View Single Post
Eski 22-01-2008, 12:56   #1
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,244
“Topraklarımızın ve Ormanlarımızın Dostları Teşekkür Belgesi” aldık...

21 Ocak 2008
Sayı: B/2008- 9
Konu: “Topraklarımızın ve Ormanlarımızın Dostları” teşekkür belgesi

BASINA

TOPRAKLARIMIZIN VE ORMANLARIMIZIN DOSTLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ!


Derneğimiz her sene, kırsal çevre alanında olumlu örnek olarak gösterilebilecek başarılı çalışmalarda bulunan kişi veya kuruluşlara “Topraklarımızın ve Ormanlarımızın Dostları Teşekkür Belgesi” veriyor. Bu belgeye aday olabilmek ya da gösterilebilmek için adayların teşekküre değer gösterilen çalışmalarının kamuya yararlı, sıradışı, geliştirici olmasının yanısıra gönüllü olarak gerçekleştirilmesi koşulu aranıyor. 2007 yılı adayları ilk defa Derneğimiz ve ilgili üç demokratik kitle örgütü temsilcilerinden oluşan bir komisyon tarafından belirlenmiştir.

Teşekkür Belgesi almaya uygun görülen kişi ve kuruluşlar şunlardır:
1. Topraklara, ormanlara ve sulara zarar veren altın aramacılığı ve siyanürle altın işletmeciliği girişimlerine karşı yurdumuzun çeşitli yerlerinde mücadele veren ”Türkiye Çevre Platformu”,

2. Ağaçlar.Net adlı internet sayfasını düzenleyerek, ağaçların ve ormanların tanıtılmasına ve sevdirilmesine katkı sağlayan ”Vildan Özfenerci”,

3. Özverili ve ödünsüz görev anlayışıyla, Haymana ilçesinde orman oluşumuna ve korunmasına katkı sağlayan "Mehmet Gündoğan".
25 Ocak 2008 tarihinde saat 19.00’da Derneğimiz Hıfzı Veldet Velidedeoğlu İşliği’nde yapılacak olan törenle kendilerine Teşekkür Belgeleri takdim edilecektir. Katılımınızı ve kamuoyuna duyurmanızı bekleriz.

2008 yılı Teşekkür Belgesi aday önerileriniz için önbilgi ve başvuru formlarını www.kirsalcevre.org.tr adresinden alabilir veya kirsalcevreormancilik@yahoo.com e-posta adresinden isteyebilirsiniz. Adaylık/aday önerilerinizi, aday hakkında dolduracağınız bilgi formuyla 1 Aralık 2008 gününe değin posta/e-posta veya faks ile Derneğimize ulaştırabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Ahmet Demirtaş
Yönetim Kurulu Başkanı

TÖREN YERİ:
Kırsal Çevre ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği
Bestekar Sok. 30-8, Kavaklıdere Ankara
Tel/faks: 0 312 425 94 14
e-posta: kirsalcevreormancilik@yahoo.com

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön