![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2009
|
Ziraat ilaçlarını nerden satın alırız Ankara'da? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Ankara'da ziraat ilacı satan yerler; 1-Ulus hal yanı. Kale tarafında. 2-Çubuk ve Gölbaşı'nda ziraat ilaç bayileri. Gölbaşı'nda Konya yoluna parelel enaz 7,8 dükkan var. 3-Bahaus. (Reçete istiyor) 4-Çayyolu peyzajcıları (en sondaki peyzajcı) 5-Karşıyaka peyzajcıları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Bentderesindeki seralara giden var mı son günlerde. Sabah'ın Karşıyaka'dan aldığı civanperçemleri ile mercanköşk buralarda var mı merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
ESR 505 * Sırtta taşınabilen, boş ağırlı 5,5 kg olan ve tek şarjda 16 litre polietilen tankı (320 litre) 20 defa boşaltabilir. Tüm sistemde kimyasal erezyona dayanıklı parçalar kullanılarak, sızdırmazlık sağlanmıştır, damlamama yapmadığından, ilaç sarfiyatını ortadan kaldırıp kullanım kalitesini arttırır. * 5,5 kg ağırllığı ile sırtta rahat taşınabilme * Tek şarjda 16 litre’lik tankı 20 defa boşaltabilme * Darbeye, güneşe ve kimyasallara dayanıklı gövde ve bağlantı parçaları * Damlama yapmayan özel tetik sistemiyle ilaç sarfiyatını ortadan kaldırma * 12V - 8A Akü ile 5 saat aralıksız çalışma ve toplam 320 litre ilaçlama özelliği * Kuru çalışabilen, üç kademeli motorla yüksek performans *Ayarlanabilir teleskobik boru ve nozullarıyla pulvarize veya 9 metre yüksekliğe ilaç atma özelliği http://kelvin.com.tr/esr505.html Sn.MeyveliTepenin, kullandığı aynı zamanda kaolin kilini de püskürttüğü şarjlı pompa. 0312 386 19 39 Fax 0312 386 19 41 Adres Uzay çağı caddesi 1249. (351.) sokak no: 9 Ostim / ANKARA / TÜRKİYE Bu bilgi için MeyveliTepe'ye çok teşekkür.İlerisi için düşündüğüm bir aletdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Sırtta taşımak zor olabilir ![]() Bir üst modelini satışa çıkarmışlar. Oda sırtta taşınıyor, yakında satışa sunacakları pazar çantalarına benzer 2 tekerlekli ve 30, 35 lt hacimli çekilerek taşınan bir modelleri var. Sizin bahçeye kesin yetişir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
PVC kangal su borusu wn ucuz Rüzgarlı sokaktaki tesisatcılarda bukabilirsiniz. Örnek, hırdavatcılarda 3,50 TL/Mt. satılan 40 mm çaplı 10 bar mavi boru; kdv dahil 1,20 TL/Mt. Bu tür boru alırken siyah değil, koyu mavi renk olanı tercih ediniz. Siyah boruların içinde geridönüşüm pvc ilave edilir, buda kaliteyi düşürür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
"Bülent Beye söyleyelim ilgilenecek dediler", umarım ilgilenir. Karıştırıcı olmadan 30-35 lt hacimliler işime gelmez açıkçası. Öteki sırtta taşınırken hiç olmazsa sallanır-ilaç karışmaya devam eder, bir de askerlik günlerimi hatırlarım. Sırt çantası -tam teçhizat 5 km. sona kalan 5 kişi 50 şınav. Şınavları hiç kaçırmadım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Merhaba buraya uzun zamandır yazılmamış Ankara'da aradığım şeyleri bulmakta çok zorluk çekiyordum(birazda acemi olduğum için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
Mikrobiyal gübre : Bio-One Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atif Kansu Caddesi Ata Plaza A Blok No: 100/29-30 06520 Balgat / ANKARA 900 gramlık ve 9 kğ ambalajda satılıyor. ABD ithal gelen sıvı gübrede 2 farklı bakteri var. Ayrıca Akçakoca belediyesiyle müşterek ürettikleri kompostuda satışa hazırlıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Ankara'da kivi, böğürtlen ahududu yetişirmi? Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Alıntı:
