![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2009
|
zengarden firmasından alışveriş yapılmaz. firma hastalıklı sogan gönderiyor, hemde idda ettigi ürünleri göndermiyor. çapı 18-24 cm yazmış agaç liliumuna. gelen soganların 15-16 cm yi geçmez. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2011
|
******* zengarden asla iddia ettiği reklamını yaptığı ürünü göndermiyor,şikayet edince hatalarını düzelmek yerine siteye üyeliğinizi silip sizin ulaşmanızı şikayetinizi iletmenizi engellemeye çalışıyor.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2011
|
bence de zengarden asla iddia ettiği reklemını yaptığı ürünü göndermiyor,şikayette bulunduğunuzda nerdeyse siz suçlu oluyorsunuz hatalarını düzeltmek yerine sizin siteye üyeliğinizi iptal edip ulaşmamanız için ellerinden geleni yapıyorlar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-02-2014
|
Merhabalar, İnternette güvenle tohum alışverişi yapacağımız önerebileceğiniz siteler var mıdır? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Ben de zengarden dan tohum aldım 10-12 çeşit. Ancak tohumlar dan bazıları paketteki resim ile aynı çıkmadılar. ben tohumları anneme vermiştim. Kampanula diye ektiği tohumdan başka başka hem de bildik bitkiler çıkmış...Anne bu ne dedim. Bu çıktı ektiğim tohumdan dedi. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
Alıntı:
|