![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür Belgesi Ödül Töreni
Ankara'daki agaclar.net üyelerinin, 25 Ocak 2008 Cuma günü saat 19.00'da Kırsal Çevre Derneğinde, Bestekar Sok. No 30/8 de düzenlenecek ödül törenine katılmalarını çok isteriz. Sevgili malina ödül törenine katılamayacağını ifade etti, görev bize düşüyor. Onun adına bu ödülü biz Ankara agaclar.net üyeleri alacağız. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Açıklamayı şimdi gördüm, kutlamalara katılmakta geç kalmışım. Ben de teşekkür belgesi için sizi kutlarım. kısmına ek olarakAğaçlar.Net adlı internet sayfasını düzenleyerek, ağaçların ve ormanların tanıtılmasına ve sevdirilmesine katkı sağlayan
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür Belgesi Ödül Töreni Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
agaclar.net
|
Bu görevi üstlendiği için Yücel Bey'e teşekkür ederim ![]() Törene katılan Müjgan, Herbaryum ve kutlayan tüm arkadaşlara teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
agaclar.net
|
Teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Doğa İçin Çal, etti ikiiiii, Şimdi sıra üçüncüsünde ..... |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sevgili Malina emeğine yüreğine sağlık .Ayrıca senin şahsında bütün üyelerimizide kutlarım. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de haberi yeni okuyanlardanım, çok sevindirici, gururlandım ve doğru bir yerde olduğumun bir kez daha ayrımında oldum, devamını diliyorum. adı geçen Mehmet Gündoğdu Beyi de kutlamak sımsıcak kucaklamak lazım. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba. Sitemiz yöneticilerinin başarılarını geç farkedenlerden olduğum için üzüldüm. Başarılarının süreceğine inanıyor ve böyle bir siteye üye olmanın gururu ile, hepsine teşekkür ediyorum. Saygılar |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
bende doğa için çalışan bu güzel siteye üye olduğum için gururluyum. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her hangi bir yerden bitki alırken gururla şöyle söylüyorum, "Ben ağaçlar net üyesiyim". Doğa için çal an ve Doğa için çalışan bir sitenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
sevgi. saygı ve hoşgörünün olduğu seviyeli bir sitenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum.İçimiz rahat kendinden emin yöneticilerle beraber olmak çok güzel.Emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.İnşallah bir gün bizlerde sizin izlerinizden giderek katkı sunabilirsek siteye ne mutlu.Saygılar... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
çok güzel bir belge almışşsınız. teşekkür ederim. umarım devamı sürekli gelir.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Arkadaşlar bu ödülü alan bi sitenin üyesi bulunmaktan büyük keyif alarak gururlandığımı belirtirken, bu sitede geneldiki toprak çalışmalarıma daha öz verili olma gücünüde kazanmış bulunuyorum. Ağaçlar Net'in sağladığı övünce laik olma başarısı ilede çalışmalarımıza hız katmalıyız, hepimize hayırlı olsun. Düzenleyen epsody : 13-12-2009 saat 06:02 Neden: cümle de hata düzeltmesi. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Veritabanını geliştirmek için forumda yer alan bilgileri derleme işine ne dersiniz? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
tebrikler.. |