Leonardit için Sn k0900'den öğrendiğim aşağıdaki şirket var. 25kg 15tl ve 25tl olan iki ayrı ürünleri var. http://www.orfeteknik.com.tr/ ORFE TEKNİK İnşaat, Madencilik, Zirai İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti. Arif Yıldız Cad. 47/3 Gülveren/ANKARA TLF : 90 312 320 27 83 FAKS :90 312 320 58 23 GSM: 0 532 436 17 83 Gübre için Sn denizakvaryumu'ndan öğrendiğim aşağıdaki şirket var. Ancak küçük miktarlarda nakliye yapmıyorlar, 20m3 üzeri getirebiliriz dediler. Yine Karşıyaka'daki peyzajcılara da sorabilirsiniz. http://intoko.kijiji.com.tr/c-Ticare...AdIdZ115949346 http://www.firmasayfasi.com/sirketle...j-tic-ltd-sti/ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız, öldü ![]() Gerçeğini buldum, 3 küçük fidancık, çiçeklenince yüklerim. Testten geçmiş, donmuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
Bu arkadaşın adresini ya da bitkinin kaynağını öğrenmemiz şart oldu. Geçen yıl ektiğim tüm buz çiçekleri bahçede çok güzel geliştiler, alabildiğine yayıldılar, yayılıcı veya sarkıcı formda kullandım. Kışın soğuklarında hepsi pelteye döndü. Çok üzüldüm. Şimdi yerlerini sedum türünden yayılıcılarla (bunlarda denenmiş) doldurmaya çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
Cepa Bauhaus'a yaprak döken manolyalardan gelmiş. Etiketlerine göre pembe ve beyaz çiçekli olanlar vardı. Fiyat 26 veya 28tl idi. Ankara'da bahçede olur mu bilmiyorum ama olsa güzel olurdu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yalnız tam olarak yerini anlayamadım. Ben o tarafta Ümitköy'den Oran'a doğru giden bir rotayı biliyorum sadece. Bahsettiğiniz bulvar bu mu? Satan yer bir peyzaj firması mı? (Görünce tanımak açısından.) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Gilan, Ümitköy'den Orana giden rotayı takip edin, İncek Migros'a gelince sola (Oran) değil, sağa dönün, otoban istikametine. Yanlış hatırlamıyorsam 5 ve ya 6 trafik lambası geçin, solda dev gibi yığılı kum ve gübreleri göreceksiniz. Küçük bir tabelesi var, hafriyat ve nakliyat yazan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
Perlit fiyatları aslında pek pahali degil.. Suyu seven bir bitkide Özellikle bunu söylüyorum perlitin su tutma özelliği olduğu için. Mesela 1 seraya 1 traktör perlit dökülse etkisi olurmu.. Yoksa zamanla perlit işlevini kaybedermi .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Gübre için yeni bir yer keşfettik. Optimum AVM karşısında bir sera var. Sahibi Aselsan emeklisi amca, çuvalı 5 liradan büyükbaş hayvan gübresi satıyor. Bize çok yakın olduğundan ve zamansızlıktan ordan alıverdik gübreyi, bagajda getirdik bahçeye. (Ek bilgi: Sedan Focus bagajı koltukları indirmeden en fazla 8 çuval alabiliyor, performansta hafif düşüş olsa da sorun olmadı ![]() Bauhaus'ta çok pahalı olan tekerlekli hortum makaralarından Kipa bahçe reyonlarında yaklaşık 20 liraya satılıyor. Biraz hafif olduğundan devrilme yaşanıyor, ama sağlam bir yere alttan üstten bağlanırsa gayet kullanışlı. Leonardit için Orfe teknik'ten Ostim'de bir adres aldık, yeri bizim için daha uygundu, orda acil isteyenler için bir miktar bulunduruyorlar. Ama gitmeden Orfe'yi arayıp ne kadar istediğinizi bildirirseniz, oraya bırabilirler. Adres: Damla kimya, eski adıyla 613.sok (yeni adıyla sanırım 1400.sok) No:7 Özpetek Sanayi Sitesi Ostim/Ankara |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Orfe tekniğin ostimdeki yerini google map ten gösterebilir misiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |