![]() |
|
![]() |
#213 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Bu da benim beğendiğim ama sadece sözleri ![]() Al yemeni mor yemeni Yemenisi sarı Al yemeni mor yemeni Yemenisi sarı Ah ne de edalı Kıbrıs'ın kızları Elleri kınalı Yar yar amannn ( x2) El ele döner Buğdayı döver Nazlıca güler Köy kızları Al yemeni mor yemeni Yemenisi sarı Al yemeni mor yemeni Yemenisi sarı Ah ne de edalı Kıbrıs'ın kızları Elleri kınalı Yar yar aman ( x2) Gözleri,kaşı Simsiyah saçı Döndürür başı Köy kızları Ah ne de edalı Kıbrıs'ın kızları Elleri kınalı Yar yar aman ( x2) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Senin sigara içtiğini, resimlerin sayesinde öğrenmiştim. Halen, bütün hızınla tüketiyorsun demek! ![]() Evet, bu arada kayıt işini de hallletmiş olmanız da çok güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
En başta böyle güzel bir programda sitemize söz hakkı veren Sis Radyo ve Ahmet Bey'e Pozitif sesi ve bilgileriyle sitemizi anlatan, Sevgili Mine hanıma.. Sevgili Praecox arkadaşımıza, Sevgili Ali Cem arkadaşımıza , Arkadaşlarını yalnız bırakmayan Sevgili Buket Hanım'a Seri ve net anlatımı ile Sevgili Kemal Saka arkadaşımıza, Bunları yaşamamızın yegane vesilesi Sevgili Malina Hanım'a çok teşekkürler. Sevgili arkadaşlarım saka ve cem, kayıt için çok sağ olun. Sayenizde bende dinleyebildim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize iyi gunler, radyodaki konusmalari biraz once dinledim. Bir suredir tanidigim, uzaktaki dostlarimin, simdiye kadar hic duymadigim seslerini duymak bana heyecenla birlikte, buyuk bir keyif verdi. Bu seslere bir de kardesimin sesi eklenince keyfimi varin siz tahmin edinin. Hepiniz tek kelime ile harikaydiniz. Mine, Vildan ve Buket hanimlar, Saka,Todor Praecox ve Ahmet Beyler, hepinize tesekur ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Merhaba, 'Tarımı Tartışalım' programının jenerik müziği Arif Sağ'ın 'Umut' adlı albümünden. 10'ncu müzik.Türkünün adı 'Ötüşün Kuşlar' Herkese selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Arif Sağ Ötüşün Kuşlar Gül dibine har düştü, ötüşün kuşlar ötüşün. Bülbüle şivan düştü, ötüşün kuşlar ötüşün. Ben o yardan ayrıldım, ötüşün kuşlar ötüşün. Gönlüme güman düştü, ötüşün kuşlar ötüşün. Bağa girdim gül açmış, ötüşün kuşlar ötüşün. Güle bülbül dolaşmış, ötüşün kuşlar ötüşün. Eğildim koparmaya, ötüşün kuşlar ötüşün. Gül dikene dolaşmış, ötüşün kuşlar ötüşün. Dağ başında sarı gül, ötüşün kuşlar ötüşün. Dalında öter bülbül, ötüşün kuşlar ötüşün. Beni sana vermezler, ötüşün kuşlar ötüşün. İster ağla ister gül, ötüşün kuşlar ötüşün. Nuray Hafiftaş'ın yorumundan dinlemenizi tavsiye ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
agaclar.net
|
19 Temmuz, TRT Radyo 1 / röportaj
TRT Radyo 1 Nuhun Gemisi programı Yapımcı: Esin Yolçınar 19 Temmuz 2007 Saat 14.00-14.30 ![]() Todor ve praecox agaclar.net adına hoş bir sohbet edeceğe benziyorlar ![]() www.trt.net.tr/wwwtrt/canli.aspx |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
agaclar.net
|
Röportaj sonrası Kafe Krepen'de bir toplantı bile yapılabilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
agaclar.net
|
Evet, bu kez fena yakalandılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Kaybettik...
|
![]() ah malina ah... ![]() Uyumaya çalışıyordum ki yatağımdan biri kalk bir daha foruma bak dedi... ve gördüm ki afişe olmuşuz bile umarım rezil olmayız... ![]() Neyse ki en azından sloganımız hazır... Ağaçlar olmasa idi Nuhun gemisi de olmazdı. Yarın bu mantıkla gidiyoruz bakalım... Duvara karşı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Ayrıca, takip eden sabaha karşı 05:05'te de yayının tekrarı olacak. Yayın akışı için http://www.trt.net.tr/wwwtrt/rdakis.aspx adresinden yararlanabilirsiniz. Ve http://www.trt.net.tr/wwwtrt/frekanslar.aspx?tur=RD bağlantısından da trt radyolarının yayın yaptığı frekansları il il bulabilirsiniz (ppssst: Baldas) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Değerli arkadaşlarımıza güzel bir sohbet ortamı ve iyi yayınlar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|