortaları mavi/pembe. Oyalı gibi. Şu resimdekine benziyor ama yapraklarının dışı ve ortası arasındaki renk farkı daha belirgindi. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025