![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
acaba o 1 $ ın altındaki (örneğin salatalık) fiyatlardaki tohumlarda kaç adet çıkıyor? sitede bir bilgi vermemiş. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Normal şartlarda bir pakette ortalama 30 tohum oluyor, tohumlar üstü baskılı zarflar içinde bulunuyor. Katalogda tohum adetleri örneğin domates başlığı altında 30 seeds/packet (tohum/paket) şeklinde gösteriliyor diye hatırlıyorum. |
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2011
|
Amerika veya Kanadadan Mürver fidanı (Sambucus Canadians) getirmek
Selamlar. Uzun süredir araştırdığım bir konu. Üreticileri buldum yalnız buraya getiremedim. Yardımcı olabilecek olan varmı? Amerika **** Kanada da yetiştirilen Mürver fidanlarından ülkemize getirerek burada deneme yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-12-2020
|
tohum
kakao vanilya kaju ejder gözü black sapote gibi tropikal bitki tohum **** fidan arıyorum bildiğiniz bir site **** satıcı var mı |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Meraklı fidancı arkadaşlar var, ürettiler, paralarınız yabancıya gitmesin. Sn . Romantik mesela Yurtdışı pahalı ve zor. Fedakarlık yapamayacak arkadaşlar, maddi (para) ve manevi ( stres) kayıpları göze alamayan arkadaşlar hiç denemesin, sormasın. Jezebel alıyor olabilir , bu bedava alıyor anlamına gelmiyor. Sıkıntılarına sabrediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2012
|
İthalat
Sevgili arkadaşlar, Tohum ithalatı için izlenmesi gereken adımlar nelerdir? İthalat başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ücreti var mıdır? Teşekkürler |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ebay |
|
|