![]() |
|
![]() |
#186 |
agaclar.net
|
Bence http://www.agaclar.net/forum/member.php?u=11335 Ahmet Bey yardımcı olabilir. Ne de olsa onun programıydı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
agaclar.net
|
Röportaja katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim ![]() Konuşmaların ağırlığını yüklenme nezaketi gösteren Mine Pakkaner'e ayrıca teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
agaclar.net
|
Öğlenden beri bizi destekleyen ve yüreklendiren bütün dostlara içten teşekkürler ![]() Ahmet Bey, sağolun, bu imkanla sesimizi Kıbrıs'a da duyurduk. Buket Hanım, ne hoş oldu katılmanız. ![]() Saka, Praecox ileride siz daha daha yorulacaksınız anlaşıldı. ![]() Keşke Ali Hoca da katılabilseydi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
agaclar.net
|
Kıbrıslı arkadaşların üye olmasına seviniriz ama umarız onlar da okuması olan ama yazması olmayan gruptan olmazlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Cem bu arada, köydeki fırtına ve yangına, elektrik kesilmesine rağmen sesini duyabilmek çok hoştu. Ahmet Bey'in sorduğu gibi bir hayvancılık köşesi açarsak, sana daha da çok iş düşecek. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Kaybettik...
|
Alıntı:
bende ondan korkuyorum ancak sadece yorulamktan değil de yayın heyecanından... ama sanırım bazı üyelerimizin yazdıkları doğru alışkanlık yapabiliyor... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Yakalayabildiğim andan itibaren dinleyebildim.. Sanırım arkası gelecek bu programların. Sevgili Buket Hanım, Praecox, Todor, Malina... Hepinizi dinlerken çok heyecanlandım.. Sevgili Saka'ya yetişemedim. Tebrik ederim, çok güzel bir program oldu.. Mine Hanım muhteşemdiniz.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
agaclar.net
|
Sevgili Buket, siz hem okuması hem yazması olan gruptansınız. Sözüm 0 mesajlı üyelere ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
http://rapidshare.com/files/41932906..._305_.rar.html İsteyen arkadaşlar röportajı buradan indirebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Oh be sonunda bende dinledim. ![]() Yorum yapacağım affınıza sığınarak. ![]() Mine Hanım: Her zaman olduğu gibi, ferahlatıcı sesi ve düzgün Türkçesiyle sohbete yön verdi. ![]() Praecox: Sempatikti. Todor:Heycanlıydı sanki biraz. ![]() Buket Hanım: Renk kattı. Saka: Akıcı bir bilgilendirme yaptığını düşünüyorum. Malina: Aslında bir konferansçı sesine sahip bence. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Biraz mı? 3 saate 1 paket sigara içtim, ömrümün yarısı gitti. Zaten canlı yayından nefret ederim, birde üstüne üstlük elektirik kesintisi orman yangını, kayıt telaşı hala başım ağrıyor, kalbim çarpıyor. Ne konuştum hiç bilmiyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|